Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum 3 tane hediye aldim gece icin mumlu pastali supriz yapacam ama oda yapsin birseyler

Nice mutlu yıllarıniz olsun canim olsun sen bekleme yap zaten sonradan sank eder ona oyle oyle alıştırırsın anca ben bile benim kalası bu hallere getirene kadar canim.cikti biraz daha yoguntulmaya ihtiyacı var ama yavaş yavaş

Valla haklisin canim gecim cok zor olmus hediyeler asiri pahali olmus. Cok sukur sigayari birakmis darisi esime insallah Insallah tez zamanda cok guzel haberler alorsiniz

Sofra haziladi benim icin yemek falan yapti sagolsun birde cok guzel bir demet gul almis buna da cok sukur bu kadarinida beklemiyordum Hangimizin ki odun degil ki anca 10 yilda istedigimiz seviyeye gelirler

Benim ailem de çok düşkündür misafire, bana da o ters tepti sanırım. Çocukluğumdan beri sevmem kalabalığı da misafiri de bu yüzden.. Evde hep birileri olurdu, ondan bunaldım sanırım.
Olabılır kuzum canım
Bende mesela 20-30 kişiti bir arada sevmem
Anca bir aile alıırm .
En fazla 7-8 kişi olcajlar .
Daha fazla insan almam maalesef evim küçük zaten curcuna oluyo

Ah canım yaaa çok zordur bu durum
Ama elinden gelen bişey yoksa dışarda ağırlarsın herkes misafir sevvek diye birşey yok canım :)
Bende daha yeni yeni evdeyım diye çalışırken bi ablamı bi kv alırdım .
Sonra hergün gezerdim ev ev

Sofra haziladi benim icin yemek falan yapti sagolsun birde cok guzel bir demet gul almis buna da cok sukur bu kadarinida beklemiyordum Hangimizin ki odun degil ki anca 10 yilda istedigimiz seviyeye gelirler

Oh kız maşallah ne güzel işte allah mutluluğunuzu daim etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…