Dünkünden emin olamadığım için ölü taklidi yapmıştım yanlış bir şey söylemeyeyim diye ama bunda bariz gördüm ceyloooGünaydıınnn kuzucuklarımbata 5 hayaletttt diye bağırasım geliyorr
Ayy kadıköy'de misin?? Sende uzak değilsin ki kuzummmŞimdi Fikirtepe çocuğu olduk, çocuğu da ortama uygun büyütürüz diye düşünüom
Test kötü test dedi tavukDünkünden emin olamadığım için ölü taklidi yapmıştım yanlış bir şey söylemeyeyim diye ama bunda bariz gördüm ceylooo
Hee yaklaşıyorum git gideAyy kadıköy'de misin?? Sende uzak değilsin ki kuzummm
aynen cok yakınızKız baya yakınız bende evimden yürüyerek en fazla 10 dk
Kız tavuk bırakta kız az gülsün deli kadınTest kötü test dedi tavuk
bilemedim ceylo yaaa üfff ya yoksa ama ya varsaGidem kan verem mi
Ben hep avrupa yakası insanıydım ama alışıyoruz buralara daHee yaklaşıyorum git gideAnneme de ev bakıyoruz hatta o da gelecek sevdik karşıyı
Ben de ilk defa taşındım karşıya da rahat geldi yaa daha sakinBen hep avrupa yakası insanıydım ama alışıyoruz buralara da
Günaydın canım nasıl oldunGünaydın kızlaarHava yine kapandı, ben yine işteyim güne bak
Dimi amaKız tavuk bırakta kız az gülsün deli kadınVar işte heyaalet çizgisi, zaten ak koyun kara koyun çıkar 5 güne
Dur düşünem biraz zaten acıyo kan alınırkendebilemedim ceylo yaaa üfff ya yoksa ama ya varsa
içinden ne geliyosa onu yap bilemedim
ama inşallah vardırrrr
Kuzum antibiyotik içiyorum doktorum yazdı, iyi geldi o bana gayet iyiyim çok şükür sen nasılsın??Günaydın canım nasıl oldun
Kan verme ama, minik minik değerler çıkıyor stres oluyoruz sonra artacak mı artmayacak mı az bekleDimi amailaç yok iğne yok görmüşüm bi hayalet
Esin hakli yani kendinden once duruyu dusunmen lazim yorma kendini☺Dünkü yaptıgm temizlikten sonra akşam çok acısını çektim
Eşimden yemediğim laf kalmaıd
Bugün yataktan çıkmak yasak .
Bir bardak bile kaldırmıcan dedi
Ayy ama töbeee bidaha yaparsam
Benim eve gel cadde üstü, nasıl sakiiinBen de ilk defa taşındım karşıya da rahat geldi yaa daha sakin
Çok şükürr kuzum atlatmışsınızKuzum antibiyotik içiyorum doktorum yazdı, iyi geldi o bana gayet iyiyim çok şükür sen nasılsın??
Ya aslında yaparken hiçbişey hissetmedim hatta dedim ki geri kalanınıda yarın yapam .Esin hakli yani kendinden once duruyu dusunmen lazim yorma kendini☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?