Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
dombilim hani bi söz varya söliceklerim kavga anında değilde sonradan aklıma geliyo diye
benimde o hesap keşke deseydim
anne onun kendi evi zaten o uzanabilir diye
Tabi canım insan dumur oluo bi anda aklına gelmio orası öyle, boşver ama bir daha yemezse yemesinler

Ahh yerim benim onu ya gocaman kız olmuş
Gözler direk oraya çevrilecek ya şuan hazır değilim galiba yazarken bi tırstım
Evet o rahatsız edi maalesef .
Bitek eşim elleyince rahatsız olmuuorum .
Şaşırcaksınız ama kendi annem bile elleyince bir dğeişik oluyorum
Geçende demiştim kayınvalidem uzaktan uzağa sevdi karnımı gözüyle onda bile rahatsız oldum önüme yastık aldım

İnan anlıyorum kuzum kv çok şükür uzakta annemde hiç dokunmaz ama benim bitişik komşum biliyor bazen minnoş napıyor diye uzanıyor hemen çekiliyorum kadının benim yaşımda kızı var ama rahatsız oluyorum öyle
Herkesi boşver de sen nasıl hissediyorsun hareketini de farketmişsin nasıl bir duygu

G gamzeli_bebis benim kv geçen bi olayı anlatım dediki eşimin umre masrafını karşılayıp eşimi umreye götürcekmiş eşimde dediki zeynep olmadan ben gitmem dedi sen çok gittin sen gitme zeyneple ben giderim dedi kv bi kaldı öyle bende dedimki biz herşeyi beraber yaptık orayada birlikte gideriz dedim eşimde dogru diyosun dedi bunu konuştugumuzda yeni evliydim 3 yıl önce kv odur budur benle konuşurken dikkat ediyo valla bi kere tersle bak nasıl dikkat ediyolar

Tarif edilemez
Okadar güzrl ki normalde diyodum korkarım içimde bişey oynasa o an ağladım heyecandan
Dün yine oynadı kızım .
Ama yatınca farkediyorum.
Ayakta şuan bir hareket yok :)
Dün eşim okdr konustu tık yok
Hissetmiyorum bişey diyorum saçmalaama kızım beni karşılıksız bırakmaz sen hissetmyiorsun diyo

Darııs inşallah hepinizin başına .
Şimdi tekmeleri beklıyorum

kız benimki normalde cok iyi ama bal kaymak olsa aynı apartmanda oturmıcaksın bunu hep söylerim :)
bu 2 oldu eşimle ilgili konuda böyle çıkışları hiç altta kalamam valla saygısızlık yapmam ama bozuldugumu belli ederim

Aynen kuzum bende aynı binada oturuyom ama galiba ben başta mesafeyi belli ettim ondan bilmiyom bana çıkarken bile arar müsaitmisin diye bozuldugunu belli et tabi anlasın

morcivertkedi kız şaka maka 23 olmuşun nasıl geçiyo zaman gerçi bana geçmiyo o ayrı
valla. gebelik takvimi yaptığımda 3+5di düşünüp düşünüp gülüyorum. ayyy senin de doğum yaklaşıyor çok heyecanlı ilk doğum hikayesini sen yazacaksın buraya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…