Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
dombili_xl bende fikirtepede büyüdüm sonra ataşehire taşındık gelin olunca bahçeşehire geçtim sonra gopda kendi evimizdeyiz
sende baya dolaşmışsın :) bende evlendiğimden beri neredeyse her sene ev değiştim 3,5 yıldır evliyiz 3 ev değiştirdim

ceylom bunda var hayalet dünkünde çok emin olamadım yaazaamadım o yüzden :)
hemenmi çıktı ?
ay inşallah yaaa
ben görüyorum
Dünkünü dürbünle gördüm hemen çıktı kuzum . Ya zaten var bi gariplik vücudumda hamiş değilsem biryerlerime bişiler oluyor

Günaydıınnn kuzucuklarım bata 5 hayaletttt diye bağırasım geliyorr
bu testin markası ne orada ki yeşilden tanıdıgım kadarıyla bu testen yapmışsın ben hatta eşime de yaptırmıştım moralini bozmak gibi olmasın ama bunda çizgi çıkıyor testi yapmadan ışıga tutup bakarsan 2 çizginin yeri belli zaten idrarı koydugunda o çizgiler belli oluyor hafiften

kargo gelmeyince eczaneden aldım bunu tavuğum pyro clinice miş ilk defa yaptım bunla bugün gelcek 25 adet

Dünkünü dürbünle gördüm hemen çıktı kuzum . Ya zaten var bi gariplik vücudumda hamiş değilsem biryerlerime bişiler oluyor
inşalalh vardır ceylom yaaa tavuk şimdi bu test güzel değil dedi bakalım yarınki nasıl çıkcak hem 4 kala olmuş olcak varsa yarın daha net görürüz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…