diyette olmasamAlaydın helvayı kendin yeseydin ben kesin öyle yapardım
Tabi canım insan dumur oluo bi anda aklına gelmio orası öyle, boşver ama bir daha yemezse yemesinlerdombilim hani bi söz varya söliceklerim kavga anında değilde sonradan aklıma geliyo diye
benimde o hesap keşke deseydim
anne onun kendi evi zaten o uzanabilir diye
birdaha çağırcammı acabaTabi canım insan dumur oluo bi anda aklına gelmio orası öyle, boşver ama bir daha yemezse yemesinler
Ahh yerim benim onu ya gocaman kız olmuşBenim artık anlaşıyo
Çok acı ama hoşuma gidiyo
Haketmiş yani oturup yeseydi yemeğini Ramazan Ramazanbirdaha çağırcammı acaba
Bence o yemeği anda alıp ağzına atcaktınkızlar ama acayip bozuldum heee hay oğullarının şarap çanağına ya
valla ya doldursaydım bi kase helvayı ekmek arasına yeseydim ne oğluşuna ne onaBence o yemeği anda alıp ağzına atcaktınne olurdu yaaaa
Evet o rahatsız edi maalesef .Ahh yerim benim onu ya gocaman kız olmuş
Gözler direk oraya çevrilecek ya şuan hazır değilim galiba yazarken bi tırstım
Aynne kuzum haklısın işte gözüm döndğ bir anH E iş yaparken yaptıkca yapası geliyo insanın ama sen hamişsin kuzum yorma kendini yat dinlen keyfşni çıkar allahın izniyle dogunca yaparsın inş
Sonra şekerden hastaneyevalla ya doldursaydım bi kase helvayı ekmek arasına yeseydim ne oğluşuna ne ona
ya ben kötü anlamda demedim beeeKız tavuk bırakta kız az gülsün deli kadınVar işte heyaalet çizgisi, zaten ak koyun kara koyun çıkar 5 güne
İnan anlıyorum kuzum kv çok şükür uzakta annemde hiç dokunmaz ama benim bitişik komşum biliyor bazen minnoş napıyor diye uzanıyor hemen çekiliyorum kadının benim yaşımda kızı var ama rahatsız oluyorum öyleEvet o rahatsız edi maalesef .
Bitek eşim elleyince rahatsız olmuuorum .
Şaşırcaksınız ama kendi annem bile elleyince bir dğeişik oluyorum
Geçende demiştim kayınvalidem uzaktan uzağa sevdi karnımı gözüyle onda bile rahatsız oldum önüme yastık aldım
Tarif edilemezİnan anlıyorum kuzum kv çok şükür uzakta annemde hiç dokunmaz ama benim bitişik komşum biliyor bazen minnoş napıyor diye uzanıyor hemen çekiliyorum kadının benim yaşımda kızı var ama rahatsız oluyorum öyle
Herkesi boşver de sen nasıl hissediyorsun hareketini de farketmişsin nasıl bir duygu
kız benimki normalde cok iyi ama bal kaymak olsa aynı apartmanda oturmıcaksın bunu hep söylerim :)G gamzeli_bebis benim kv geçen bi olayı anlatım dediki eşimin umre masrafını karşılayıp eşimi umreye götürcekmiş eşimde dediki zeynep olmadan ben gitmem dedi sen çok gittin sen gitme zeyneple ben giderim dedi kv bi kaldı öyle bende dedimki biz herşeyi beraber yaptık orayada birlikte gideriz dedim eşimde dogru diyosun dedi bunu konuştugumuzda yeni evliydim 3 yıl önce kv odur budur benle konuşurken dikkat ediyo valla bi kere tersle bak nasıl dikkat ediyolar
Aynen kuzum bende aynı binada oturuyom ama galiba ben başta mesafeyi belli ettim ondan bilmiyom bana çıkarken bile arar müsaitmisin diye bozuldugunu belli et tabi anlasınkız benimki normalde cok iyi ama bal kaymak olsa aynı apartmanda oturmıcaksın bunu hep söylerim :)
bu 2 oldu eşimle ilgili konuda böyle çıkışları hiç altta kalamam valla saygısızlık yapmam ama bozuldugumu belli ederim
valla. gebelik takvimi yaptığımda 3+5di
Amaaa azimle şey ettin 40 kere dedin veee olduuuuuuya ben kötü anlamda demedim beeesevinsin yine sevinmesin diyen mi var ben olmayan çizgilere hamileyim diyip dolanıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?