ben o sırada dogurmakla meşgulken sen bebegine meme vermekle mesgul olacaksın 40 ı bile çıkmamış bebegi bırakıp gelemezsinBen benim adamı almam içeri kapıda kudursun oAnestezini bende hallederim ayıpsıııın
Aaa doğru kız ben doğurucam di miben o sırada dogurmakla meşgulken sen bebegine meme vermekle mesgul olacaksın 40 ı bile çıkmamış bebegi bırakıp gelemezsin
eşime yapıyorum canım zeytinyağında 1 gün beklemiş incir yiyorHadi bakalım hayırlı canım bu ay bişey yapacak mısın kür falan
kabak çekirdegine benimkide bayılırdı faydasını bilmem ama her akşam maymun gibi yarım kilo çekirdek yiyordu bogazına düşkün benim tosuneşime yapıyorum canım zeytinyağında 1 gün beklemiş incir yiyor
ve her akşam süt çilek fındık flan bi içecek yapıyorum
kabak çekirdeği faydalıymış onu yiyor
bende diyette oldugum için tatlı niyetine kuru incir yerdim hep1609ece tavugumda söyledi kuru incir faydalı diye onu yemeye devam ediyorum o kadar başkada bişey yaptıgım yok daha ne yapak bu bebeye teyzesi
Bugün aşırı derecede depresifim kızlar ya, yataktan nerdeyse ağlayarak uyandım suratım sabahtan beri sirke satıyorİnşallah hamile depresyonu diye bi şey yoktur bi de onla uğraşmayalım
İşe gelmekten bıktım yeminle her sabah kör vakitte uyanmaktan, ay çok söylendim hadi akşam olsun
Hiçbir zaman çok severek uyanıp gelmedim ama bu hafta özellikle bu sabah resmen mızmızlandım yataktabende işe çok zor geliyorum yanlız değilsin her sabah benim için işkence oluyor.
Hiçbir zaman çok severek uyanıp gelmedim ama bu hafta özellikle bu sabah resmen mızmızlandım yatakta
Bir de öyle bi şey varsa doğuma kadar söylenirim yandınızhamileliğin çok etkisi vardır kuzum normalin üzerinde ağırlık oluyordur.
Bir de öyle bi şey varsa doğuma kadar söylenirim yandınız
Bugün kesin oldu o zaman belli yaniher zaman olmuyormuş yaa :) ara ara özellikle ilk aylarda daha çok oluyormuş
Bugün kesin oldu o zaman belli yani
Kuzu onedio ya gir hergün bi iftar menüsü paylaşıyorlar tarifli bugün gördüm bende bi bak ordanBenim akşam yemğimde yok akşama yemek hazırlamam lazım ama hafif kilo aldırmıycak ne yapabilirim bulamıyorum bulamadıkça da agresifleşiyorum
Kuzu onedio ya gir hergün bi iftar menüsü paylaşıyorlar tarifli bugün gördüm bende bi bak ordan
Kuzum aklımda ama herkes alma diyo .günaydınnnnn canlarrrH E Elçoooo trendyol da bebek bezleri indirime girmişşş şimdiden depolama yapp
Aşkım zaten 1 numaralar 2-5 kilo arası diye biliyorum 2 numaralarda 3-6Kuzum aklımda ama herkes alma diyo .
Bebeğin kilosunu tahmın edemiyoruz ki şimdiden :)
O yüzden bişey almıyorum .
İnşallah black friday denk gelcek doğumdan önce o zaman alırım
Ben yemekte bulamıyorumiftara yemek bulmak kolay yapcak çok yemek var gözüm dönüyor bir sürü yemek yapmak istiyorum ama onları yapmayı istemiyorumkilo aldırmıcak karnımı doyurcak hafif ama lezzetli bişeyler yapmam lazım
Hee bizim de en büyük korkusu doğuma sen de gel dersem diye yusuf yusuf şimdidenBen benim adamı almam içeri kapıda kudursun oAnestezini bende hallederim ayıpsıııın
Aynısından besliyorum evdeHee bizim de en büyük korkusu doğuma sen de gel dersem diye yusuf yusuf şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?