bende kızın olcak diyorum bu tavugaAaa senın tam süpriz olucak ozaman tahmın edemicenAma ben sana söylim senın kızın olcak
yok ceylom sadece ece çığırıyo biz maruz kalıyozŞarkı türkü çığırıyonus birbirinize de benim mi haberim yok
Delidir ne yapsa yeridiryok ceylom sadece ece çığırıyo biz maruz kalıyoz
Var daha varadetin 12. günü heralde geç yımırtlıcammm
aaaa evet bencede geç yumurtlayacaksın perşembe cuma gibi koyulaşma oluradetin 12. günü heralde geç yımırtlıcammm
bata kaç kaldı ceylo ?Dün akşam kocam işten gelirken almış yaptım kurumada olabilir emin olamadım
Regliye göre 2 yumoşa göre 1 geçtibata kaç kaldı ceylo ?
bi çizgi var evet ama
o zaman daha belirgin çıkmalıydı heraldeeRegliye göre 2 yumoşa göre 1 geçti
Hayırlısı hangisiyse onu versinbende kızın olcak diyorum bu tavuga
ama o erkek istediği için Allah gönlündekini verir inşallah
Bencede ama akşam çişiydi dün yaptım sabah değilo zaman daha belirgin çıkmalıydı heraldee
ama bellide olmaz adet gelmediği sürece umut var
inşallah gelmez kırmızılarda güzel haberler alırız sendenBencede ama akşam çişiydi dün yaptım sabah değil
Aynen yaaaa, bildiğin yamuk çıkıyorum ön kamerada
Amiiin tesekkur ederiim rabbim sizlerin isteklerini beklediklerinizi de geri cevirmesin , sizleri de guldursun insallah , Duzensiz regl oluyorum en sonki adet siklusuna gore baz aldimmerveaydiin allah sağ salim kucagınıza almak nasip etsin inşallah
bu arada bat 18 i yazıyor bata 4-5 kala kan testiniz bayaaaa yüksek cıkmışşşşş
Hala bellli belirsiz t cizgisi cnmovü testleri ?
Daha karnım çıkmadığı için sürmedim bendesen elife bakma kuzum daha çok erken çatlama patlama düşünmek için güneş gören yerlerine koruyucu güneş kremi sür çık leke olmasın yeter çatlak olmaya başladıgında hissettiginde hakiki zeytinyağı sürersin
Hııı tamam kuzum bende başlayayım gögüslerimeBenim de aynı kuzum ben bilmedim kaşıdım meğerse çatladığı için kaşınıyormuş kaşımamak lazımmış kakao yağımda var bir gün kakaoyu bir gün bebe yagını kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?