15yusra11 kuzu ne yaptın abin nasıl oldu ? Amilyat oldumu
Yokk kuzum yarın olcak inşAllah güzelce atlatır.
Kanser taraması temiz çıktı çok şükür sadece kalpteli kitle ve sıvı alıncak ameliyatta, herbirinize ayrı ayrı teşekkür ederim Allah razı olsun dualarınızda yer verdiğiniz için.
Bu arada regl oldum sabah
Lavaboya test yapmaya gitmiştim aslında ama yıkıldım.. Çatlatma iğnesine umht bağlamıştım oysaki.
Abm için sevinirken, kendim için üzüldüm. Hayırlısı demekten başka bisey yapamıyorum..
Canım nasılsın göremedim 2 gündürKızlaarr günaydınnnasılsınızz ?? Vallahi ben adet olunca rahatlıyorum belirsizlik dönemi benim pskolojimi baya zorluyor :)
ama yaa
darısı başımıza ceylom hahahahaaHeheyyytttbülbüllerim yumurtlamış ☺☺ Belki 8 aydır bekliyorduk
İyiyim kuzum kan tahlilinden sonra umudu kesip adeti beklemeye başladım o da geldi çok şükür çok bekletmeden :) sen nasılsınCanım nasılsın göremedim 2 gündür
Dün ben yumurtladım bugün onlardarısı başımıza ceylom hahahahaa
İyiyim canım bende. Benim de az kaldı bekliyorum bakalım son günler hiç geçmiyo kuzum yaa :)İyiyim kuzum kan tahlilinden sonra umudu kesip adeti beklemeye başladım o da geldi çok şükür çok bekletmeden :) sen nasılsın
Canım bat kaç ne kadar kaldı test niye yapmıyonİyiyim canım bende. Benim de az kaldı bekliyorum bakalım son günler hiç geçmiyo kuzum yaa :)
Canım daha 3 gün var dün test yapmıştım bişey çıkmadı bugünde yapmadım bakalım yarın tekrar yapıcam bu arada ben ateş takibi de yapıyorum canım ateşim iyi gidiyo bugün 36.8 e çıktı ama bakalım kısmet artık. İnşaallah canım herkesten güzel haberler alalım canım benimCanım bat kaç ne kadar kaldı test niye yapmıyonson günleri geçirmek kadar zor bişey yok çok haklısın Benden geçti inşllh sen hamilesindir sana seviniriz bu ay
Gıçın açıkta kalmıştırkızlar aramızda rüya yorumlayabilen var mı ya ?
Ya canım ben ateş takibi nedir ne işe yarar hiç bilmiyorumCanım daha 3 gün var dün test yapmıştım bişey çıkmadı bugünde yapmadım bakalım yarın tekrar yapıcam bu arada ben ateş takibi de yapıyorum canım ateşim iyi gidiyo bugün 36.8 e çıktı ama bakalım kısmet artık. İnşaallah canım herkesten güzel haberler alalım canım benim
Bende her ay tamam artık deyip vazgeçiyorum sonra aynı yere tekrar dönüyorum. Bazılarından duyuyorum vazgeçtiğim zaman hamile kalmışım diye ama çok merak ediyorum bunu nasıl yapabiliyolar inş. Sende yapabilirsin kuzumYa canım ben ateş takibi nedir ne işe yarar hiç bilmiyorum3 iğneden sonra da herşeyi boşladım açıkcası folik asit bile içmek gelmiyor içimden. Ramazanı bayramı geçirip aşılama için gitcem bu 2 ay boyunca da korunduğum günlere dönüp tamamen aklımdan çıkarmak istiyorum. Yapabilir miyim hiç bilmiyorum ama çok istiyorum yapmak
Evet onu bende çok duydum doktorum da söylüyor ayrıca ama yok ben bi türlü yapamadım onu bu ay inşllh yaparımBende her ay tamam artık deyip vazgeçiyorum sonra aynı yere tekrar dönüyorum. Bazılarından duyuyorum vazgeçtiğim zaman hamile kalmışım diye ama çok merak ediyorum bunu nasıl yapabiliyolar inş. Sende yapabilirsin kuzum
İnş. Canım bu ay benden önümüzde ki sende olsun ozamanEvet onu bende çok duydum doktorum da söylüyor ayrıca ama yok ben bi türlü yapamadım onu bu ay inşllh yaparımcanım ya inşllh senden güzel haber alırız bak şimdi de senin için heyecanlandım
Ultrason jeli de su bazlı.. Forumda araştırdım benim durumumda olup ultrason jeliyle de kayganlaştırıcıyla da hamile kalan çok olmuş. Sen yine de onun ismini bana bir yazıver.Ben doktoruma jel sordum, su bazlı spermleri etkilemeyen bi jel verdi sadece dış kısmına sür dedi, istersen doktoruna sorabilirsin ya da istersen jelin ismini verebilirim
Aynen hamile kalmak içinmiş özellikle..Ben meraktan bi arastirdim simdi bu jel icin sperm kocu diyorlar yani aksine hamile kalmayi kolaylastiriyomus.. googledan bir doktorun videosunu actim dinledim.
İçine sürmüyorum ben de ama eşime sürüyorum tabi içeri giriyor haliyle.. Ben de sadece dış kısma sürüp deneyeyim bakayım.Tikkabilla yok canım sormadım ama evlendiğimden beri durex jel kullanıyorum ve bi defa hamile kaldım. Zaten araştırırsan o amaç dışında kullanılan krem, yağ veya jeller gebelik düşünülüyorsa kullanılmaz deniyor spermin ölmesine neden oluyor. Benim kullandığım jel ise saniyeler içersinde kuruyo zaten vajinanın içine tamamen girmesi imkansız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?