Vermez bacım anca gebe kadınlara umut verirkıız koyulaşmış sanki birazkan verdiğin gün daha silikti. düzensiz artış oluyo olabilir korkutmak istemem ama. bir daha kan versen ya
Uyy kuzuu şoför kapının önüne bırakıyor dur bir test alıcam eczaneye uğrucam diyemezdimBenim böyleyken 60 çıkmıştıöylesin tabi dün gebe kadını heyecanlandırdın sabah kan vericem diye ama naptın vermedin zaten can09e sinem abla da test yapmamış
Ekledim kuzu elif olan benimKızlar benide ekleyebilirseniz elazeynepust
Sen istiyosun ki benim evladım test lekesiyle doğsun ben anladımUyy kuzuu şoför kapının önüne bırakıyor dur bir test alıcam eczaneye uğrucam diyemezdimneyse yarın gelir artık yapar atarız bol bol
Kan ne zaman çıkıcak?? Ayy inşallahBakın kızlar suanki hali ekran ışığını açınca daha belli oluyor
Benim kuzumda da çilek var ensede saçların bittiği yerde doğum zamanı çıkar belli eder kendini. Sana heç bişiy olmaz merak etme bol bol test fotosu görüyosunnSen istiyosun ki benim evladım test lekesiyle doğsun ben anladım
Kuzum erken gebelik belirtileriyle adet belirtileri aynı. Ağrı adetten olabilir doğru ama bende adet olucam sanıp sıcak su torbalarıyla yatmıştım bebişmiş
Senin testini görmek istiyorum sultanımBenim kuzumda da çilek var ensede saçların bittiği yerde doğum zamanı çıkar belli eder kendini. Sana heç bişiy olmaz merak etme bol bol test fotosu görüyosunn
E normal o kısmıSonuc çıkıncada pozitif çıkarsa kimyasalmi diye kafanızın etini yicem
Kuzum testi alttan flash tuttunca bariz gozukuyor biz goremeyizde sen oyle denedinmi
Bakın kızlar suanki hali ekran ışığını açınca daha belli oluyor
Ya kaç saatte çıkıyoo12 'de çıkarmış
Uyku önemli değil hep diyorum kübi ye de aynı şeyi istediğiniz zaman yazın cizin arayın sorun yok benim için hep birlikte sevinelim hep birlikte üzülelim
Bak nasıl çağırdın negatifi nasıl yaİnşallah yarın yapar atarım tertemiz çizgimi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?