- 18 Mart 2011
- 9.318
- 32.300
- 748
Zeybltaslan kuzu test mi yaptın? Bulamıyorum beni etiketle
BezoBenim isim beyza bana ne denilebilir acaba kız
Kuzum erken gebelik belirtileriyle adet belirtileri aynı. Ağrı adetten olabilir doğru ama bende adet olucam sanıp sıcak su torbalarıyla yatmıştım bebişmişKanı verdim işe dönüyorum ağrılar arttı gibi sanki iyce kafayı yedim valla
Gölge var gibi sankiEvet kuzum kan verdim şimdi öğlen çıkar dediler
Kuzum testi alttan flash tuttunca bariz gozukuyor biz goremeyizde sen oyle denedinmiBen şuan şunu anladım çıkmadık candan ümit kesilmez şuan bilmiyorum pozitif sonuç alırmıyım akşam bile sağlıklı olması çok ufak bi ihtimal ama yinede umudum var allah'ım bizi nelerle sınıyor kim bilir sene ümidi kestigin anda fırladı belki değeler aksama kadar olmazsan ver bari
Bende golge gibi gordum ama bat yarinsa sanki daha belirgin olmasi gerekir
Bak bakalım 334 gibimi bu testKübi seni rüyamda gördüm kız değerin 334 çıkıyodu ama sen naptın kan vermedin lanet kadın G gamzeli_bebis
ayyy insallah vardırHeehhe bakalım şimdi kan vermeye gidiyorum öğlen çıkar dediler kanı verip ise döncem sonuç çıkar çıkmaz etiketlicem
Benim böyleyken 60 çıkmıştıBak bakalım 334 gibimi bu test
Lanet kadın diyo bide ya
kıız koyulaşmış sanki birazBak bakalım 334 gibimi bu test
Lanet kadın diyo bide ya
60 değil 80 olsa acabamı dicem 40 tı ya en sonBenim böyleyken 60 çıkmıştıöylesin tabi dün gebe kadını heyecanlandırdın sabah kan vericem diye ama naptın vermedin zaten can09e sinem abla da test yapmamış
Uyku önemli değil hep diyorum kübi ye de aynı şeyi istediğiniz zaman yazın cizin arayın sorun yok benim için hep birlikte sevinelim hep birlikte üzülelim
morcim ya ben kendimden bişi anlamıyorum kimyasallar kraliçesi gib iyimkıız koyulaşmış sanki birazkan verdiğin gün daha silikti. düzensiz artış oluyo olabilir korkutmak istemem ama. bir daha kan versen ya
Kotu bir mazi bıraktım senin üzerindeay insallah vardır. yarın sabah tekrarla testi beni de etiketle göremeyebiliyorum
haha1609ece den sonra bıraktım test yorumlamayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?