Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Maalesef içindekiler kısmındaki maddeleri bir araştır istersen, zararlı :/ Ben de o mor kapaklıyı kullandım bir süre, şimdi gri ocağım için kullanıyorum temizlik yaparken Aklında olsun, ocağını temizledikten sonra kuru bir beze birkaç damla damlatıp bununla silersen pırıl pırıl oluyor, leke kalmıyor.

Kızlar hepinize hayırlı geceler. Bundan yaklaşık 3 ay önce kürtaj oldum. Bebeğimin kalp atışı alınamamıştı. Bu ay da çatlatma iğnesi kullandım ve bugün kanda pozitif sonuç aldık ; ama eve gelince benden kahverengi leke gelmeye başladı. Doktorum progestan almamı söyledi, akşam bi tane içtim. Peçeteyle silinince yine hafiften geliyor. Bu arada adetime 3 gün var. Yarın tekrardan kan vereceğim. Benim gbi olan varsa lütfen yardımcı olabilir mi ?

Ayy ramazan ayı bir telaşe canım koşuşturup duruyorum
Şimdide dizi izliyorum..
sen napıyosunn??
Biz de eşimle ve arkadaşıyla bilgisayar oyunu oynuyorduk Yine misafirin mi vardı yoksa?

Benim bata 1 hafta var ama 2 gündür alt karnım ağrıyordu, ben yine enfeksiyonum depreşecek diye düşündüm, oruç zorluyor malum su iftar-sahur arası içebiliyorum sadece.. Ama demin tuvalette çok açık pembe renk vardı akıntımda.. Acaba bu bir işaret mi?

Aynen beklenen gelecekse çekilen çile kutsaldır

heee antisperm antikor testi oda negatif çıkması gerekiyordu ikimizdede negatif çıktı kuzum
doktor ordada bişey yok dedi.
sağlıklı spermi beklicez sen hamile kalabiliyosun sıkıntı yok dedi

Aa hadi gözün aydın canim hayırlısı inşallah tez zamanda sağlıklı spermler gelir

Merhaba, inşallah sağlıkla ilerler, progestan alıp dinlenin mümkünse bol bol, kendinizi yormamaya çalışın, lekelenme olmamıştı bende ama yine de tedbir için progestan vermişti doktor hamileliğin başında.

Evet, çocuk istemeli, bunun yollarını da aramalı, ama işi çığırından çıkarıp takıntı haline getirmemelidir. Her şeyin hayırlısını istemelidir. Cenab-ı Hak, hakkımızda her şeyin haylırlısını versin. (Amin)

1. "İnne rabbeke hüve'I-hallâku'l-alîm." = "Muhakkak ki Rabbin her türlü yaratma şeklini bilir." (Hicr, 15/86) âyetini geceleri 1267 kere tekrar eder ve bunu üç ay boyunca sürdürür.

2. Veya; "Fallâhu hüve'l-veliyyü ve hüve yuhyî" = "Muhakkak ki Allah dosttur ve yaratandır." (Şura, 42/9) âyetini, beraber olmadan önce 289 kere tekrar eder.

3. Veya; "HüvaIIahü'l-hâliku'l-bâriü" = "O yaratandır ve yoktan var edendir." (Haşr, 59/24) âyetini 1054 kere tekrar eder.)

4. Veya; tıbbî bir arızası olmamak şartıyla, çocuğu olmayan bir kadın, eğer aybaşı halinden üç gün sonra, öğle saatlerine yakın bir zamanda temiz bir kâğıt üzerine 110 defa "Bismillâhirrahmânirrahîm" yazıp o kâğıdı üzerinde taşıyarak eşiyle beraber olursa, Allah'ın izniyle hâmile kalır. (Hâmile kalıncaya kadar kâğıdı üzerinde taşımalıdır.)

Özellikle 4. madde hem çalışan hem evde olan kadınlar için en kolay yöntem ben bunu araştırdım yapmaya karar vermiştim ve yapacaktım da şükür olsun haftası gelmeden gebe kaldığımı ögrendim. Bu da dini açıdan biraz rahatlamanızı sağlayacaktır kızlar .

Anladım canım geçmiş olsun hastaneden hastaneye farkediyomus ağrı sızı ondan olabilir belkide kullandıkları aletlerden kaynaklanmış
Mor olanı ne için kullanmıştın canım? Aa iyi fikir bi deneyeyim ssik

Bugün kan verdim. Değerim yükselmiş çok şükür ama hafif hafif lekelenme oluyor yine.

Canım yatıp devamlı dinlenmeni öneririm doktorunun bahsetmesi gerek aslında neden böyle oldugundan önceden de düşük yapmışsın. Rabbim sağ salim kavuşmayı nasıp etsin inşallah bebisinle. Bol bol dua et

Ciddi misin kuzum yaa ) yaaa ama ben sana ne dedim ufacik umut yok içinde ha ben hapsurdugmu bile ona bagliyom acaba hamile miyim diye ayyy çok sevindim şuan heycanlandim hadi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…