Aynen içimde kalcak değil yaSonucunu düşün doğumu değil :)) bi şekilde çıkacak napalim
7 sene çocuk özlemi olmuş zaten kiz içinde kalmasın kalmasın gelsinAynen içimde kalcak değil ya
Son aylarda zaten doğurmak isticeksin diyolar bakalım şuan içimde kaldın kafasındayım
Silinmiş kuzum ama akşama bi daha bakabilir misin?Kızlaaar sizce çatlamış mı ?
Pik oln dünkü
14.gün yazan bugünkü
Silinmiş kuzum ama akşama bi daha bakabilir misin?
Bana gore de zaman gecmiyor ama bakiyorum 20.haftaya girmisizEvet yaa sorma şaka gibi
zaman hiç geçmiyo gibi geliyodu ama şaka maka 16+3 haftalık olduk
Hele 3 ayı atlattıktan sonra sanırım bir rahatlama geldi .
Şuan zaman öyle bir geciyor ki
Allahım sizlerede nasip etsin..
buranın hızına yetişemiyorum yavrum yamorcivertkedi kaçaaaaak seni -.- nerelerdesin hiç girdigin yok topige annis oldum diye unuttun valla bizleriii
Kaldığın yerden devam edersin girdikçe nolcak :)) hayırdır niye yoğunsn?buranın hızına yetişemiyorum yavrum yahepsini okuyamıyorum dolayısıyla konulara hakim olamıyorum. unutmak falan değil de yoğunum bu aralar :)
Bebeğim pik görüntüsünde hala bence sıvı alımına dikkat edip yarın bi daha yap yarın çatlar bence bugünü değerlendir amaCanım akşamı bekleyemedim şimdi bi daha yaptım
Sence nedir durum dah yeni mi pik oldu
her gün ayrı bi telaşla geçiyor ya evde yalnız vakit geçirmeyi özledim vallahi. ramazan telaşesi işte daha evde iftar yapamadık :)Kaldığın yerden devam edersin girdikçe nolcak :)) hayırdır niye yoğunsn?
Gözün aydın canım, bundan sonra da düzenli yükselir inşallahBugün kan verdim. Değerim yükselmiş çok şükür ama hafif hafif lekelenme oluyor yine.
Ay sormaaa yaaa göbüşteee büyümüştürrrBana gore de zaman gecmiyor ama bakiyorum 20.haftaya girmisiz
Oohhhh vallaaaaa kızz ne güzell biz daha 2 gün misafirlikteydik 1 gün bende misafir vardı diğer günler eşimle başbaşaher gün ayrı bi telaşla geçiyor ya evde yalnız vakit geçirmeyi özledim vallahi. ramazan telaşesi işte daha evde iftar yapamadık :)
Ooh geziyorsunuz yani:))her gün ayrı bi telaşla geçiyor ya evde yalnız vakit geçirmeyi özledim vallahi. ramazan telaşesi işte daha evde iftar yapamadık :)
Evet yaaa cikmaz mi? Her goren hamilemisin diyor tam 3 kilo almisimAy sormaaa yaaa göbüşteee büyümüştürrr
Ben bekarken kedim vardı annemin evinde kaldı o şuan ki evimizde köpeğimiz var oda Bahçe de evin içinde değil kulübesinde yatıyorNeden uyanmıyosunuz canım yaa bende hala senin köpeğin var gibi kalmış
Normalxe odaya girmek yasak eşim kapıyı kapatmamış
Kaçırırlarmı allahtan üstüme yatmamışlar biri ayağımdaydı biri kafamda
Evet çıktıEvet yaaa cikmaz mi? Her goren hamilemisin diyor tam 3 kilo almisimSenin cikti mi gobegin?
Yaaaaa evet bir canla uyanmak çok farklı bişeyBen bekarken kedim vardı annemin evinde kaldı o şuan ki evimizde köpeğimiz var oda Bahçe de evin içinde değil kulübesinde yatıyor
eşim şikayetçi bu durumdanOohhhh vallaaaaa kızz ne güzell biz daha 2 gün misafirlikteydik 1 gün bende misafir vardı diğer günler eşimle başbaşa
Ay ne yemek yapcam diye başıma ağrılar giriyo
yok kız davetler işteOoh geziyorsunuz yani:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?