Allahım hakkınızda hayırlısını versin inşallah eşin için de acil şifalar dilerimTesekkur ederim cnm.Benim adet tarihim 11 mayis.İnşallah olmam☺gebe kalmak icin son iki ayim.Esim temmuzda atom alicak(radyasyonlu bir ilac)o ilaci alinca 6 ay hamilelik yasak.Yasim da ilerledi.Bana da dua edin.Gunler gecmiyor sayinca
Yazdım ben deftere işimi yapıyorum ben sen merak etme
Artık bat bekleme zamanıııGünaydın canlarımhem çatlamış hem patlamışım
Cok tesekkur ederimAllahım hakkınızda hayırlısını versin inşallah eşin için de acil şifalar dilerim
Yazdım ben deftere işimi yapıyorum ben sen merak etmesen kendi işine bak bi dediğimi yapmadin inatla
Kızım ara hastaneyi öğren hadi cıktı o sonuç bende whatsapp tan yazıyorum kıza ne oldu diye kübra bakacak diyo sana kaldıysa o iş akşama öğreniriz ara öğren hadi
aradım şimdi kızım 5 dk snra arayın dediKızım ara hastaneyi öğren hadi cıktı o sonuç bende whatsapp tan yazıyorum kıza ne oldu diye kübra bakacak diyo sana kaldıysa o iş akşama öğreniriz ara öğren hadi
Amiiiiinninşalalh canım kısmet bakalım
hayırlı olanı biz bilmiyoruz
Allah hepimize en hayırlısını nasip etsin :)
Tamam 5 dakika oldu ara sen bir daha anca bağlanırsınaradım şimdi kızım 5 dk snra arayın dedi
çalıyo şuan arıyomTamam 5 dakika oldu ara sen bir daha anca bağlanırsın
Eee sonuç?çalıyo şuan arıyom
çok şüpheli bi değer 0 değil 5 te değil anlamsız niye öyle çıkmışkibu işte birşey var 3 e yakın çıkmış 3 desek 0.100 den bu hallere gelmiş bir insan olaraktan ben umutlu bakıyorum sanki
abla biz testi bekletiyoruz ışıkla çizgi arıyoruz bizim kaçırmamız mümkünmü en ufak çizgi emaresiniYani 2.95i gösteren testler de ilginç değil mi bunların hassasiyeti 20 25 değil mi nasıl oluyor da silik çıkıyor hiç anlamıcam bu işleri sanırım
günaydın canım kesinlikle haklısın bende adet olunca cok rahatlıyorum belirsizliği hiç bi konuda sevmiyorumKızlaarr günaydınnnasılsınızz ?? Vallahi ben adet olunca rahatlıyorum belirsizlik dönemi benim pskolojimi baya zorluyor :)
Aynen canım ya testte 30 dkdan sonraki sonuçları dikkate almayın yazıyo diye 29. dk gidip bakıyodumabla biz testi bekletiyoruz ışıkla çizgi arıyoruz bizim kaçırmamız mümkünmü en ufak çizgi emaresini
normalde yapıp ilk 5 dk da gözle görülür bişey yoksa atıyor millet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?