valla ya senin testttede gölge gördüm ama gözlerimi bozmuş olabilirimBende testlerde çizgi aramaktan gözlerim bozuldu artık fotoğraf çekip öyle inceliyorum yoksa gözlerim yerinden çıkacak
ne dicem isim soy isim0212 882 00 00
Akşama kan verdiğini görürsem kendini aklarsın, kız sen bana tamam demedin mi bu sabah içinne yalanımı gördün
elif ya dedimde sabah test böyle çıkınca bide ağrım olunca vermekten vazgeçtim halada cok ağrım varAkşama kan verdiğini görürsem kendini aklarsın, kız sen bana tamam demedin mi bu sabah için
Kız haklı ben ona söyleyeyim de beraber yolalım seni sen dur, biz kolay buluşuruz utanmasak camdan bağırınca duyucaz birbirimizielif ya dedimde sabah test böyle çıkınca bide ağrım olunca vermekten vazgeçtim halada cok ağrım var
hatta sabahın 7 sinde ece yazdı bana bende tam test yapıyodumsabah sabah bi kavga etcektik kan yüzünden o ver diyo ben vermem diyom yolcaktı beni ümraniyede olsam
Canım biraz sohbette kalman gerekiyor listeye girmen için, sat sadece gebelere yazılıyor. Gebeysen listeye giremezsin ama burda hep beraber konuşuyoruzBenide listeye eklermisiniz sat 11 mayıs
Sitede yeniyim konuyu acan arkadasla nasil iletisime gececegimi bilemedim
ya arkadasım siz nası komşusunuz bugun tatil bi çay demleyip bi kısır yapıp çağırsanıza birbiriniziKız haklı ben ona söyleyeyim de beraber yolalım seni sen dur, biz kolay buluşuruz utanmasak camdan bağırınca duyucaz birbirimizi1609ece
Biz seni çekiştirdik bile, geç kaldın kır çiçeğimya arkadasım siz nası komşusunuz bugun tatil bi çay demleyip bi kısır yapıp çağırsanıza birbirinizi
sitede ki kızları çekiştirin mesela
başlayın benden çekiştirmeye
hayat böyle işte kübi dostunu düşmanını iyi sezBiz seni çekiştirdik bile, geç kaldın kır çiçeğim
Mesleklerimizi biliyosun, şeytan diyo ki eceyle beraber gidelim bi kolundan ece bi kolundan ben kanı alıp kaçalım ama goptasınhayat böyle işte kübi dostunu düşmanını iyi sez
vay be
cok şükürki uzagım sizdenMesleklerimizi biliyosun, şeytan diyo ki eceyle beraber gidelim bi kolundan ece bi kolundan ben kanı alıp kaçalım ama goptasın
hahahaah ay güldüm teste işiyoUmut veriyor bize sabah diyo kan vericem diyo sonuç çıkınca hepinizi etiketlicem diyo ama napıyo teste işiyo kan vermiyor
senin de bal bal bi kızın olsun kıızzmorcim ağzın bal yesin kızında bal gibi olsun
ama ben artık kendi vucudumdan herşeyi bekliyorum kimyasallar kraliçesi olarak
sırf kan vermiyim diye yanıma az para alıp çıktım kredi kartımıda çekmeceye attım
ama akşaama kdr gelmezse söz size borç harç bulupkan vericemm Red Phoenix 1609ece morcivertkedi
Kuzum 01.05.2019 regl 3. Gün ateş 36,5 canımzeynep zp canım günaydın nasıl bugün ki durum ?
Günaydın tatlımzeynep zp canım günaydın nasıl bugün ki durum ?
aminnnnn çok aminnnnsenin de bal bal bi kızın olsun kıızzbeni de etiketle he
Aşk olsun kübra ya ece sen takılma kuzum
o takılmaz banaAşk olsun kübra ya ece sen takılma kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?