Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi bakalım hayırlı canım bu ay bişey yapacak mısın kür falan
eşime yapıyorum canım zeytinyağında 1 gün beklemiş incir yiyor
ve her akşam süt çilek fındık flan bi içecek yapıyorum
kabak çekirdeği faydalıymış onu yiyor
bende diyette oldugum için tatlı niyetine kuru incir yerdim hep 1609ece tavugumda söyledi kuru incir faydalı diye onu yemeye devam ediyorum o kadar başkada bişey yaptıgım yok daha ne yapak bu bebeye teyzesi

kabak çekirdegine benimkide bayılırdı faydasını bilmem ama her akşam maymun gibi yarım kilo çekirdek yiyordu bogazına düşkün benim tosun

Merhaba kızlar benim bu ayki adetime 9 gun var
Bu arada bat vs bu tarz seyelr yaziyorsunhz ne demek kusura bakmayın yeniyim burada
8 mayis ve 9 mayis bel agrisi ile birlikte et suyu renginde pembeye dönük uzaya akıntım oldu.
İns vardır birseyler oruç tutuyorum isim cok ama cok strsli( bu ay sonu son zaten cikiyorum isten:)
Sahur yapmıyorum yorgunluntan uyanamiyorum sahursuz cok sagliksiz ve bebek eger olusuyorsa kotu birsey olur mu tum gun su icmiyorum sonucta

bende işe çok zor geliyorum yanlız değilsin her sabah benim için işkence oluyor.

Benim akşam yemğimde yok akşama yemek hazırlamam lazım ama hafif kilo aldırmıycak ne yapabilirim bulamıyorum bulamadıkça da agresifleşiyorum

Benim akşam yemğimde yok akşama yemek hazırlamam lazım ama hafif kilo aldırmıycak ne yapabilirim bulamıyorum bulamadıkça da agresifleşiyorum
Kuzu onedio ya gir hergün bi iftar menüsü paylaşıyorlar tarifli bugün gördüm bende bi bak ordan

Kuzu onedio ya gir hergün bi iftar menüsü paylaşıyorlar tarifli bugün gördüm bende bi bak ordan

iftara yemek bulmak kolay yapcak çok yemek var gözüm dönüyor bir sürü yemek yapmak istiyorum ama onları yapmayı istemiyorum kilo aldırmıcak karnımı doyurcak hafif ama lezzetli bişeyler yapmam lazım

günaydınnnnn canlarrr H E Elçoooo trendyol da bebek bezleri indirime girmişşş şimdiden depolama yapp
Kuzum aklımda ama herkes alma diyo .
Bebeğin kilosunu tahmın edemiyoruz ki şimdiden :)
O yüzden bişey almıyorum .
İnşallah black friday denk gelcek doğumdan önce o zaman alırım

Kuzum aklımda ama herkes alma diyo .
Bebeğin kilosunu tahmın edemiyoruz ki şimdiden :)
O yüzden bişey almıyorum .
İnşallah black friday denk gelcek doğumdan önce o zaman alırım
Aşkım zaten 1 numaralar 2-5 kilo arası diye biliyorum 2 numaralarda 3-6

iftara yemek bulmak kolay yapcak çok yemek var gözüm dönüyor bir sürü yemek yapmak istiyorum ama onları yapmayı istemiyorum kilo aldırmıcak karnımı doyurcak hafif ama lezzetli bişeyler yapmam lazım
Ben yemekte bulamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…