- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
valla benimki kendi çapında büyüyük gidiyor bende pek bir numara yok güzel besliyorum dikkat ediyorum onunda gıkı çıkmıyor sıkıntıya sokmadı beni daha hiç
Benimde iki gün önce 3 gün önce oluyor geçen ay çarşamba günü okdr yoğun yumurta akı kivaminda geldiki çatladı galiba dedim m cumartesi çatlamış arada kaç gün var kişiye gore değişiklik gösteriyor bence benim hep önce geliyor akıntim
Bizimkinin dayisinin oğlu eşinin yanında doğuma girdi 3 ay oldu sonrada anlatms bizimkine ölüyorum sandım çok kötüymüş ben bile böyle olduysam sen sakın girme valla çıkamazsın ordan diye ;D bizimkide bana diyor aşkım beni istemezsin dimi yanında diye ;D ;DHee bizim de en büyük korkusu doğuma sen de gel dersem diye yusuf yusuf şimdiden
inşallah
neyin sonucu kuzumKübi sizin sonuclar ne zaman çıkıyor?
Aynı canım bizim de, hem birşey diyemiyo kırmamak için hem de yüzünden okunuyo korkusuBizimkinin dayisinin oğlu eşinin yanında doğuma girdi 3 ay oldu sonrada anlatms bizimkine ölüyorum sandım çok kötüymüş ben bile böyle olduysam sen sakın girme valla çıkamazsın ordan diye ;D bizimkide bana diyor aşkım beni istemezsin dimi yanında diye ;D ;D
eşime yapıyorum canım zeytinyağında 1 gün beklemiş incir yiyor
ve her akşam süt çilek fındık flan bi içecek yapıyorum
kabak çekirdeği faydalıymış onu yiyor
bende diyette oldugum için tatlı niyetine kuru incir yerdim hep1609ece tavugumda söyledi kuru incir faydalı diye onu yemeye devam ediyorum o kadar başkada bişey yaptıgım yok daha ne yapak bu bebeye teyzesi
neyin sonucu kuzum
Ayy sondayı kimse duymamış kızlar bende şimdi meraklandım sonda ne diye aceba :))Sonda ne alaka sondayla ne yapacakmis ki ? Kuzu yumurtlama dönemleri yapmıyorlar en geç adetle beraber 10.günü olması gerekiyor sebebini bilmiyorum belki hamilelik varsa diyedir heralde
Anladım kuzum coook saol canımsın ya desteğin için de ayrca teşekkür ediyorum :* malesef ben konyadaym:)Bense diyorum sana özele git ben bağcılar medilife 280 cektirdim normalde 380 falandı sanırım tanıdık var istersen ayarlarım sen çok acılı ağrı çekiyorsun zaten bence dayanabilirsin mesela beni ilk baş başka yere yonlendirdiler orda 500 istediler ama ilişki yaşadım için bunu göze alamayız dediler ordan çıktım şişlide biyer buldum 650 dedi oraya gidiyodum arkadaşım kuzenini atadi 280 hallettik kısmet bu işler sen bi kaç yer ara sor güvendiğin yerler olsun ama boşuna eziyet çekme
bi yerlerimi kaşıyana kadar kendimi okuyorum ben yavrumValla en sonunda kendi kendine nazar değdircen he bîtaraflarını kaşı
Aynen canım benimde öyle galiba aman çatlasınlarda
Ayy sondayı kimse duymamış kızlar bende şimdi meraklandım sonda ne diye aceba :))
Anladım kuzum coook saol canımsın ya desteğin için de ayrca teşekkür ediyorum :* malesef ben konyadaym:)
Cesaretli adam olsa tamam kesin isterim zaten de. Birgün öyle bisey olsa ne biliyim bi yanım diyor beraber yaşamak çok güzel o anı bi yanım diyor adam dayanıksız sende ıkncam aglycam die en çirkin hallerini görecek gerek var mıAynı canım bizim de, hem birşey diyemiyo kırmamak için hem de yüzünden okunuyo korkusuZaten tv de bile dayanamaz öyle dehşet görüntülerine kocaman adam çocuk gibi ama Ben de dedim en sonunda zaten eğer genel anestezi sezaryen olursam gerek yok ben uyuyo olurum doktorlar da seni istemez bence dedim rahatladı galiba
bi yerlerimi kaşıyana kadar kendimi okuyorum ben yavrumdaha etkili oluyor
Ben onun yerinde olsam kaçırmak istemezdim bu anı o yüzden gelmek isterdim ama onlar ailece tırsak bayağıCesaretli adam olsa tamam kesin isterim zaten de. Birgün öyle bisey olsa ne biliyim bi yanım diyor beraber yaşamak çok güzel o anı bi yanım diyor adam dayanıksız sende ıkncam aglycam die en çirkin hallerini görecek gerek var mısen napmayi düşünüyorsun abla :) ?
Anladım kuzum buralarda arastrcam olmazsa :) aynen adetim aşırı kötü geçiyor hatta ondan diyolar doğumun bile herkesinki kadar zor olmaz diye :) napalm bebiş olsa doğumda yine zorlancam, bu hsg vsde bebiş için. Rabbim o günleri göstersin de cekcez artik asayım birazcıkBen seni istanbulda hatırlıyorum buralara ozel hastane çok olduğu için haliyle fiyatlar uygun oluyor bazı yerlerde ama sen yine araştır istersen geçen anlatmistin saçlarımı yoldum adet ağrısından diye emin ol acısı okdr bile değil ama sondayı ne için istedikleri hakkında hiç fikrim yok ilk defa senden duydum
Hayırlısı olsun hakkında ablacım kısmet:) erkekler bazen diyo ya söyle yapıcaz doğumu böyle yapıcaz diyeBen onun yerinde olsam kaçırmak istemezdim bu anı o yüzden gelmek isterdim ama onlar ailece tırsak bayağıO yüzden epidural olursa isterim gelsin ben de uyanık olurum ben ona moral veririm artık Ama genel anestezi olursa ben de uyurum gerek olmaz o zaman diye düşünüyorum. Normal doğumu ben zaten yapamam çok yüksek ihtimal
Ehehe aynen valla çatlaması sıkıntı değil bide tutsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?