Ayyy evet ya bende oradaBen seruma dokununca korkmasında koptum
Kuzum dalini çok severim kokusunu hatta utanmasam gidip alcam kullancam :)) hep de düşünüyodum bebişim olursa dalinden başka şampuan kullanmam diye zararlı mi ilk defa duyuyorum? Johnsons ın mor kapaklı bebe yağını da ben evlendiğim ilk zamanlar kullaniyordum zararliysa zarar verdiyse diye korktum bak şimdi?
Ayy ramazan ayı bir telaşe canım koşuşturup duruyorumKızlaaaar nerelerdesiniz??
Ben de dizi izlerjen uyuyakalmışım yeni uyandımKızlaaaar nerelerdesiniz??
Biz de eşimle ve arkadaşıyla bilgisayar oyunu oynuyordukAyy ramazan ayı bir telaşe canım koşuşturup duruyorum
Şimdide dizi izliyorum..
sen napıyosunn??
Anladım kuzum buralarda arastrcam olmazsa :) aynen adetim aşırı kötü geçiyor hatta ondan diyolar doğumun bile herkesinki kadar zor olmaz diye :) napalm bebiş olsa doğumda yine zorlancam, bu hsg vsde bebiş için. Rabbim o günleri göstersin de cekcez artik asayım birazcık
heee antisperm antikor testi oda negatif çıkması gerekiyordu ikimizdede negatif çıktı kuzum
doktor ordada bişey yok dedi.
sağlıklı spermi beklicez sen hamile kalabiliyosun sıkıntı yok dedi
Merhaba, inşallah sağlıkla ilerler, progestan alıp dinlenin mümkünse bol bol, kendinizi yormamaya çalışın, lekelenme olmamıştı bende ama yine de tedbir için progestan vermişti doktor hamileliğin başında.Kızlar hepinize hayırlı geceler. Bundan yaklaşık 3 ay önce kürtaj oldum. Bebeğimin kalp atışı alınamamıştı. Bu ay da çatlatma iğnesi kullandım ve bugün kanda pozitif sonuç aldık ; ama eve gelince benden kahverengi leke gelmeye başladı. Doktorum progestan almamı söyledi, akşam bi tane içtim. Peçeteyle silinince yine hafiften geliyor. Bu arada adetime 3 gün var. Yarın tekrardan kan vereceğim. Benim gbi olan varsa lütfen yardımcı olabilir mi ?
Anladım canım geçmiş olsun hastaneden hastaneye farkediyomus ağrı sızı ondan olabilir belkide kullandıkları aletlerden kaynaklanmışCnm benim ikiside ozel hastanede oldu.Ikisinde de tuplerde tikaniklik cikmadi o yuzden mi ağrım olmado onu bilemiyorum ama ilki cok ilkel şartlarda oldu anestesizis olan doğuda bi yerde calisiyorduk o zaman özeldi ama 11 yil once canim yanmadi sadece adet olurken olan kasik arisi oldu o kadar
Mor olanı ne için kullanmıştın canım? Aa iyi fikir bi deneyeyim ssikMaalesef içindekiler kısmındaki maddeleri bir araştır istersen, zararlı :/ Ben de o mor kapaklıyı kullandım bir süre, şimdi gri ocağım için kullanıyorum temizlik yaparkenAklında olsun, ocağını temizledikten sonra kuru bir beze birkaç damla damlatıp bununla silersen pırıl pırıl oluyor, leke kalmıyor.
Bugün kan verdim. Değerim yükselmiş çok şükür ama hafif hafif lekelenme oluyor yine.Merhaba, inşallah sağlıkla ilerler, progestan alıp dinlenin mümkünse bol bol, kendinizi yormamaya çalışın, lekelenme olmamıştı bende ama yine de tedbir için progestan vermişti doktor hamileliğin başında.
Canım yatıp devamlı dinlenmeni öneririm doktorunun bahsetmesi gerek aslında neden böyle oldugundan önceden de düşük yapmışsın. Rabbim sağ salim kavuşmayı nasıp etsin inşallah bebisinle. Bol bol dua etKızlar hepinize hayırlı geceler. Bundan yaklaşık 3 ay önce kürtaj oldum. Bebeğimin kalp atışı alınamamıştı. Bu ay da çatlatma iğnesi kullandım ve bugün kanda pozitif sonuç aldık ; ama eve gelince benden kahverengi leke gelmeye başladı. Doktorum progestan almamı söyledi, akşam bi tane içtim. Peçeteyle silinince yine hafiften geliyor. Bu arada adetime 3 gün var. Yarın tekrardan kan vereceğim. Benim gbi olan varsa lütfen yardımcı olabilir mi ?
Ciddi misin kuzum yaaBiz de eşimle ve arkadaşıyla bilgisayar oyunu oynuyordukYine misafirin mi vardı yoksa?
Benim bata 1 hafta var ama 2 gündür alt karnım ağrıyordu, ben yine enfeksiyonum depreşecek diye düşündüm, oruç zorluyor malum su iftar-sahur arası içebiliyorum sadece.. Ama demin tuvalette çok açık pembe renk vardı akıntımda.. Acaba bu bir işaret mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?