- 2 Ocak 2019
- 598
- 1.767
- 63
- 28
İlaç kullandığım ay 1 hafta geç gelmişti regl.. Bu ay pek ilaç kullanmadım. Dediğim gibi reglim de böyle gelmez pek benim ama birkaç gün bekleyeyim bakalım, ne olduğunu anlarız :)Çok ilaç kullandın acaba ondan mı erken geldi . Burda reglden önce regli gelenler diğer ay hep hamile kaldı
Hamile değilsen inşallah rahmın hazırlık yapıyodur
ilk fırsatta atarım özelden canım :) tesettürlü olduğum için bende buraya atamam :)Kızlar ya ben göbeginiz çıkmış halleri çok merak ediyorumbende hamileyken hep o anları merakla bekliyordum ama yaşayamadim nasip burada yada özelden görsek mı yavaş yavaş değişimlerinizi Red Phoenix 1609ece morcivertkedi Ardnlina ❤
bariz belirginiyi aksamlar kiizlar, iftara yakin kahverengi lekelenmem oldu ama sökülmedim bekledim , adetlerim duzensiz oldugu icin 18mayis demistim. Simdi bi test yaptim ama bi bakar misiniz?Eki Görüntüle 2267985
Tamam canım bekliyorumilk fırsatta atarım özelden canım :) tesettürlü olduğum için bende buraya atamam :)
bariz belirginkana koş ilk fırsatta
Bebiş gözükmüşşşşiyi aksamlar kiizlar, iftara yakin kahverengi lekelenmem oldu ama sökülmedim bekledim , adetlerim duzensiz oldugu icin 18mayis demistim. Simdi bi test yaptim ama bi bakar misiniz?Eki Görüntüle 2267985
Benim de bat 17si ve bugün iftar sonrası benim de kahverengi leke gibi geldi ama kırmızılık da var biraz içinde.. Regl mi başka bir şey mi anlam veremedim. Şimdi senin testi görünce çok şaşırdım.iyi aksamlar kiizlar, iftara yakin kahverengi lekelenmem oldu ama sökülmedim bekledim , adetlerim duzensiz oldugu icin 18mayis demistim. Simdi bi test yaptim ama bi bakar misiniz?Eki Görüntüle 2267985
Bebiş geliyoooooorrriyi aksamlar kiizlar, iftara yakin kahverengi lekelenmem oldu ama sökülmedim bekledim , adetlerim duzensiz oldugu icin 18mayis demistim. Simdi bi test yaptim ama bi bakar misiniz?Eki Görüntüle 2267985
Surekli gelmiyor leke , kirmizilik yok ama bekliyorum yine de , Rabbim insallah seninki de oyle olur ikimize de verir mubarek ramazan ayi hurmetineBenim de bat 17si ve bugün iftar sonrası benim de kahverengi leke gibi geldi ama kırmızılık da var biraz içinde.. Regl mi başka bir şey mi anlam veremedim. Şimdi senin testi görünce çok şaşırdım.
Ay hadi insallah , cok bekledim o yuzden cok suphedeyim acaba degilmiyim diyeBebiş geliyoooooorrr
Hic farkinda degilim aslinda iyi ki soyledi valla yoksa hic boydan hamilelik resimim olmiyacaktiNasilllllvalla bende unutmazsam öncesi sonrası için her ay resim çekmeyi düşünüyorum valla hepsi anı kalıyor çok değerli bence tamam canım bekliyorum özelden H E nin maşallah hemen çıkmış Göbüş maşallah küçük Duru çuga
Yok bacim benim tam idealdi 90 dilar suanda kac olduklarina matamatigim yetmiyorBen küçük memeli olduğum için büyüyebilir
Seninde anneler günün kutlu olsun canım benimKizlar hepinizin anneler gunu kutlu olsunHamile olanlara saglikla yavrularini kucagina almak hamile olmayanlara da tez zamanda guzel haberler almak nasip olur insallah
Kuzum enteresan bi şekilde bu haftadan benim biraz göbeğim var normalde zayıfım ondan herhalde yarısı gazda olabilir tabiKızlar ya ben göbeginiz çıkmış halleri çok merak ediyorumbende hamileyken hep o anları merakla bekliyordum ama yaşayamadim nasip burada yada özelden görsek mı yavaş yavaş değişimlerinizi Red Phoenix 1609ece morcivertkedi Ardnlina ❤
Insallah canim insallahSeninde anneler günün kutlu olsun canım benimsağlık sıhhatle kucağımıza alalım inşallah
Bende daha artma yok bende daha doğrusu bulantı yokKızlar bulantılarım arttı çok 6+4 haftalığız sizdede oldumu daha artar mıı
Bugün test yapacak mısın canım?Ay hadi insallah , cok bekledim o yuzden cok suphedeyim acaba degilmiyim diye
Pazartesi gunu kan testi yapmayi dusunuyorumBugün test yapacak mısın canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?