Canim paylaştığın için tesekkurlerrr :) okuyalım inşallah. Ama ben bu tür şeylerin sayiyla yapılmasını doğru bulmuyorum :)Evet, çocuk istemeli, bunun yollarını da aramalı, ama işi çığırından çıkarıp takıntı haline getirmemelidir. Her şeyin hayırlısını istemelidir. Cenab-ı Hak, hakkımızda her şeyin haylırlısını versin. (Amin)
1. "İnne rabbeke hüve'I-hallâku'l-alîm." = "Muhakkak ki Rabbin her türlü yaratma şeklini bilir." (Hicr, 15/86) âyetini geceleri 1267 kere tekrar eder ve bunu üç ay boyunca sürdürür.
2. Veya; "Fallâhu hüve'l-veliyyü ve hüve yuhyî" = "Muhakkak ki Allah dosttur ve yaratandır." (Şura, 42/9) âyetini, beraber olmadan önce 289 kere tekrar eder.
3. Veya; "HüvaIIahü'l-hâliku'l-bâriü" = "O yaratandır ve yoktan var edendir." (Haşr, 59/24) âyetini 1054 kere tekrar eder.)
4. Veya; tıbbî bir arızası olmamak şartıyla, çocuğu olmayan bir kadın, eğer aybaşı halinden üç gün sonra, öğle saatlerine yakın bir zamanda temiz bir kâğıt üzerine 110 defa "Bismillâhirrahmânirrahîm" yazıp o kâğıdı üzerinde taşıyarak eşiyle beraber olursa, Allah'ın izniyle hâmile kalır. (Hâmile kalıncaya kadar kâğıdı üzerinde taşımalıdır.)
Özellikle 4. madde hem çalışan hem evde olan kadınlar için en kolay yöntem ben bunu araştırdım yapmaya karar vermiştim ve yapacaktım da şükür olsun haftası gelmeden gebe kaldığımı ögrendim. Bu da dini açıdan biraz rahatlamanızı sağlayacaktır kızlar .
bende illa ki bu sayıların bir anlamı vardır diye düşünüyorum tabi herkesin kendi düşüncesi canım biz en azından söyleneni yapalım fazlasını yapmak isteyen yapar tabi ki de :)Canim paylaştığın için tesekkurlerrr :) okuyalım inşallah. Ama ben bu tür şeylerin sayiyla yapılmasını doğru bulmuyorum :)
Canım kan verdim sabah, değerim yükselmiş çok şükür. Yatıyorum bişey yapmıyorum. Allahım sağlıklı bi şekilde ilerletmeyi nasip eder inşallah, cümle kullarına.Canım yatıp devamlı dinlenmeni öneririm doktorunun bahsetmesi gerek aslında neden böyle oldugundan önceden de düşük yapmışsın. Rabbim sağ salim kavuşmayı nasıp etsin inşallah bebisinle. Bol bol dua et
allah hepimizden razı olsun canımSayılarda bizim bilmediğimiz hikmetler vardır..
Her anahtar her kapıyı açamaz bu sayılar anahtarda ki tırtıklar gibidir..
Kapıyı açmada yardımcı olur...
İnanarak yapılmadığı takdirde zaten amaca ulaşılmaz
@1609ece vesile olduğun için Allah razı olsun canım
bende illa ki bu sayıların bir anlamı vardır diye düşünüyorum tabi herkesin kendi düşüncesi canım biz en azından söyleneni yapalım fazlasını yapmak isteyen yapar tabi ki
Saygi duyuyorum ama Kuranda yazmayan biseye inanmani onermem kuzum sonuçta Rabbimizin demediği birseye inanmak oluyor içimizden geldiğince çok okuyalım insallah. Söylediğin yazdigin dualara inancım sonsuz ve okuycam paylaştığın için saol tekrar :*
yaaaa yerim onlarııı kedim ile uyanmayalı çok uzun zaman oldu elçoo çok özledim şimdi böyle görünce içim sızladı resmennnHenğz yataktan kalkamayanlarda bugun minik durumun anneee hadi kalkkkk çok acıktım demesiyle uyandım
Eki Görüntüle 2267731
Neden uyanmıyosunuz canım yaa bende hala senin köpeğin var gibi kalmışyaaaa yerim onlarııı kedim ile uyanmayalı çok uzun zaman oldu elçoo çok özledim şimdi böyle görünce içim sızladı resmennn
Hayirlara gelsin canım:) duaya bende cok inanirm her şeyden cok. Ama sayiya bağlamansnı tasvip etmiyorm demek istedim yanlis anlaşılmasın:) Yaaa şimdibaktım bu arada 4. Ayi bitirdin 5 e girdin ne guzel kuzum yaaa Ne ara büyüdü bebiş hakikaten . Ne güzel :)Ay rüyamda doktorumu gördüm
Ama kadın doğum doktoruma diş için gitmişim oda bana uğuşturucu iğne yapıyodu .
Hiç acımadı
Giderken diyorum kızımı görmeye ne zaman geleyim
21. De gel diyo
Evet yaa sorma şaka gibiHayirlara gelsin canım:) duaya bende cok inanirm her şeyden cok. Ama sayiya bağlamansnı tasvip etmiyorm demek istedim yanlis anlaşılmasın:) Yaaa şimdibaktım bu arada 4. Ayi bitirdin 5 e girdin ne guzel kuzum yaaa Ne ara büyüdü bebiş hakikaten . Ne güzel :)
Amiin canım:) ilk başlarda çok zorlanmistin hatırlıyorum ondan geçmiyor gibi gelmiş olabilir :) ama ne kaldı yarıladın sayılır nerdeyse :)Evet yaa sorma şaka gibi
zaman hiç geçmiyo gibi geliyodu ama şaka maka 16+3 haftalık olduk ♥
Hele 3 ayı atlattıktan sonra sanırım bir rahatlama geldi .
Şuan zaman öyle bir geciyor ki ☺
Allahım sizlerede nasip etsin.. ♥
Ayy ne kaldı deme ozamanda doğum korkusu sarıyoAmiin canım:) ilk başlarda çok zorlanmistin hatırlıyorum ondan geçmiyor gibi gelmiş olabilir :) ama ne kaldı yarıladın sayılır nerdeyse :)
Sonucunu düşün doğumu değil :)) bi şekilde çıkacak napalimAyy ne kaldı deme ozamanda doğum korkusu sarıyo
Neyse daha korkmama çok var şöyle 35ten sonra korkmaya başlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?