Atılıyor ama mesela 6 aydan fazla kullanımda kesinlikle 2 3 ay ara vermek gerekiyomuş ben bunu bilmiyprdum. En son dr gidicnce hemen bıraktırdı bana 2 3 ay içme dinlensin vücut şu an atılmıypdur vücudunda birikmiştir dedi. 3 4 ay sana yeter depondaki haziranda tekrar başla demişti bu ay da içmiyorum çünkü 8 9 ay içmiştim benFazlası ısrarla atılıyor bildigim kadarıyla.
Doktora danisnskta fayda var yine de
İlk hamileliğimde folbiol u yarım içiyordum mesela.doktorjm öyle soylemisti
İnşallah vardır canıminşallah vardır kızlar ama bilemedim 5 saat beklemiş test kuruma çizgisi de olabilir çok istiyorum RABBİM inşallah bu sefer sağlıklı nasip etmiştirG gamzeli_bebis Red Phoenix can09e
2.de tutan çok yorum okumuştum canım hatta bende aşılama istediğim için baya araştırdım bi ara. Kendimi de şimdiden hazırladım hatta, aşılama yaptırırsam 2.daha yüksek şans varmış sende üzme kendini 2.de olacak diye düşünNasip canım ya bakalım adetim gelince 2. Aşılama ya başlarız artık
İnşallah canım son denemem zaten sonra tayinimiz çıktı gideceğiz Rabbim hakkımızda hayirlisiysa versin2.de tutan çok yorum okumuştum canım hatta bende aşılama istediğim için baya araştırdım bi ara. Kendimi de şimdiden hazırladım hatta, aşılama yaptırırsam 2.daha yüksek şans varmış sende üzme kendini 2.de olacak diye düşün
gördüüm kuzuu silinmediyse vardır diyorumm okudum öyle yapanları ayy hadi inşallaaahGünaydın kızlar Cumanın hayrı ve bereketi üzerinize üzerimize olsun inşallah
Kızlar bunlar benim üç gündür bekledikten sonra çizgi çıkan testlerim
Hatta kuruma çizgisi diye su damlattım bekledim silinmedi
Kafamda deli sorular Eki Görüntüle 2269643
İnşallah kuzum inşallah hemen çıkmıyor ya ondan naz yapıyor zaargördüüm kuzuu silinmediyse vardır diyorumm okudum öyle yapanları ayy hadi inşallaaah
İnşallah devamı da sağlıkla gelir canım, 3 kalayı bekliyorumGünaydın kızlar Cumanın hayrı ve bereketi üzerinize üzerimize olsun inşallah
Günaydın kızlar Cumanın hayrı ve bereketi üzerinize üzerimize olsun inşallah
ben de sana yazacaktım bu konuda uzman sensin diyeabla bu sefer gol oldu galibakan versen mi acabaa artıkkk ?
inşallah canım benimİnşallah devamı da sağlıkla gelir canım, 3 kalayı bekliyorum
3 ündede görüyorum inşallah vardrGünaydın kızlar Cumanın hayrı ve bereketi üzerinize üzerimize olsun inşallah
ay belli olmaz inşallah yakalamışsınızdırBizde aynı öylee zaten yumurtlama tam ilk haftaya denk geldi perişan haldeydim valla oruç aç, oğlanın mızmızlığı, onu yatır mutfak topla baş ağrıları falan .. 10.11.gün koyu pik yapmıştı. 11.gün denedik. 12.gün silikti deneyemedik. 13.gün baya silikti o gün denedik zorlagün aşırı olsun diye ama sanmıyprum benimde hiç umudum yok zorla ilişki olunca tutmuyo ya işte .. olursa da mucize olsun artık
aminnn inşallah kuzum3 ündede görüyorum inşallah vardr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?