Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dünkü yaptıgm temizlikten sonra akşam çok acısını çektim
Eşimden yemediğim laf kalmaıd
Bugün yataktan çıkmak yasak .
Bir bardak bile kaldırmıcan dedi
Ayy ama töbeee bidaha yaparsam
Ah kuzum niye bu kadar yoruyorsun kendini
Yat dinlen tabi toton yer görsün

kızlar akşam kv kinlendim
benimki iyi diye diye nazar değdirdim galiba
sahurda bizdelerdi altlı üstlü oturuyoruz malum kp yok zaten vefat etti.
neyse helva vardı masada eşimin önünde kalmış bende uzattım annemin oldugu yere doğru al anne cok güzel diye hani hep misafire uzatırızya uzaanamaz diye.
bana aynen şöyle dedi
' dursun orda alırım cocuk yiyo allahım yarabbim ' cocuk dediğide 35 yaşında oğluşu
sonra görümcem dedi cocuk dediğin 40 yaşında nerdeyse dedi bende dedim annemin oğluşu büyümüyo dedim.
ama içten içe sinirlendim

kv si fena olanlara allah yardım etsin böyle küçük bişeyde bile sinirim bozuldu

Bunu da diyen bizim elo
Kızlar farkındaysanız yaşayanlar yaşamayanları hep durdurmaya çalışıyo
Tecrübe budur
Kız ben erken de vermedim kanı 3 gün geçmişti artık batın üstünden ona rağmen neler etti bana bu bebe Herkes sakin olacak bat günü kan verecek uleyynn

Küçülsün cebine girsin oğlanlar hep kıymetli kübim bende yok allahtan kv kp

Kız boşver ne yaparsak yapalım biz el kızı onlar kıymetli oğlu

Kız ben erken de vermedim kanı 3 gün geçmişti artık batın üstünden ona rağmen neler etti bana bu bebe Herkes sakin olacak bat günü kan verecek uleyynn
İnada bindirme kız keçiliğim tutar bak oturuyom ne güzel evdee bugün tükkanada gitmedim

Ahahaha iyilik de yaramıo yemesin kız boşver Hatta deseydin evet haklısın zaten belli bi yaştan sonra şeker zararlı

Ahahaha iyilik de yaramıo yemesin kız boşver Hatta deseydin evet haklısın zaten belli bi yaştan sonra şeker zararlı
dombilim hani bi söz varya söliceklerim kavga anında değilde sonradan aklıma geliyo diye
benimde o hesap keşke deseydim
anne onun kendi evi zaten o uzanabilir diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…