Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım biraz sohbette kalman gerekiyor listeye girmen için, sat sadece gebelere yazılıyor. Gebeysen listeye giremezsin ama burda hep beraber konuşuyoruz
Tesekkur ederim cnm.Benim adet tarihim 11 mayis.İnşallah olmam☺gebe kalmak icin son iki ayim.Esim temmuzda atom alicak(radyasyonlu bir ilac)o ilaci alinca 6 ay hamilelik yasak.Yasim da ilerledi.Bana da dua edin.Gunler gecmiyor sayinca

Tesekkur ederim cnm.Benim adet tarihim 11 mayis.İnşallah olmam☺gebe kalmak icin son iki ayim.Esim temmuzda atom alicak(radyasyonlu bir ilac)o ilaci alinca 6 ay hamilelik yasak.Yasim da ilerledi.Bana da dua edin.Gunler gecmiyor sayinca
inşallah 2 ayda sizi bekletmeden gelir bebişiniz :)
eşinizede geçmiş olsun ne için alıyorsa ilacı.

Gecmis olsun kuzum, eşine acil şifalar Sohbette kal girersin listeye inşallah.. rabbim nasip etsin sana da anneliği

Kuzum valla ben bi an üzülme diye boşver stres yapma dedim kimyasalı biliyoruz zaten ama sonra bi an umutlandım bende akşam testi olduğu için .. ama sabahki testini gördüm hayırlısı böyleymiş şimdi forumu açarken inşallahh kopkoyu çizgi görürüm senden diye açtım valla kuzum ❣ yani dakın yanlış anlama beni valla keşke güzel haberler gelseydi ama hayırlısı değilmiş. Üzlmediğini biliyorum unutlarımız öbür aya

aynen kuzummmm Allah hepimize kopkoyu çizgileri yakın zamanda nasip etsin

valla ya senin testttede gölge gördüm ama gözlerimi bozmuş olabilirim bata kaç vardı
Aslında benim çok düzensiz geçen hafta doktordaydım muayene etti ve 2 haftaya kadar adet olursun demişti. Doktor öyle diyeli bi hafta oldu son adetim biteli de 29 gün oldu

Aslında benim çok düzensiz geçen hafta doktordaydım muayene etti ve 2 haftaya kadar adet olursun demişti. Doktor öyle diyeli bi hafta oldu son adetim biteli de 29 gün oldu
o zaman daha adete 1 hafta fln var yani ay hadi inşalalh vardır ya ben bi gölgelik gördüm ama eğer markası laboquickse kan testim 0.100 falanken gölge vardı tesstte güven olmuyor
bakalım inşallah koyulaşır belirgin hale gelir

Evet o yüzden bende hiç güvenemedim benide öyle yanılttı bi kaç kez
İnşaallah canım hayırlısıyla
İnşaallah seninde bebeğin sana sıkı sıkı tutunur ve değerin katlanarak artar

Evet o yüzden bende hiç güvenemedim benide öyle yanılttı bi kaç kez
İnşaallah canım hayırlısıyla
İnşaallah seninde bebeğin sana sıkı sıkı tutunur ve değerin katlanarak artar
inşalalh canım kısmet bakalım
hayırlı olanı biz bilmiyoruz
Allah hepimize en hayırlısını nasip etsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…