Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim paylaştığın için tesekkurlerrr :) okuyalım inşallah. Ama ben bu tür şeylerin sayiyla yapılmasını doğru bulmuyorum :)

Canim paylaştığın için tesekkurlerrr :) okuyalım inşallah. Ama ben bu tür şeylerin sayiyla yapılmasını doğru bulmuyorum :)
bende illa ki bu sayıların bir anlamı vardır diye düşünüyorum tabi herkesin kendi düşüncesi canım biz en azından söyleneni yapalım fazlasını yapmak isteyen yapar tabi ki de :)

Canım kan verdim sabah, değerim yükselmiş çok şükür. Yatıyorum bişey yapmıyorum. Allahım sağlıklı bi şekilde ilerletmeyi nasip eder inşallah, cümle kullarına.

Sayılarda bizim bilmediğimiz hikmetler vardır..

Her anahtar her kapıyı açamaz bu sayılar anahtarda ki tırtıklar gibidir..
Kapıyı açmada yardımcı olur...

İnanarak yapılmadığı takdirde zaten amaca ulaşılmaz

@1609ece vesile olduğun için Allah razı olsun canım

allah hepimizden razı olsun canım

Tikkabilla Yok canım haftaya cumartesı misafirim var

Ben yerleşme kanaması yaşamadım ama yaşayan çok insan var yaaaa hamileysennn ne güzel olurrr ♥♥♥♥

Bende oruc tutmadıgım halde psikolojikmrn içemiyorum
Dün akşam idrardan sonr ayanma oldu .
Suya abanmam lazım

yaaaa yerim onlarııı kedim ile uyanmayalı çok uzun zaman oldu elçoo çok özledim şimdi böyle görünce içim sızladı resmennn
Neden uyanmıyosunuz canım yaa bende hala senin köpeğin var gibi kalmış

Normalxe odaya girmek yasak eşim kapıyı kapatmamış
Kaçırırlarmı allahtan üstüme yatmamışlar biri ayağımdaydı biri kafamda

Ay rüyamda doktorumu gördüm
Ama kadın doğum doktoruma diş için gitmişim oda bana uğuşturucu iğne yapıyodu .
Hiç acımadı
Giderken diyorum kızımı görmeye ne zaman geleyim
21. De gel diyo
Hayirlara gelsin canım:) duaya bende cok inanirm her şeyden cok. Ama sayiya bağlamansnı tasvip etmiyorm demek istedim yanlis anlaşılmasın:) Yaaa şimdibaktım bu arada 4. Ayi bitirdin 5 e girdin ne guzel kuzum yaaa Ne ara büyüdü bebiş hakikaten . Ne güzel :)

Evet yaa sorma şaka gibi
zaman hiç geçmiyo gibi geliyodu ama şaka maka 16+3 haftalık olduk
Hele 3 ayı atlattıktan sonra sanırım bir rahatlama geldi .
Şuan zaman öyle bir geciyor ki

Allahım sizlerede nasip etsin..

Amiin canım:) ilk başlarda çok zorlanmistin hatırlıyorum ondan geçmiyor gibi gelmiş olabilir :) ama ne kaldı yarıladın sayılır nerdeyse :)

Amiin canım:) ilk başlarda çok zorlanmistin hatırlıyorum ondan geçmiyor gibi gelmiş olabilir :) ama ne kaldı yarıladın sayılır nerdeyse :)
Ayy ne kaldı deme ozamanda doğum korkusu sarıyo
Neyse daha korkmama çok var şöyle 35ten sonra korkmaya başlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…