Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşkım zaten 1 numaralar 2-5 kilo arası diye biliyorum 2 numaralarda 3-6
İşte stok yapmal mantıklı değilmiş .
Bebek 1 numarayı 1 hafta anca giyer diyolar ..
3-4 paket içinde acele etmeyim diyorum
Bide bana hala çok erken geliyo bişey almak için :)
Etrafımdaki herkes telaş içinde ama ben hiiiççç ...
Dün avm ye gittik .
Eşim dedi gel bakalım bişeyler dedim amann daha erken

Haklısın canım bence de şimdiden bez depolamaya gerek yok evde kalabalık Para biriktirelim likitte kalalım

Sorma benimki de o kadar güçlü ki bence benden önce o bayılır hiç anestezisiz
Furkan kayabaşoğlunu takip ediyormusun bilmiyorum ama bugun bir paylaşım yaptı
Gülmekten öldüm .
Son paylaşımına bak istersen sen böyle deyince aklıma direk o paylaşım geldi

Kuzum aklımda ama herkes alma diyo .
Bebeğin kilosunu tahmın edemiyoruz ki şimdiden :)
O yüzden bişey almıyorum .
İnşallah black friday denk gelcek doğumdan önce o zaman alırım
ya sen yenidoğan alacaksın 10 kilo çıkacak hali yok bi yeni dogan al bir sonrası için al 5 kiloluk falan

ya sen yenidoğan alacaksın 10 kilo çıkacak hali yok bi yeni dogan al bir sonrası için al 5 kiloluk falan
Aman yok beee
Evde stoklucak yerım yok bebe daha 4 aylık
5 aya kadar ne indirimler olur ben bu konuda biraz genişim sanırm son dk ya kalabilir benım herşey

Ben sana alıp alıp gönderirim aşkımmmmm

Sonda ne alaka sondayla ne yapacakmis ki ? Kuzu yumurtlama dönemleri yapmıyorlar en geç adetle beraber 10.günü olması gerekiyor sebebini bilmiyorum belki hamilelik varsa diyedir heralde

Bense diyorum sana özele git ben bağcılar medilife 280 cektirdim normalde 380 falandı sanırım tanıdık var istersen ayarlarım sen çok acılı ağrı çekiyorsun zaten bence dayanabilirsin mesela beni ilk baş başka yere yonlendirdiler orda 500 istediler ama ilişki yaşadım için bunu göze alamayız dediler ordan çıktım şişlide biyer buldum 650 dedi oraya gidiyodum arkadaşım kuzenini atadi 280 hallettik kısmet bu işler sen bi kaç yer ara sor güvendiğin yerler olsun ama boşuna eziyet çekme

Kızlar bide dikkat ettim benim önce yumurtlama akıntım oluyor sonra yumurtlama gerçekleşiyor

Yani mesela dün bi çok geldi şuan hiç yok
Ki.şuan daha fazla olması gerekirken

Benimde iki gün önce 3 gün önce oluyor geçen ay çarşamba günü okdr yoğun yumurta akı kivaminda geldiki çatladı galiba dedim m cumartesi çatlamış arada kaç gün var kişiye gore değişiklik gösteriyor bence benim hep önce geliyor akıntim

Yaniii Allah bereket versinn
İnşallah yakında bebeğine kavuşursun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…