Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Akşama kan verdiğini görürsem kendini aklarsın, kız sen bana tamam demedin mi bu sabah için
elif ya dedimde sabah test böyle çıkınca bide ağrım olunca vermekten vazgeçtim halada cok ağrım var
hatta sabahın 7 sinde ece yazdı bana bende tam test yapıyodum sabah sabah bi kavga etcektik kan yüzünden o ver diyo ben vermem diyom yolcaktı beni ümraniyede olsam

Kız haklı ben ona söyleyeyim de beraber yolalım seni sen dur, biz kolay buluşuruz utanmasak camdan bağırınca duyucaz birbirimizi 1609ece

Benide listeye eklermisiniz sat 11 mayıs
Sitede yeniyim konuyu acan arkadasla nasil iletisime gececegimi bilemedim
Canım biraz sohbette kalman gerekiyor listeye girmen için, sat sadece gebelere yazılıyor. Gebeysen listeye giremezsin ama burda hep beraber konuşuyoruz

Kız haklı ben ona söyleyeyim de beraber yolalım seni sen dur, biz kolay buluşuruz utanmasak camdan bağırınca duyucaz birbirimizi 1609ece
ya arkadasım siz nası komşusunuz bugun tatil bi çay demleyip bi kısır yapıp çağırsanıza birbirinizi
sitede ki kızları çekiştirin mesela
başlayın benden çekiştirmeye

Umut veriyor bize sabah diyo kan vericem diyo sonuç çıkınca hepinizi etiketlicem diyo ama napıyo teste işiyo kan vermiyor
hahahaah ay güldüm teste işiyo
senin de bal bal bi kızın olsun kıızz beni de etiketle he

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…