Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evet bebiş e karar verdiysen başlayabilirsin korunmasız ilişkiye :)
Tabii, bitti korunma artık

Bu gidişle hiç kendimi hazır hissedemiycem ben o sebeple birazda akışına bırakıcam Hayırlısı Allahtan sadece biraz kilo verebilsem çok iyi olurdu ama veremiyorum bir türlü karnım doymamaya başladı :S 5 kilo vermem lazım ama onuda verebilecek gücüm kalmadı korunmayı bırkcam ne zaman olursa artık

Yaa ne güldüm
Ay annesi yesin onu
Biz bebeğimizi çok özledik gelsin artık

Arada bazen eşime diyorum bebeğimizi özledim diye
Oda bende çok özledim diyor ❤
benim bebegime söylemiş sizin bebek annemle babama söyleyin tez vakitte gelecegim hazırlık yapsınlar demiş

1609ece sen nasılsın canım hamilelik nasıl gidiyor

G gamzeli_bebis tatlım senin regl bitti mi başlıcak mısın ovüye
Yeni bat ne zaman
valla benimki kendi çapında büyüyük gidiyor bende pek bir numara yok güzel besliyorum dikkat ediyorum onunda gıkı çıkmıyor sıkıntıya sokmadı beni daha hiç

zaten hemen olmuyor ya
kısmette ne zaman varsa o zaman olucak.
belki hemen belki 5-6 ay sonra bilemeyiz :)
Allah hayırlısını sağlıklısını nasip etsin sanada bizlerede :)

bende hap ile korunuyordum aralık ayında bıraktım hiç yumurtlama takibi falan yapmadım zaten öyle şeyleri bilmiyordum bile subatın sonuna dogru buraya üye oldum birşeyler ögrendim martta denedim kendimce olmadı nisanda tuttu :) total olarak bakarsak 4 ay sürdü ama gebelik planlama yapınca 2 ay sürmedi sen bence bırak biraz kendi akışında ilerlesin ondan sonra da istek gelince takibe başlarsın canım

zaten hemen olmuyor ya
kısmette ne zaman varsa o zaman olucak.
belki hemen belki 5-6 ay sonra bilemeyiz :)
Allah hayırlısını sağlıklısını nasip etsin sanada bizlerede :)

amin cnm inşallah normaldede kan testlerimide yaptırmam lazımdı bide simir ama ramazan girdi araya beklemeyeceğim

aynen öyle yapacam bende akışına bırakıcam

YEKTA61 kuzum bende hapla korunuyordum, aralıkta bıraktım martta gebeydim Allah'ın izniyle. Ne zaman olacağı belli olmuyor ki, korunmayı bıraktığın ay da hamile kalabilirsin 4 ay sonra da 1 yıl sonra da
neden benim verdigim cevabı çalıyorsunnn hırgızzzz onubunu bırakta gel afiyette doguralım sudan ucuz

Bugün aşırı derecede depresifim kızlar ya, yataktan nerdeyse ağlayarak uyandım suratım sabahtan beri sirke satıyor İnşallah hamile depresyonu diye bi şey yoktur bi de onla uğraşmayalım

İşe gelmekten bıktım yeminle her sabah kör vakitte uyanmaktan, ay çok söylendim hadi akşam olsun

Kız ne edem o zaman bıraktım yasmini He ya adamlar kira parasına doğum yaptırıyor ben şok Yok kız güvenemem
nesine güvenemezsinnn giricen içeri bi avazda salıcan çıkıcak işte ben eşimide doguma sokucam hatta eğer kayınvalidemin hastanesinde doğum yaparsam kaynanam da ameliyatta olacak anestezimi o yapacak tüm ailenin gözünün önünde fışkırtıcam çocugu

Ben benim adamı almam içeri kapıda kudursun o Anestezini bende hallederim ayıpsıııın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…