Cok gecmis olsun canim Rabbim abini sizlere bagislasin insallahYokk kuzum yarın olcak inşAllah güzelce atlatır.
Kanser taraması temiz çıktı çok şükür sadece kalpteli kitle ve sıvı alıncak ameliyatta, herbirinize ayrı ayrı teşekkür ederim Allah razı olsun dualarınızda yer verdiğiniz için.
Bu arada regl oldum sabah
Lavaboya test yapmaya gitmiştim aslında ama yıkıldım.. Çatlatma iğnesine umht bağlamıştım oysaki.
Abm için sevinirken, kendim için üzüldüm. Hayırlısı demekten başka bisey yapamıyorum..
Yokk kuzum yarın olcak inşAllah güzelce atlatır.
Kanser taraması temiz çıktı çok şükür sadece kalpteli kitle ve sıvı alıncak ameliyatta, herbirinize ayrı ayrı teşekkür ederim Allah razı olsun dualarınızda yer verdiğiniz için.
Bu arada regl oldum sabah
Lavaboya test yapmaya gitmiştim aslında ama yıkıldım.. Çatlatma iğnesine umht bağlamıştım oysaki.
Abm için sevinirken, kendim için üzüldüm. Hayırlısı demekten başka bisey yapamıyorum..
Allah yardımcınız olsun, inşallah ameliyatı da sıkıntısız atlatırsınız
Amin canım benim inşllhİnş. Canım bu ay benden önümüzde ki sende olsun ozaman
kızlar nerdesiniz ya kimse yok bugun[/B
İşçi bayramı yapıoz bebeğim evde sen nasılsın çıktın mı
Hadi ya acaba erken çıkarırlar mı dedim ama o bile mi yokben çalışıyorum kuzum ya topiğin tek amelesi benim galiba
yok maalesefHadi ya acaba erken çıkarırlar mı dedim ama o bile mi yok
yok maalesef
benimde eşim evdee ben işteyimmmBizimki de çalışıyo da şehir dışında hatta annemle takıldık biz de
Naapcan işte hayat bebeğimbenimde eşim evdee ben işteyimmm
Tekstil lanetliğiyok maalesef
kolay gelsin canım :)Selam kızlar temizlikten fırsat bulamıyom forma girmeye herşeyi bırakıp kendimi dışarı atasım var valla
Bende halı tül koltuk ne varsa yıkadım yıkattım ya onlar sorun degilde baza altlarını boşaltım havalandırmak yorucu bide onları geri koymak sanada kolay gelsin tatlımkolay gelsin canım :)
bende bu haftasonu yapıcam halıları yıkamaya verdim.
haftasonu camları silip temizlik yaparım ramazanda mis gibi olur :)
kız yumurtlama döneminde küslük olmaz barışmış gibi yap sonra kullan at onu yine küsKızlar bu 5 gün çok önemliydi, yumurtlama haftam ama eşimle dün küsüştükEn son pazartesi birliktelik olmuştuk, hep 2 günde bir yapıyorduk reglden beri.. Şimdi en önemli zamanda aksayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?