Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy ne güzel tutuyomusun
Ben çok istedim ama hala sabah bulantılatı geçmediği için tutamıyorum sonlara doğru inşallah geçerde birkaç günde olsa tutarım

Idare ediversn mübarek ay olacak napalm :)) oruçlu olunca bide hamile halinle yemek yapamayacağına gore :)) Allah kabul etsin canım

Ayy ne güzel tutuyomusun
Ben çok istedim ama hala sabah bulantılatı geçmediği için tutamıyorum sonlara doğru inşallah geçerde birkaç günde olsa tutarım
kuzum zorlama kendini. ben kendimi iyi hissettiğim için tutuyorum kötü olsam tutmam bende. şifa niyetine gönlün kalmasın tut 1-2 gün
Idare ediversn mübarek ay olacak napalm :)) oruçlu olunca bide hamile halinle yemek yapamayacağına gore :)) Allah kabul etsin canım
amin sağol canım

İlişki için kullanıyordum, daha denediğimiz ama yapamadığımız zamanlarda.. Masaj için de kullanmıştık, erotik masaj ödevlerimiz vardı eşimle
Ciddi misin kuzum yaa ) yaaa ama ben sana ne dedim ufacik umut yok içinde ha ben hapsurdugmu bile ona bagliyom acaba hamile miyim diye ayyy çok sevindim şuan heycanlandim hadi hayırlısı
Ya ama hiç hamile kalmışımdır gibi gelmiyor bana..

Kızlar ya ben göbeginiz çıkmış halleri çok merak ediyorum bende hamileyken hep o anları merakla bekliyordum ama yaşayamadim nasipburada yada özelden görsek mı yavaş yavaş değişimlerinizi Red Phoenix 1609ece morcivertkedi Ardnlina

Kuzum ben tesettürlü oldugum için buraya göbeğimi belli eden fotomu atamam
Ama özelden müsait olunca gönderiirm sana ♥

Kuzum ben tesettürlü oldugum için buraya göbeğimi belli eden fotomu atamam
Ama özelden müsait olunca gönderiirm sana ♥
Bende tesettürluyum canım anlıyorum zaten o yüzden özelden de olabilir dedim tamam canım bekliyorum

Memeler zaten almis basini gidiyor tutabilene ask olsun benim de aldigim kilolar gobek ve goguse gidiyorlar insallah memeler daha fazla buyumezler

Canim ben hic boydan resim cekmedigimi fark ettim ilk firsatta cekip sana ozelden atarim insallah☺
Nasilllll valla bende unutmazsam öncesi sonrası için her ay resim çekmeyi düşünüyorum valla hepsi anı kalıyor çok değerli bencetamam canım bekliyorum özelden H E nin maşallah hemen çıkmış Göbüş maşallah küçük Duru çuga

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…