Ay siz de bayağı gezmişsiniz G gamzeli_bebis ‘e yakınsınızdır belki, Gop’ta değil miydi o dadombili_xl bende fikirtepede büyüdüm sonra ataşehire taşındık gelin olunca bahçeşehire geçtim sonra gopda kendi evimizdeyiz
sende baya dolaşmışsın :) bende evlendiğimden beri neredeyse her sene ev değiştim 3,5 yıldır evliyiz 3 ev değiştirdimdombili_xl bende fikirtepede büyüdüm sonra ataşehire taşındık gelin olunca bahçeşehire geçtim sonra gopda kendi evimizdeyiz
Aynen ya ordan oraya göçebe gibi gezdik kübrayla çok yakınız tahminimceAy siz de bayağı gezmişsiniz G gamzeli_bebis ‘e yakınsınızdır belki, Gop’ta değil miydi o da
Aynen hiç sorma Ya taşınmak çok zor şimdi biri taşınma diyince tüylerim diken diken oluyosende baya dolaşmışsın :) bende evlendiğimden beri neredeyse her sene ev değiştim 3,5 yıldır evliyiz 3 ev değiştirdim
evet çok yakınızAynen ya ordan oraya göçebe gibi gezdik kübrayla çok yakınız tahminimce
Dünkünü dürbünle gördümceylom bunda var hayalet dünkünde çok emin olamadım yaazaamadım o yüzden :)
hemenmi çıktı ?
ay inşallah yaaa
ben görüyorum
bu testin markası ne orada ki yeşilden tanıdıgım kadarıyla bu testen yapmışsın ben hatta eşime de yaptırmıştımGünaydıınnn kuzucuklarımbata 5 hayaletttt diye bağırasım geliyorr
Hee ben pek bilemiyorum oraları da şimdi zaten karşının taksisi olduk
kargo gelmeyince eczaneden aldım bunu tavuğum pyro clinice miş ilk defa yaptım bunla bugün gelcek 25 adetbu testin markası ne orada ki yeşilden tanıdıgım kadarıyla bu testen yapmışsın ben hatta eşime de yaptırmıştımmoralini bozmak gibi olmasın ama bunda çizgi çıkıyor testi yapmadan ışıga tutup bakarsan 2 çizginin yeri belli zaten idrarı koydugunda o çizgiler belli oluyor hafiften
Aynen hiç sorma Ya taşınmak çok zor şimdi biri taşınma diyince tüylerim diken diken oluyo
tamam o zaman geldiğinde yarın ilk idrar ile yap bakalım bu teste ben güvenmiyorum çünküü bir tavuk olarak bir çok marka denedimkargo gelmeyince eczaneden aldım bunu tavuğum pyro clinice miş ilk defa yaptım bunla bugün gelcek 25 adet
Canim ben bunda gordum ya ins vardirGünaydıınnn kuzucuklarımbata 5 hayaletttt diye bağırasım geliyorr
inşalalh vardır ceylom yaaa tavuk şimdi bu test güzel değil dedi bakalım yarınki nasıl çıkcak hem 4 kala olmuş olcak varsa yarın daha net görürüz inşallahDünkünü dürbünle gördümhemen çıktı kuzum . Ya zaten var bi gariplik vücudumda hamiş değilsem biryerlerime bişiler oluyor
Bende görüyomCanim ben bunda gordum ya ins vardir
Gidem kan verem miinşalalh vardır ceylom yaaa tavuk şimdi bu test güzel değil dedi bakalım yarınki nasıl çıkcak hem 4 kala olmuş olcak varsa yarın daha net görürüz inşallah
Kız baya yakınız bende evimden yürüyerek en fazla 10 dk
Hayır bana nolduysa bende davul gibi şiştim .Kızlar Ramazanda çalışmalara ara vereceğiz galiba, iftarda çok yemedim ama hala dolu midem.. Nasıl olacak böyle bilmem.
Ah kuzum inş rabbim en kısa zamanda nasip etsinbende artık kendi evime geçmek istiyorum Rabbim inşAllah nasip eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?