- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
Akıntıdan kastım kanamaydı canım eksik olmasınYok canım akıntım kesildi sadece ara ara kıramp giriyor ☺
Ay yok çok şükür kanamamAkıntıdan kastım kanamaydı canım eksik olmasınbu haftalar böyle olman normal bende hala arada oturup kalkarken hafif batmalar oluyor
Amin inşallah kuzum isteyen herkese nasip etsin RabbimAy yok çok şükür kanamamRabbim kimseye bu mutluluğu verip acısını yaşatmasın sağlıkla gelsin herkesin meleği bekleyen herkeste bir an önce hamile kalsınlar inşallah mübarek günlerde
Amin inşallahhAmin inşallah kuzum isteyen herkese nasip etsin Rabbimarkadaşların güzel haberleriyle çifte bayram yaşarız inşallah
Benimki de insallah hemen sebep bulur ve insallah hemencik birakir
Bende bu ay macun kullandım yumurtlamam dalgalı oldu ve geç yumurtladım sanırım geçen ay da kullandım ve adetim 5 gün gecikti yine geç yumurtlamışım galiba bi kullananları hep öne almış bi bende ters etki yaptı galibaGünaydın kızçeler dün hafif hafif ağrılarım var test yapmıştım of son bitane ovi testim vardısizce erken mi yumurtlucam bu ay yoksa dalgalanma tarzı birşey midir macun kullanmaya başladım yumurtalıklar için o etkiledi sanırsam
Allahım hayırlısı ile versin inşallah.Günaydın kızlar.Bata son dort gün ama yine olmadi sanirim .Tüm adet belirtilerim başladı.Şu mübarek günler hürmetine tüm isteyenlere versin Rabbim.Lutfen beni de dualariniza eklermisiniz esim temmuzda kanser tedavisi nedeniyle atom denen radyosyonlu bi ilac alacak bu ilac spermleri etkiliyormus 6 ay cocuk yasak diyor doktoru yani son bir ayimiz kaldi bebek icin.Sizlerden dua bekliyorum.Hayirlisiyla bana ve isteyen herkese bebisleri saglikli sihhatli gelsin İnşallah
Cok tesekkur ederim.İnşallahAllahım hayırlısı ile versin inşallah.
Bat ne zamandı canım seninBende yaptim bugun cizgi gormek icin kirk takla attimyarin sabah tekrar yapicam
12 mayisBat ne zamandı canım senin
Günaydın herkese, açtı açtı hava bakGünaydın kızlaarHava yine kapandı, ben yine işteyim güne bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?