Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
BEN 6BHAFTALIK HAMİLEYİM HAFTAYA KALP ATISI KESE HEP BİRLİKTE GOREYIM DIYE BEKLIYORUM. ARDINDAN YAPMAMIS GEREKENLER NELER. NE KADAR DA BI HASTANEYE GIDICEZ SAGLIK OCAGINA NE ZAMAN GİDİCEZ DOSYA ACMAMIZ LAZIMMIS. HAMİS ANNELER YARDIM LUTFEN

hayırlı olsun detayları bilmiyorum arkadaşlar görünce yazar

Ha pardon kuzum ben onu dün kan verdim bir de bugün kan verdim anladım hani 2 gün üst üste diye. Neden o kadar geç çıkıyor sonuç ya 2 saate falan çıkması lazım
Önemli değil. Ben hastaneyede gitsem aynı işlem yapılacak diye sağlık ocağına gidiyorum. Ordada maalesef böyle çıkıyo.

ramazan geldi hepimiz uyuyoruz kızlar yaaa
hani hiç yokmu test yapan falan sevinelim azcıkk
böyle giderse bu ay 1 tanecik bile hamile haberimiz olmayacak
Bu ay sevindirici haber veremedik benim testler negatif adet olmayı bekliyorum

evet inşallah yoktur canım ya.. inşallah tutsunn bu ay, değerlendirmeye gayret et kuzu:)

Bende cizgi gordum insallah vardir gerci simdi daha cok erken ama net cizgi gordum hadi insallah

ramazan geldi hepimiz uyuyoruz kızlar yaaa
hani hiç yokmu test yapan falan sevinelim azcıkk
böyle giderse bu ay 1 tanecik bile hamile haberimiz olmayacak
Ramazan ayı tembellik ayı oldu valla kuzum.. Benim regl tekrar başladı ya bitsin çalışmalara başlayacağım inşallah.. Önümüzdeki aydan ümidim var.

Canım iğnenin 14. Günü asilamaninda 13. Normal aslında yaptığım zaman olsa çıkardı sen 1. Sayfadaki listeden bahsediyorsan ben asilama oldum o değişti
Oraya bakmadım da yorumlarda 12-14 gün arasında kanda belli oluyor idrar testi her zaman çıkmıyor diyorlar ya ondan dedim aslında, ben regl olmazsam kan vericem o yüzden

Son düzenleme:
Oraya bakmadım da yorumlarda 12-14 gün arasında kanda belli oluyor idrar testi her zaman çıkmıyor diyorlar ya ondan dedim aslında, ben regl olmazsam kan vericem o yüzden
Benim regl de gecekirse kan vereceğim zaten canım inşallah ikimizde pozitif sonuç alırız da regl olmayız

ramazan günü gün aşırı değerlendirebildiyseniz bravo kızz ben uykudan gözümü açamıyorum
inşallah bu çabanın karşılığı çift çizgi oalrak gelir
Bizde aynı öylee zaten yumurtlama tam ilk haftaya denk geldi perişan haldeydim valla oruç aç, oğlanın mızmızlığı, onu yatır mutfak topla baş ağrıları falan .. 10.11.gün koyu pik yapmıştı. 11.gün denedik. 12.gün silikti deneyemedik. 13.gün baya silikti o gün denedik zorla gün aşırı olsun diye ama sanmıyprum benimde hiç umudum yok zorla ilişki olunca tutmuyo ya işte .. olursa da mucize olsun artık

Kizlar hastanede yumurta takibi yaptiran varmi ? Bir arkadasim 6 ay sonra hamile kaldi ama doktoru saatini bile soylemis oyle hamile kalmis

Bende oğlumda öylesine 2.denemede gitimiştim takibe dr tam gününü ayarlayıp sçylemişti zaten 2 deneme falan olmuştu tutmuştu hemen. Şimdi 2.için ben her ay nasipleniyorum gidicem gidicem diyorum takibe ama gidemiyorum bu ay ramazan diye zaten kaldı.. öbür ay artık inşallah tedavi de görüşücez dr la .. kürtaj sonrası 1 sene oldu gelen giden yok önce yumjrt takibi deniyorlae sonra tedavi aşamaları zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…