hayırlı olsunBEN 6BHAFTALIK HAMİLEYİM HAFTAYA KALP ATISI KESE HEP BİRLİKTE GOREYIM DIYE BEKLIYORUM. ARDINDAN YAPMAMIS GEREKENLER NELER. NE KADAR DA BI HASTANEYE GIDICEZ SAGLIK OCAGINA NE ZAMAN GİDİCEZ DOSYA ACMAMIZ LAZIMMIS. HAMİS ANNELER YARDIM LUTFEN
Önemli değil. Ben hastaneyede gitsem aynı işlem yapılacak diye sağlık ocağına gidiyorum. Ordada maalesef böyle çıkıyo.Ha pardon kuzum ben onu dün kan verdim bir de bugün kan verdim anladım hani 2 gün üst üste diye. Neden o kadar geç çıkıyor sonuç ya 2 saate falan çıkması lazım
Bu ay sevindirici haber veremedik benim testler negatiframazan geldi hepimiz uyuyoruz kızlar yaaa
hani hiç yokmu test yapan falan sevinelim azcıkk
böyle giderse bu ay 1 tanecik bile hamile haberimiz olmayacak
evet inşallah yoktur canım ya.. inşallah tutsunn bu ay, değerlendirmeye gayret et kuzu:)polip zararsız olan küçük bişeydi galiba yanlış bilmiyorsam ama inşallah yoktur diyelimm
benimde bugun koyulaştı biraz ovu yarın pik olcak galiba zaten programda yarın yumurtlama gösteriyor
pek değerlendirebildiğimiz söylenemez ramazan dolayıısıyla ama bu bi kaç gün ekstra gayret gösterip değerlendircezyani henüz çatlamadım
hadi inşalllahh tutar seninde adet gelmez bu ay
İyiyim kuzum çok şükğr bir kaç gün ortalıkta kyafet kalırsa ortalıkta hasta olurum benYavaş yavaş yapsaydın bi anda yüklenme kendine bu kadar
canım kaset testler için daha erken değil miBu ay sevindirici haber veremedik benim testler negatifadet olmayı bekliyorum
Canım iğnenin 14. Günü asilamaninda 13. Normal aslında yaptığım zaman olsa çıkardı sen 1. Sayfadaki listeden bahsediyorsan ben asilama oldum o değişticanım kaset testler için daha erken değil mikan testi yaptırdın mı ki
Bende cizgi gordum insallah vardir gerci simdi daha cok erken ama net cizgi gordum hadi insallahGünaydın kızlar ben de bi test var ama bilemedim şöyle ki akşam 21.30 gibi yaptım erken diye çok üstünde durmadım sahurda 02.30 baktım bi çizgi var yumurtlama gününe göre 6 gün var bata göre 8 gün var ama bu ay erken yumurtlama oldu o yüzden yumurtlamayı baz alarak test böyle Eki Görüntüle 2269310
hadi yaBu ay sevindirici haber veremedik benim testler negatifadet olmayı bekliyorum
Nasip canım ya bakalım adetim gelince 2. Aşılama ya başlarız artıkhadi ya
olsun üzülme ilk aşılamada tutma ihtimali düşük oluyomuş zaten genelde
inşallah 2. de olucak canım üzülmeeeNasip canım ya bakalım adetim gelince 2. Aşılama ya başlarız artık
Ramazan ayı tembellik ayı oldu valla kuzum.. Benim regl tekrar başladı ya bitsin çalışmalara başlayacağım inşallah.. Önümüzdeki aydan ümidim var.ramazan geldi hepimiz uyuyoruz kızlar yaaa
hani hiç yokmu test yapan falan sevinelim azcıkk
böyle giderse bu ay 1 tanecik bile hamile haberimiz olmayacak
Oraya bakmadım da yorumlarda 12-14 gün arasında kanda belli oluyor idrar testi her zaman çıkmıyor diyorlar ya ondan dedim aslında, ben regl olmazsam kan vericem o yüzdenCanım iğnenin 14. Günü asilamaninda 13. Normal aslında yaptığım zaman olsa çıkardı sen 1. Sayfadaki listeden bahsediyorsan ben asilama oldum o değişti
Benim regl de gecekirse kan vereceğim zaten canım inşallah ikimizde pozitif sonuç alırız da regl olmayızOraya bakmadım da yorumlarda 12-14 gün arasında kanda belli oluyor idrar testi her zaman çıkmıyor diyorlar ya ondan dedim aslında, ben regl olmazsam kan vericem o yüzden
İnşallah canımBenim regl de gecekirse kan vereceğim zaten canım inşallah ikimizde pozitif sonuç alırız da regl olmayız❤
Bizde aynı öylee zaten yumurtlama tam ilk haftaya denk geldi perişan haldeydim valla oruç aç, oğlanın mızmızlığı, onu yatır mutfak topla baş ağrıları falan .. 10.11.gün koyu pik yapmıştı. 11.gün denedik. 12.gün silikti deneyemedik. 13.gün baya silikti o gün denedik zorlaramazan günü gün aşırı değerlendirebildiyseniz bravo kızz ben uykudan gözümü açamıyorum
inşallah bu çabanın karşılığı çift çizgi oalrak gelir
İyiyim kuzum çok şükğr bir kaç gün ortalıkta kyafet kalırsa ortalıkta hasta olurum ben
Kizlar hastanede yumurta takibi yaptiran varmi ? Bir arkadasim 6 ay sonra hamile kaldi ama doktoru saatini bile soylemis oyle hamile kalmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?