Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende aslında eşim yanımda olsun isterim ama beni o halimle görsün istemiyorm hem belki tiksinti oluşur hemde biraz doğum bana mahrem bir şey gibi geliyor oyüzden eşimin yanımda girmesini düşünmüyorum tek girecem 2 çıkacam inşAllah

Adetim geç bitti yumurtlamam erken oldu gerçekten her ay farklı oluyor bu yumurtlama

Sen nasılsın canım nasıl gidiyor hamilelik
Benim de bi erken bi geç oldu sonra bebiş geldi Nasıl olayım kuzum rahat geçiyor benim gebeliğim, bulantım falan yok çok şükür ama bu hafta özellikle bugün çok değişik bir ruh halindeyim..

Doktor eşinle senden kan almisti ya iki hafta sonra çıkcak demistin ben mi yanlış hatırlıyorum
heee antisperm antikor testi oda negatif çıkması gerekiyordu ikimizdede negatif çıktı kuzum
doktor ordada bişey yok dedi.
sağlıklı spermi beklicez sen hamile kalabiliyosun sıkıntı yok dedi

Son düzenleme:
Cnm benim ikiside ozel hastanede oldu.Ikisinde de tuplerde tikaniklik cikmadi o yuzden mi ağrım olmado onu bilemiyorum ama ilki cok ilkel şartlarda oldu anestesizis olan doğuda bi yerde calisiyorduk o zaman özeldi ama 11 yil once canim yanmadi sadece adet olurken olan kasik arisi oldu o kadar

Benim de bi erken bi geç oldu sonra bebiş geldi Nasıl olayım kuzum rahat geçiyor benim gebeliğim, bulantım falan yok çok şükür ama bu hafta özellikle bugün çok değişik bir ruh halindeyim..

İnşallah bizede bebiş gelir

Maşallah canım inşallah hep rahat geçer

İnsanın her zaman ruh hali bir olmuyor

Bazen herşey çok güzelken içinde çok büyük sıkıntı oluyor

Bazen de işler almış başını gitse bile mutlulk hissi oluyor içinde

Mutluluk hissi dolsun içine

Allah kalbine ferahlık versin çok bunaldığında inşirah suresini okursan rahatlasın Allahın izniyle

Furkan kayabaşoğlunu takip ediyormusun bilmiyorum ama bugun bir paylaşım yaptı
Gülmekten öldüm .
Son paylaşımına bak istersen sen böyle deyince aklıma direk o paylaşım geldi
Ben izledim canım onu resmen kadının esi doğurdu sanki çocuğu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…