Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Aynen canım benimde öyle galiba aman çatlasınlarda

Hee bizim de en büyük korkusu doğuma sen de gel dersem diye yusuf yusuf şimdiden
Bizimkinin dayisinin oğlu eşinin yanında doğuma girdi 3 ay oldu sonrada anlatms bizimkine ölüyorum sandım çok kötüymüş ben bile böyle olduysam sen sakın girme valla çıkamazsın ordan diye ;D bizimkide bana diyor aşkım beni istemezsin dimi yanında diye ;D ;D

Aynı canım bizim de, hem birşey diyemiyo kırmamak için hem de yüzünden okunuyo korkusu Zaten tv de bile dayanamaz öyle dehşet görüntülerine kocaman adam çocuk gibi ama Ben de dedim en sonunda zaten eğer genel anestezi sezaryen olursam gerek yok ben uyuyo olurum doktorlar da seni istemez bence dedim rahatladı galiba

Akşamları mısırda patlat canim az yağlı az tuzlu kendinde ye katkısız olduğu için oda faydalıymış

Sonda ne alaka sondayla ne yapacakmis ki ? Kuzu yumurtlama dönemleri yapmıyorlar en geç adetle beraber 10.günü olması gerekiyor sebebini bilmiyorum belki hamilelik varsa diyedir heralde
Ayy sondayı kimse duymamış kızlar bende şimdi meraklandım sonda ne diye aceba :))
Anladım kuzum coook saol canımsın ya desteğin için de ayrca teşekkür ediyorum :* malesef ben konyadaym:)

Ayy sondayı kimse duymamış kızlar bende şimdi meraklandım sonda ne diye aceba :))

Anladım kuzum coook saol canımsın ya desteğin için de ayrca teşekkür ediyorum :* malesef ben konyadaym:)

Ben seni istanbulda hatırlıyorum buralara ozel hastane çok olduğu için haliyle fiyatlar uygun oluyor bazı yerlerde ama sen yine araştır istersen geçen anlatmistin saçlarımı yoldum adet ağrısından diye emin ol acısı okdr bile değil ama sondayı ne için istedikleri hakkında hiç fikrim yok ilk defa senden duydum

Cesaretli adam olsa tamam kesin isterim zaten de. Birgün öyle bisey olsa ne biliyim bi yanım diyor beraber yaşamak çok güzel o anı bi yanım diyor adam dayanıksız sende ıkncam aglycam die en çirkin hallerini görecek gerek var mı sen napmayi düşünüyorsun abla :) ?

Ben onun yerinde olsam kaçırmak istemezdim bu anı o yüzden gelmek isterdim ama onlar ailece tırsak bayağı O yüzden epidural olursa isterim gelsin ben de uyanık olurum ben ona moral veririm artık Ama genel anestezi olursa ben de uyurum gerek olmaz o zaman diye düşünüyorum. Normal doğumu ben zaten yapamam çok yüksek ihtimal

Anladım kuzum buralarda arastrcam olmazsa :) aynen adetim aşırı kötü geçiyor hatta ondan diyolar doğumun bile herkesinki kadar zor olmaz diye :) napalm bebiş olsa doğumda yine zorlancam, bu hsg vsde bebiş için. Rabbim o günleri göstersin de cekcez artik asayım birazcık

Hayırlısı olsun hakkında ablacım kısmet:) erkekler bazen diyo ya söyle yapıcaz doğumu böyle yapıcaz diye kendileri yapmış gibi oluyorlar:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…