Numara sorun sormadan veremem dedi :) 14 alayimmi ki o zaman?Kuzum eczaci da verseymis bi sonda cok onemli oldugunu sanmiyorum normalde bayanlarda 14 num kullanılır
Biz ameliyatlarda felan hep 14 yada 16 takiyoduk ama arayip sorsaniz mi ki?Numara sorun sormadan veremem dedi :) 14 alayimmi ki o zaman?
evet bebiş e karar verdiysen başlayabilirsin korunmasız ilişkiye :)Kızlar bişey soracam benim bugün adetim bitiyor. Şimdi bu akşamdan itibaren hep korunmasızmı yapmalıyım
Tabii, bitti korunma artıkKızlar bişey soracam benim bugün adetim bitiyor. Şimdi bu akşamdan itibaren hep korunmasızmı yapmalıyım
bu akşam iftardan sonra durmak yok sizeeeBugünkü ovü testim kızlar sizce bugün pik olur mu yoksa yarın mıı
bu akşam iftardan sonra durmak yok sizeeebugünü ve yarını mutlaka degerlendir yarında zaten bu şekilde olursa çok daha iyi olur
bebek grip olmuş şekilde hapşırarak dogarİnşallah canımm
Hayır bugün ikimizde grip olduk yaa
Bu etkiler mi
Yoo hiçbirşey istemediler ne için gerek oluyormuş ki acaba anlamadımHımmm ondan sancin fazla olmamış olabilir o zaman çünkü son çıkan makineler kullanılacaksa o kadar kötü olmuyormuş. Sondayı istemediler mi sizde?
bebek grip olmuş şekilde hapşırarak dogaryok be kuzum ne etkileyecek birşeycik olmazz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?