Ayy ne güzel tutuyomusuneşim şikayetçi bu durumdanher gün evde yemek istiyor. davetler var bir de ben oruclu olduğum günler evde yemekle uğrasmıyorum annemlere yada kvlere gidiyorum
yok kız davetler iştepek memnun değil eşim bu durumdan ama yapacak bisey yok
Idare ediversn mübarek ay olacak napalm :)) oruçlu olunca bide hamile halinle yemek yapamayacağına gore :)) Allah kabul etsin canımeşim şikayetçi bu durumdanher gün evde yemek istiyor. davetler var bir de ben oruclu olduğum günler evde yemekle uğrasmıyorum annemlere yada kvlere gidiyorum
yok kız davetler iştepek memnun değil eşim bu durumdan ama yapacak bisey yok
kuzum zorlama kendini. ben kendimi iyi hissettiğim için tutuyorum kötü olsam tutmam bende. şifa niyetine gönlün kalmasın tut 1-2 günAyy ne güzel tutuyomusun
Ben çok istedim ama hala sabah bulantılatı geçmediği için tutamıyorumsonlara doğru inşallah geçerde birkaç günde olsa tutarım
amin sağol canımIdare ediversn mübarek ay olacak napalm :)) oruçlu olunca bide hamile halinle yemek yapamayacağına gore :)) Allah kabul etsin canım
İlişki için kullanıyordum, daha denediğimiz ama yapamadığımız zamanlarda.. Masaj için de kullanmıştık, erotik masaj ödevlerimiz vardı eşimleAnladım canım geçmiş olsun hastaneden hastaneye farkediyomus ağrı sızı ondan olabilir belkide kullandıkları aletlerden kaynaklanmış
Mor olanı ne için kullanmıştın canım? Aa iyi fikir bi deneyeyim ssik
Ya ama hiç hamile kalmışımdır gibi gelmiyor bana..Ciddi misin kuzum yaa) yaaa ama ben sana ne dedim ufacik umut yok içinde ha ben hapsurdugmu bile ona bagliyom acaba hamile miyim diye ayyy çok sevindim şuan heycanlandim hadi hayırlısı
Biz gibiİlişki için kullanıyordum, daha denediğimiz ama yapamadığımız zamanlarda.. Masaj için de kullanmıştık, erotik masaj ödevlerimiz vardı eşimle
Ya ama hiç hamile kalmışımdır gibi gelmiyor bana..
Amin canım inşallah. Çok sağ olGözün aydın canım, bundan sonra da düzenli yükselir inşallah
Kızlar ya ben göbeginiz çıkmış halleri çok merak ediyorumEvet çıktı
Bol giydiğim halde akrabalr göbekten hamile oldugumu anlıyo
Benım çok erken çıktı ama ben kilo almadım henuz canım . 58 le hamile kaldım kusma dönemlerinde 52 ye düştüm ..
Şuan 56 kiloyum :)
Aldığım kilolar memeye ve göbeğe gitti şuan
Kızlar bu ne sessizlik
Kuzum ben tesettürlü oldugum için buraya göbeğimi belli eden fotomu atamamKızlar ya ben göbeginiz çıkmış halleri çok merak ediyorumbende hamileyken hep o anları merakla bekliyordum ama yaşayamadim nasip burada yada özelden görsek mı yavaş yavaş değişimlerinizi Red Phoenix 1609ece morcivertkedi Ardnlina ❤
Ramazan bize yaramadıKızlar bu ne sessizlik
Bende tesettürluyum canım anlıyorum zaten o yüzden özelden de olabilir dedimKuzum ben tesettürlü oldugum için buraya göbeğimi belli eden fotomu atamam
Ama özelden müsait olunca gönderiirm sana ♥
Memeler zaten almis basini gidiyor tutabilene ask olsunEvet çıktı
Bol giydiğim halde akrabalr göbektenme hamile oldugumu anlıyo
Benım çok erken çıktı ama ben kilo almadım henuz canım . 58 le hamile kaldım kusma dönemlerinde 52 ye düştüm ..
Şuan 56 kiloyum :)
Aldığım kilolar memeye ve göbeğe gitti şuan
Canim ben hic boydan resim cekmedigimi fark ettim ilk firsatta cekip sana ozelden atarim insallah☺Kızlar ya ben göbeginiz çıkmış halleri çok merak ediyorumbende hamileyken hep o anları merakla bekliyordum ama yaşayamadim nasip burada yada özelden görsek mı yavaş yavaş değişimlerinizi Red Phoenix 1609ece morcivertkedi Ardnlina
NasilllllCanim ben hic boydan resim cekmedigimi fark ettim ilk firsatta cekip sana ozelden atarim insallah☺
Ben küçük memeli olduğum için büyüyebilirMemeler zaten almis basini gidiyor tutabilene ask olsunbenim de aldigim kilolar gobek ve goguse gidiyorlar insallah memeler daha fazla buyumezler
Miktarı nasıl canım ?Kızlar galiba regl oldum ama 1 hafta vardı daha, ilk kez böyle erken oluyorum ve regl gibi de değil, ağrı da yok, hep ağrım olurdu benim..
Şu an çok az..Miktarı nasıl canım ?
Çok ilaç kullandın acaba ondan mı erken geldi . Burda reglden önce regli gelenler diğer ay hep hamile kaldıŞu an çok az..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?