İşte stok yapmal mantıklı değilmiş .Aşkım zaten 1 numaralar 2-5 kilo arası diye biliyorum 2 numaralarda 3-6
Ben kesinlikle istiyorum yanımda eşim çok güçlüdür .Hee bizim de en büyük korkusu doğuma sen de gel dersem diye yusuf yusuf şimdiden
Haklısın canım bence de şimdiden bez depolamaya gerek yok evde kalabalıkİşte stok yapmal mantıklı değilmiş .
Bebek 1 numarayı 1 hafta anca giyer diyolar ..
3-4 paket içinde acele etmeyim diyorum
Bide bana hala çok erken geliyo bişey almak için :)
Etrafımdaki herkes telaş içinde ama ben hiiiççç ...
Dün avm ye gittik .
Eşim dedi gel bakalım bişeyler dedim amann daha erken
Sorma benimki de o kadar güçlü ki bence benden önce o bayılır hiç anestezisizBen kesinlikle istiyorum yanımda eşim çok güçlüdür .
Bana destek versin çok istterim
Çokta hevesli
PikkkBugünkü ovü testim kızlar sizce bugün pik olur mu yoksa yarın mıı
aynen ben şuan para atıyorum kenarı direk .Haklısın canım bence de şimdiden bez depolamaya gerek yok evde kalabalıkPara biriktirelim likitte kalalım
Furkan kayabaşoğlunu takip ediyormusun bilmiyorum ama bugun bir paylaşım yaptıSorma benimki de o kadar güçlü ki bence benden önce o bayılır hiç anestezisiz
Dur bakayım geliomFurkan kayabaşoğlunu takip ediyormusun bilmiyorum ama bugun bir paylaşım yaptı
Gülmekten öldüm .
Son paylaşımına bak istersen sen böyle deyince aklıma direk o paylaşım geldi
ya sen yenidoğan alacaksın 10 kilo çıkacak hali yok bi yeni dogan al bir sonrası için al 5 kiloluk falanKuzum aklımda ama herkes alma diyo .
Bebeğin kilosunu tahmın edemiyoruz ki şimdiden :)
O yüzden bişey almıyorum .
İnşallah black friday denk gelcek doğumdan önce o zaman alırım
Aman yok beeeya sen yenidoğan alacaksın 10 kilo çıkacak hali yok bi yeni dogan al bir sonrası için al 5 kiloluk falan
Ben sana alıp alıp gönderirim aşkımmmmmİşte stok yapmal mantıklı değilmiş .
Bebek 1 numarayı 1 hafta anca giyer diyolar ..
3-4 paket içinde acele etmeyim diyorum
Bide bana hala çok erken geliyo bişey almak için :)
Etrafımdaki herkes telaş içinde ama ben hiiiççç ...
Dün avm ye gittik .
Eşim dedi gel bakalım bişeyler dedim amann daha erken
İlk sayfada belli olanların yaızyorCinsiyeti belli olanlar yazabilir mi acabaaaa çok merak ediyorum çoğunluğu
Kuzummm doğumlarımız yakın zatenBen sana alıp alıp gönderirim aşkımmmmm
Kuzucm ben bilmiyordum 10 günden sonra da eger iliski olmadıysa cektirebilirim diye dusunuyordm öyle degilmiymis nedenki?bide sonda istemisti eczaneden medikalciden al die etek giy gel demişti. Eczaneye gittim diyorki numarası olur sondanın öyle veremeyiz dedim numara falan söylemedi ama :) olmaz sor öğren dedi. Kaç numara gerekiyo ki?
Ikisinde de devlet hastanesinde mıydın canım? Sormadım ben anestezi veriyomusunuz diye ama vermezler burda sanırım. Ya internetten araştırdım ben bide videosunu falan izledimayyy dedim korktum iyice. Hastanede sekreter olarak çalışan bi ablam var komşumuz 'bisey demiycem gozun korkmasın sadece yanında biriyle git dedi. Kvalidenin bi akrabasi var o cektrmisti ona sordum benim rahim sıkıntılı olduğu için baya zor oldu ama sende olmaz sıkıntı yoksa dedi sonrada arkamdan kvye demiş ben gözü korkmasn diye demedim yüzüne devlete gitmesin mahvolur valla diye bende iyiceee korktum tabi
Ayy amin inşallah görürüz o günleri deKuzummm doğumlarımız yakın zaten ♥
Beraber başlarız eksiklere
Kızlar bide dikkat ettim benim önce yumurtlama akıntım oluyor sonra yumurtlama gerçekleşiyor
Yani mesela dün bi çok geldi şuan hiç yok
Ki.şuan daha fazla olması gerekirken
eşime yapıyorum canım zeytinyağında 1 gün beklemiş incir yiyor
ve her akşam süt çilek fındık flan bi içecek yapıyorum
kabak çekirdeği faydalıymış onu yiyor
bende diyette oldugum için tatlı niyetine kuru incir yerdim hep1609ece tavugumda söyledi kuru incir faydalı diye onu yemeye devam ediyorum o kadar başkada bişey yaptıgım yok daha ne yapak bu bebeye teyzesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?