- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
Ya kaç saatte çıkıyoo
ben artık bütün testlerde gölge görmeye başladım
Ay abla inşallahhhhhh vardırSizin yaptığınız olumlamalar yeter bana ❤
Pms denen şey bana yaptırıyo bunnarı adet öncesi ben ben değilimm
gidip çıktımı çıktımı diye bulaşma diye öyle diyolar2 saat dediler of sorma ya bi saatte çıksa ölürler sanki
bu değerle adet gelmez ki bencemorcim ya ben kendimden bişi anlamıyorum kimyasallar kraliçesi gib iyim
adet başlıcak gibi cok ağrım var gelmezse veririm akşama
Vermez bacım anca gebe kadınlara umut verir
Umut veriyor bize sabah diyo kan vericem diyo sonuç çıkınca hepinizi etiketlicem diyo ama napıyo teste işiyo kan vermiyorbu değerle adet gelmez ki bencegelmezse mutlaka ver ama artışı görmemiz lazım
niye öyle diyosun kız sakin kalmaya çalışıyo işte
İnşallah canım aramızda da en fazla 1 ay olmuş olur böylece:)) hatta kasarsam 2019da bile doğurmuş olurum. Al sana olumlamanın dibiAy abla inşallahhhhhh vardır ❤❤
gidip çıktımı çıktımı diye bulaşma diye öyle diyolar
1 1-5 saate cıkar oararsın
İşte bu beeeeeİnşallah canım aramızda da en fazla 1 ay olmuş olur böylece:)) hatta kasarsam 2019da bile doğurmuş olurum. Al sana olumlamanım dibi
morcim ağzın bal yesin kızında bal gibi olsunbu değerle adet gelmez ki bencegelmezse mutlaka ver ama artışı görmemiz lazım
niye öyle diyosun kız sakin kalmaya çalışıyo işte
Bende testlerde çizgi aramaktan gözlerim bozuldu artık fotoğraf çekip öyle inceliyorum yoksa gözlerim yerinden çıkacakben artık bütün testlerde gölge görmeye başladım
sen bana ver numarasını ben ariyim işimde yok ben cok bulaşıkımdır öğrenene kdr bırakmam onları11.30 aramaya başlarım
Ben sana inanmıyorum kankamorcim ağzın bal yesin kızında bal gibi olsun
ama ben artık kendi vucudumdan herşeyi bekliyorum kimyasallar kraliçesi olarak
sırf kan vermiyim diye yanıma az para alıp çıktım kredi kartımıda çekmeceye attım
ama akşaama kdr gelmezse söz size borç harç bulupkan vericemm Red Phoenix 1609ece morcivertkedi
sen bana ver numarasını ben ariyim işimde yok ben cok bulaşıkımdır öğrenene kdr bırakmam onları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?