Hee ona da çok gülüyorum komedilerHayırlısı olsun hakkında ablacım kısmet:) erkekler bazen diyo ya söyle yapıcaz doğumu böyle yapıcaz diyekendileri yapmış gibi oluyorlar:)))
PikGeçen aya göre bi gün erken yumurtluyorum galibaaaa13.günüm
Benim de bi erken bi geç oldu sonra bebiş geldiAdetim geç bitti yumurtlamam erken oldugerçekten her ay farklı oluyor bu yumurtlama
Sen nasılsın canım nasıl gidiyor hamilelik
heee antisperm antikor testi oda negatif çıkması gerekiyordu ikimizdede negatif çıktı kuzumDoktor eşinle senden kan almisti ya iki hafta sonra çıkcak demistin ben mi yanlış hatırlıyorum
Cnm benim ikiside ozel hastanede oldu.Ikisinde de tuplerde tikaniklik cikmadi o yuzden mi ağrım olmado onu bilemiyorum ama ilki cok ilkel şartlarda oldu anestesizis olan doğuda bi yerde calisiyorduk o zaman özeldi ama 11 yil once canim yanmadi sadece adet olurken olan kasik arisi oldu o kadarIkisinde de devlet hastanesinde mıydın canım? Sormadım ben anestezi veriyomusunuz diye ama vermezler burda sanırım. Ya internetten araştırdım ben bide videosunu falan izledimayyy dedim korktum iyice. Hastanede sekreter olarak çalışan bi ablam var komşumuz 'bisey demiycem gozun korkmasın sadece yanında biriyle git dedi. Kvalidenin bi akrabasi var o cektrmisti ona sordum benim rahim sıkıntılı olduğu için baya zor oldu ama sende olmaz sıkıntı yoksa dedi sonrada arkamdan kvye demiş ben gözü korkmasn diye demedim yüzüne devlete gitmesin mahvolur valla diye bende iyiceee korktum tabi
Bana başlamadan önce ağrı kesici bile vermedilerBende anlamadım şimdi Allah Allah
Haydi bismillaahh o haldeee@H E kuzum iztersen benide listeye ekle bu günden itibaren başlıycaz
son adet tarihim 03.05.2019 gelecek adet tarihim 31.05.2019
inşAllah cnm Allahtan hayırlısıHaydi bismillaahh o haldeee
Baya pik olmus insallah guzel guzel tutarGeçen aya göre bi gün erken yumurtluyorum galibaaaa13.günüm
Sabah ki testten emin olamayıp bi daha yaptım bide erken yapmışım sabahkini
bak kuzum akşam oldu :)Benim de bi erken bi geç oldu sonra bebiş geldiNasıl olayım kuzum rahat geçiyor benim gebeliğim, bulantım falan yok çok şükür ama bu hafta özellikle bugün çok değişik bir ruh halindeyim..
Benim de bi erken bi geç oldu sonra bebiş geldiNasıl olayım kuzum rahat geçiyor benim gebeliğim, bulantım falan yok çok şükür ama bu hafta özellikle bugün çok değişik bir ruh halindeyim..
Şükürler olsun yaaa buçukta çıkıcam inşallahbak kuzum akşam oldu :)
BATHaydi bismillaahh o haldeee
Baya pik olmus insallah guzel guzel tutar
Ben izledim canım onu resmen kadının esi doğurdu sanki çocuğuFurkan kayabaşoğlunu takip ediyormusun bilmiyorum ama bugun bir paylaşım yaptı
Gülmekten öldüm .
Son paylaşımına bak istersen sen böyle deyince aklıma direk o paylaşım geldi
Ben seruma dokununca korkmasında koptumBen izledim canım onu resmen kadının esi doğurdu sanki çocuğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?