ben geldim diye açtı dimi havaGünaydın herkese, açtı açtı hava bak
Tabi ki öyleeeben geldim diye açtı dimi havaevet demekten başka çaren yok çünkü elifle aynı yerdeyiz burda hava kapalı hava
Dün elbiseyle geziyordum bugün eşimin kapüşonlu kalın hırkasını giydimGünaydın herkese, açtı açtı hava bak
Ayy ben 4.leventte büyüdüm, sen oralarda mısııın görünce birdenTabi ki öyleeeBak valla yeni çektim
Ay ben de sabah şemsiye mont full aksesuar çıktımDün elbiseyle geziyordum bugün eşimin kapüşonlu kalın hırkasını giydimDengem bozuldu iyice
Illa kanıtlarla konuşacağız dimiTabi ki öyleeeBak valla yeni çektim
Hee işyeri 4. Levent’te canım, önceden ev de Mecidiyeköydeydi taşındık ama bu sene karşıyaAyy ben 4.leventte büyüdüm, sen oralarda mısııın görünce birden
Çok özlüyorum oralarıHee işyeri 4. Levent’te canım, önceden ev de Mecidiyeköydeydi taşındık ama bu sene karşıya
Özluyorsan nassssssss git burdannÇok özlüyorum oralarıŞimdi nerdesiniz bebeğim?
Gidemiyom çok pahalıÖzluyorsan nassssssss git burdann
ceylom bunda var hayalet dünkünde çok emin olamadım yaazaamadım o yüzden :)Günaydıınnn kuzucuklarımbata 5 hayaletttt diye bağırasım geliyorr
Şimdi Fikirtepe çocuğu olduk, çocuğu da ortama uygun büyütürüz diye düşünüomÇok özlüyorum oralarıŞimdi nerdesiniz bebeğim?
Ay çocuk gibi yaa, Allah iyiliğini versin o arkadaşın daBu erkekler niye bu kadar sorumsuz arabanın anahtarını kaybetmiş iki saattir evde anahtar arıyorum iş yerinde dün düşürmüş arkadaşıda saklamış şaka yapmış ölürmüsün öldürürmüsü hazır elimde koz varken agzıma ne geliyosa saydım çok rahatladım
Bide eşime demişki bana yemek ısmarlarsın artık demiş başka bişey ısmarlıcam ben ona dedim bide gülmüyolarmı uyuz oldumAy çocuk gibi yaa, Allah iyiliğini versin o arkadaşın da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?