Ben dün gece 12 gibi salonumdaki halıyı sildimgünaydınlar canlarım hayırlı ramazanlar
haftasonu hunharca temizlik yaptım ve hiç giremedim siteye
şuan bacaklarım 1000 squat yapmış gibi ağrıyor cok yorgunummmm
ama mutluyum evim bal dök yala oldu
sizde neler var neler yok bakalm
fazla yorma kendini kuzumm duruya dikkat ederekten yapBen dün gece 12 gibi salonumdaki halıyı sildim
Şimdide beyaz koltuğumu silcem . Yavaş yavaş girişiyorum
hangimiz beklemiyoruzkii inşallah güzel bi sürpriz gelir yaparsa bizede yazInsallah bebek iyidirama bir kadin olarakta bekliyor insan ya kendi adima soyliyeyim tamam Allah razi olsun sevgisini cok hissettiriyor ama birazda spurizlerle taclandirsa hani daha da guzel olucak
Etmezmiyim ben minnak kuşumafazla yorma kendini kuzumm duruya dikkat ederekten yap
bugun yapıyoz yarın yine aynı anacım ev işi nankör diodu cidden öyle
16. haftadamı hissettin süperrrEtmezmiyim ben minnak kuşuma ♥
Yavaş yavaş sildim kuzum ve sanırım hanımefendıyı yordum dün ilk defa hareketini hissettim
Anaaa yaaat artık dedi yavru kuş
Bu Ramazan baya misafirim olucak onları ağırlayım sonra halıları yıkamaya verirm doğuma yakın idare etsin diye siliyorum işte
Kuzum Allaha şükür çok iyiym16. haftadamı hissettin süperrruyarı verdi yani
bu halinle misafirmi ağırlıcaksın kızzyemek yapmak zor olmıcakmı bu halde :)
benimde 2-3 sefer misafir almam gerekicek.
bi kere annemler halamlar kuzenim 12 kişi alıcam
bi kere görümceler kv falan yine 12 -13 kişi alıcam.
3. kesin olmamakla beraber dayımlar ve teyzemler
ben hamile olmadıgım halde pertim çıkıyor
bende çok seviyorum canım ayrı bi tadı varr ama kalabalık şekilde aldıgım içinmi bilmiyorum benim o gece pertim çıkıyorKuzum Allaha şükür çok iyiym ☺
Bulantılatım gitti bir enerji geldi ♥
Bende ilk kayınvalidemleri alırım ,
Sonra ablamı ,
Sonra eşimin 2 teyzesi var , dedesi ananesi var .
Birde kuzen toplantısı yapılır .
Tamamdır
Ay ben ramazanda bu davetleri çok seviyoeum.
Evim büyük olsa bende 2-3 aile aynı anda alırdım ama maalesef .
Eziyet oluyor sonra. .
Aile aile aldığım için evüm hergün dolu oluyo ☺
Bide bebeği davetlerde söylücem
Daha kimse bilmşyor
Dün teyzesine gittim göbeğimden anladı ☺
Ne kadar ayva göbekliyim desemde yemedi
Yaparsa yazarim canim yapmasa da yazarimhangimiz beklemiyoruzkii inşallah güzel bi sürpriz gelir yaparsa bizede yaz
bende çok seviyorum canım ayrı bi tadı varr ama kalabalık şekilde aldıgım içinmi bilmiyorum benim o gece pertim çıkıyor
ama 2-3 seferde bitiyor iiyi oluyor
ayy ne güzel yaaa cok şaşırır sevinir herkes yalnız çok sabırlısın elçin nası içinde tutuyosun ya ben kesin kalp atışından snra herkese duyururum
kız senin hertarafın göbek olsa nolcak çırpı gibi bişeysin
kaçıncı yılınız kuzu.. sen bişeyler yapmayı düşünüyor musunn? :)Yaparsa yazarim canim yapmasa da yazarim
☺☺
Evet bu seferde uzun süre söylemeyince amannn doğunca öğrensinler şok geçirsinler dedim
Ama ayıp olur öylede
Aslında ağzımda bakla ıslanmaz ama ne bilim bu sefer bir gudubetlik geldi ki sorma
Zayıf olduğum için sanırım göbek meydana çıktı hemen
Ondan farkediliyor .
Cumartesi kayınvalideme gittik .
Kıvırcık kıızzzıımmm kendini göstermeyeee başlamışl diye seviniyodu uzaktan
Utandım göbeğimi sakladım
İnsna bi garip oluyo
Evet kuzum ilk torun olcak .
ne güzel yaaa masallahkv denin ilk torunmu olcak
kediler dışında
o yüzden cok kıymetli olurrr kv tarafında durucukEvet kuzum ilk torun olcak .
Aileninde ilk torun çocugu olcak ☺
Ama benim ailemin 4.
Çünkü ben en küçüğümeşim en büyük ☺
Gunaydin canim hayirli ramazanlar hepinize kizlarEllerine saglik gule gule kirlet insallah ne guzel temizligini yapmissin ben de cok istiyorum soyle guzel bir bahar temizligini yapmayi ama yapamiyorum Bende insallah bugun saat 2 de hastaneye kontrole gidicem insallah hic bir sorun yoktur. Ve bugun evlilik yil donumum esimden birseyler beklemek istiyorum ama galiba bosuna bekliyorum
Insallah mutlulugunuz hep daim olur. Yani erkekler hep bu bahanenin arkasina siginiyorlar ben anlamam suprizden anlayanlar da erkek degil mi yanibenim kocam da ben anlamam diyip duruyor. Insallah bebegim iyidir de gercekten benim icin en onemlisi bu zaten ama spruzde olsa hani fena olmaz
Gunaydin canim hayirli ramazanlar hepinize kizlarEllerine saglik gule gule kirlet insallah ne guzel temizligini yapmissin ben de cok istiyorum soyle guzel bir bahar temizligini yapmayi ama yapamiyorum Bende insallah bugun saat 2 de hastaneye kontrole gidicem insallah hic bir sorun yoktur. Ve bugun evlilik yil donumum esimden birseyler beklemek istiyorum ama galiba bosuna bekliyorum
AminnnnKızlar hepinize hayırlı Ramazanlar ❤
Rabbimiz bu mübarek ayı dolu dolu ibadetle geçirmeyi nasip etsin..
Bu ay hürmetine evlat bekleyen herkese hayırlı evlat nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?