Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlaaar sizce çatlamış mı ?

Pik oln dünkü

14.gün yazan bugünkü

Eklentiler

• 20190511_104043.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 35
  • 20190511_104128.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 35
  • 20190510_133225.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 31
Bana gore de zaman gecmiyor ama bakiyorum 20.haftaya girmisiz

morcivertkedi kaçaaaaak seni -.- nerelerdesin hiç girdigin yok topige annis oldum diye unuttun valla bizleriii
buranın hızına yetişemiyorum yavrum ya hepsini okuyamıyorum dolayısıyla konulara hakim olamıyorum. unutmak falan değil de yoğunum bu aralar :)

her gün ayrı bi telaşla geçiyor ya evde yalnız vakit geçirmeyi özledim vallahi. ramazan telaşesi işte daha evde iftar yapamadık :)
Oohhhh vallaaaaa kızz ne güzell biz daha 2 gün misafirlikteydik 1 gün bende misafir vardı diğer günler eşimle başbaşa
Ay ne yemek yapcam diye başıma ağrılar giriyo

Ben bekarken kedim vardı annemin evinde kaldı o şuan ki evimizde köpeğimiz var oda Bahçe de evin içinde değil kulübesinde yatıyor

Evet yaaa cikmaz mi? Her goren hamilemisin diyor tam 3 kilo almisim Senin cikti mi gobegin?
Evet çıktı
Bol giydiğim halde akrabalr göbekten hamile oldugumu anlıyo
Benım çok erken çıktı ama ben kilo almadım henuz canım . 58 le hamile kaldım kusma dönemlerinde 52 ye düştüm ..
Şuan 56 kiloyum :)
Aldığım kilolar memeye ve göbeğe gitti şuan

Ben bekarken kedim vardı annemin evinde kaldı o şuan ki evimizde köpeğimiz var oda Bahçe de evin içinde değil kulübesinde yatıyor
Yaaaaa evet bir canla uyanmak çok farklı bişey
Sabahleyın acıkınca başında beklemesi
Gözünü kırpmadan senı izlemesi
Soğuk kış günlerinde gıre gırer deyip yatması apayro

Oohhhh vallaaaaa kızz ne güzell biz daha 2 gün misafirlikteydik 1 gün bende misafir vardı diğer günler eşimle başbaşa
Ay ne yemek yapcam diye başıma ağrılar giriyo
eşim şikayetçi bu durumdan her gün evde yemek istiyor. davetler var bir de ben oruclu olduğum günler evde yemekle uğrasmıyorum annemlere yada kvlere gidiyorum
Ooh geziyorsunuz yani:))
yok kız davetler işte pek memnun değil eşim bu durumdan ama yapacak bisey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…