Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok ilaç kullandın acaba ondan mı erken geldi . Burda reglden önce regli gelenler diğer ay hep hamile kaldı
Hamile değilsen inşallah rahmın hazırlık yapıyodur
İlaç kullandığım ay 1 hafta geç gelmişti regl.. Bu ay pek ilaç kullanmadım. Dediğim gibi reglim de böyle gelmez pek benim ama birkaç gün bekleyeyim bakalım, ne olduğunu anlarız :)

ilk fırsatta atarım özelden canım :) tesettürlü olduğum için bende buraya atamam :)
iyi aksamlar kiizlar, iftara yakin kahverengi lekelenmem oldu ama sökülmedim bekledim , adetlerim duzensiz oldugu icin 18mayis demistim. Simdi bi test yaptim ama bi bakar misiniz?Eki Görüntüle 2267985
bariz belirgin kana koş ilk fırsatta

iyi aksamlar kiizlar, iftara yakin kahverengi lekelenmem oldu ama sökülmedim bekledim , adetlerim duzensiz oldugu icin 18mayis demistim. Simdi bi test yaptim ama bi bakar misiniz?Eki Görüntüle 2267985
Benim de bat 17si ve bugün iftar sonrası benim de kahverengi leke gibi geldi ama kırmızılık da var biraz içinde.. Regl mi başka bir şey mi anlam veremedim. Şimdi senin testi görünce çok şaşırdım.

Benim de bat 17si ve bugün iftar sonrası benim de kahverengi leke gibi geldi ama kırmızılık da var biraz içinde.. Regl mi başka bir şey mi anlam veremedim. Şimdi senin testi görünce çok şaşırdım.
Surekli gelmiyor leke , kirmizilik yok ama bekliyorum yine de , Rabbim insallah seninki de oyle olur ikimize de verir mubarek ramazan ayi hurmetine

Hic farkinda degilim aslinda iyi ki soyledi valla yoksa hic boydan hamilelik resimim olmiyacakti Ben aynaya baktigimda sadece aldigim kilolari gordugumden foto cekmek aklima gelmiyor ama insallah bugun cekicem

Kizlar hepinizin anneler gunu kutlu olsun Hamile olanlara saglikla yavrularini kucagina almak hamile olmayanlara da tez zamanda guzel haberler almak nasip olur insallah
Seninde anneler günün kutlu olsun canım benim sağlık sıhhatle kucağımıza alalım inşallah

Kuzum enteresan bi şekilde bu haftadan benim biraz göbeğim var normalde zayıfım ondan herhalde yarısı gazda olabilir tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…