Otursun kendileri çalışsın artıkÇok merak ediyorum ben gidince napıcaklar
Diğerleriyle aynı sanırım dimi canım? Test mi bozuk, yada senin vücudundaki beta neden böyle biraz çıkmış acaba eğer gebelik yoksa yani bilemedim canım .. gebelik olsaydı da birazcık daha koyu olması lazımdı sanırım
Valla dombilim daha gelmediler az daha beklicem baktım hala gelmiyorlar çıkıcam yapacak bir şey kalmadı ateş tehlikeli diyor herkesOtursun kendileri çalışsın artık
Kızlar yaa dün tam mıtfağımı su basarken bi rüya gördüm
Elimde erken gebelik testlerinden var
Yanımda eşim
Testi yapıyorum ve o bekleme anına birlikte heyecanlı gözlerle bakıyoruz
Sonra bi anda ikinci çizgi bliriyor inceden ince ve pmebee
Sonra gözlerimi kapatıp tekrar açıyorum ve ağlıyorum
Sonra diyorum ama benim adetim yeni bitti bu nasıl oldu.
Yanımda bi arkadaşım da üstüne gördün demekki canım diyor
Eveeett bu adetim de hiç düşünmedim aslında gayet yoğun geçti çünkü
Am rüyama girdi sağolsun
inşallah gerçek olur cnm Rabbim hayırlı sağlıklı güzel bebişler nasip etsin.
Cnm çok fena salgın var çok dikkat et neyseki bugün cuma bolca dinlenirsin hafta sonuKızlar günaydın, ben neden böyle geçiriyorum gebeliği bilmiyorum. Dün gece yine ateşim çıktı bademciklerim davul gibi oldu kolumu kaldıracak halim yok, işe zor geldim
Doktorum bağışıklığın kendini kapattı bebeği korumak için demişti ama bilmiyorum bugün nasıl geçicek acaba? Hala ateşim var
Sağol canım benim, şu gün mesai bi bitsin başka bir şey istemiyorumCnm çok fena salgın var çok dikkat et neyseki bugün cuma bolca dinlenirsin hafta sonu
valal abla 28-29-30 gün arasında gezmeye başladı.ooh iyi bari gözün aydın kuzuu senin kaç gündü döngü? ben de oldum yeni bat 31 mayıs benim de..H E
:)) hayırlısı son adetimiz olsun inşallahvalal abla 28-29-30 gün arasında gezmeye başladı.
ben en kötü 30 gün olarak 3 ünü söyledim
çok geçmiş olsun canım kendine iyi bak bol meyve ye vitamin desteğiyle atlatırsın inşallahKızlar günaydın, ben neden böyle geçiriyorum gebeliği bilmiyorum. Dün gece yine ateşim çıktı bademciklerim davul gibi oldu kolumu kaldıracak halim yok, işe zor geldim
Doktorum bağışıklığın kendini kapattı bebeği korumak için demişti ama bilmiyorum bugün nasıl geçicek acaba? Hala ateşim var
Geçmiş olsun canımKızlar günaydın, ben neden böyle geçiriyorum gebeliği bilmiyorum. Dün gece yine ateşim çıktı bademciklerim davul gibi oldu kolumu kaldıracak halim yok, işe zor geldim
kızlar kırmızıları görüp sevineceğim hiç aklıma gelmezdi ama adet oldum çok şükür
çatlıcaktım yoksa
H E yeni bat bildiriyorum 3 haziran arife günü D: hep bi önemli güne denk getiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?