- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
Kuzum 3 tane hediye aldim gece icin mumlu pastali supriz yapacam ama oda yapsin birseyler
kimyasal olma ihtimali varmıymıs ki? yeni evliydim o zaman hiç bilmiyordm aklıma gelmemisti :)Benimde ilk defa cıktı böyle hayırlısı ya hormonlarla oynuyoruz galiba
Valla haklisin canim gecim cok zor olmus hediyeler asiri pahali olmus. Cok sukur sigayari birakmis darisi esime insallahYok yapamaz bu ay sadece hastaneye 3 milyardan fazla para harcandı geçen ayda kredi çekmiştik arabayı değiştircez diye şuan sıfıra sifiriz onun bana en büyük hediyesi sigarayı bırakması oldu yakında güzel haberi de alırsam değme keyfime
Sofra haziladi benim icin yemek falan yapti sagolsun birde cok guzel bir demet gul almis buna da cok sukur bu kadarinida beklemiyordumNice mutlu yıllarıniz olsun canim olsun sen bekleme yap zaten sonradan sank eder ona oyle oyle alıştırırsın anca ben bile benim kalası bu hallere getirene kadar canim.cikti biraz daha yoguntulmaya ihtiyacı var ama yavaş yavaş
Normalde erkenYapmak için erken ama yine dimi
Olabılır kuzum canımBenim ailem de çok düşkündür misafire, bana da o ters tepti sanırım. Çocukluğumdan beri sevmem kalabalığı da misafiri de bu yüzden.. Evde hep birileri olurdu, ondan bunaldım sanırım.
Ah canım yaaa çok zordur bu durumOOO şimdiden kolay gelsin :) bende takıntılık derecesinde temizlik hastalığı var onun için sevemiyorum misafirpek biyere gitmeyi de sevmiyorum devamlı evde olmayı daha cok seviyorum :) aslnda mutfakla ugrasmayı yemek yapmayı falan cok severim ama yapıp da biyere götürmek baska yerde yemek benim için daha iyi mutfak meselesi beni yormuyorda o kadar kişi evde olunca delirecek gibi oluyorum pislikten ölücem gibi geliyor sanki niyeyse hiç tahammül edemiyorum ya ne yapsam bu huyumdan gecemiyorum
Hakkında hayırlııs olsun canım .H E canım benim yeni bat 2 haziran bu ay da fos çıktı
Sağolasın canımHakkında hayırlııs olsun canım .
Pc ye geçince eklicem Allahın izniyle
Cnm sen yaptinmi ben goremedimKorkunun ecele faydası yok yap gitsin
2-3 sayfa gerideCnm sen yaptinmi ben goremedim
Bende yaptim bugun cizgi gormek icin kirk takla attim
kimyasal olma ihtimali varmıymıs ki? yeni evliydim o zaman hiç bilmiyordm aklıma gelmemisti :)
Valla haklisin canim gecim cok zor olmus hediyeler asiri pahali olmus. Cok sukur sigayari birakmis darisi esime insallahInsallah tez zamanda cok guzel haberler alorsiniz
Sofra haziladi benim icin yemek falan yapti sagolsun birde cok guzel bir demet gul almis buna da cok sukur bu kadarinida beklemiyordumHangimizin ki odun degil ki anca 10 yilda istedigimiz seviyeye gelirler
Benimki de insallah hemen sebep bulur ve insallah hemencik birakirAmin canım inşallah öyle durduk yere bırakamıyorlar valla illa bise sebep olacak
Allah razi olsun hepimizin daim olur insallahOh kız maşallah ne güzel işteallah mutluluğunuzu daim etsin
Yok canım akıntım kesildi sadece ara ara kıramp giriyorOldu canım ben bata bir hafta kala öğrenmiştim ya tam değerler güzel artıyor falan bende regl günü bir sancı apar topar acile gittik herşey yolundaydıakıntı falan yoksa korkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?