yaa insallah vardırrrGünaydın kızlar Cumanın hayrı ve bereketi üzerinize üzerimize olsun inşallah
Kızlar bunlar benim üç gündür bekledikten sonra çizgi çıkan testlerim
Hatta kuruma çizgisi diye su damlattım bekledim silinmedi
Kafamda deli sorular Eki Görüntüle 2269643
En alttaki mi bugun ki ?bende çatladım sanırımH E sabahki böyle çıktı :)
15. gün olan bugun
yazısız olan ortadakide dün akşam yani 14. gün akşam oluyo o
sizce devam ediyomu pik yoksa çatlamışmı
aynen kuzum 15 yazan bugun :)En alttaki mi bugun ki ?
Canım selam bir şey soracağım. Ne kadar süre bekliyorsun fotoğrafı çekmek için. 5 dk sonra mı oluyor bu kırmızılık.benimde bugün 15. günüm ama yakalayamadım sanırım daha var.bende çatladım sanırımH E sabahki böyle çıktı :)
15. gün olan bugun
Bugünkü ovu 5 dk sonra bu şekildeydi meselabende çatladım sanırımH E sabahki böyle çıktı :)
15. gün olan bugun
SelamCanım selam bir şey soracağım. Ne kadar süre bekliyorsun fotoğrafı çekmek için. 5 dk sonra mı oluyor bu kırmızılık.benimde bugün 15. günüm ama yakalayamadım sanırım daha var.
inşallah kuzum emin olayım bende sevineceğim inşallahyaa insallah vardırrrnasıl sevindimm
O zaman ben biraz daha bekliyim benim daha pik olmadı :) 30 31 gü de adet görüyorum demek ki yarın yada pazar olur inşallahSelam
evet 3 üde 5 dk da çektim :)
Kuzum bence koyuluk dünküyle aynı .aynen kuzum 15 yazan bugun :)
Yaaaaminnn inşallah kuzum
inşallah kuzum inşallah aminnnYaaa
Buu sefer gelmiş olsun Allahım noluurr
bence sizinde pike cok yakın aynen yarın falan olur büyük ihtimalle.O zaman ben biraz daha bekliyim benim daha pik olmadı :) 30 31 gü de adet görüyorum demek ki yarın yada pazar olur inşallah
neyse ben dünü değerlendirdim bugunde değerlendirim öncesini cok değerlendiremedim bari pik ve sonrasında değerlendirimKuzum bence koyuluk dünküyle aynı .
Ama sen dedin ya geçen ay da böyle koyuluk oldu belki akşama veya yarın silinir sonra gelsin spermcikler
inşallah canım benim inşallah
Ben yemin ederim ağlarım bak hormonlarım devamlı ağlatıyor bu ara bana böyle şeyler yazmayıninşallah canım benim inşallah
ayyy kızlar siz böyle dua edince gözlerim doldu Allah bin kere razı olsun sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alın inşallah aminnnmorcivertkedi H E Red Phoenix
Benımde hamilelikten önceki ay fenaa ağrım olmustu ilk defa o zaman hissetmiştimneyse ben dünü değerlendirdim bugunde değerlendirim öncesini cok değerlendiremedim bari pik ve sonrasında değerlendirim
gerisi allahtan artık olur olmaz bakıcaz
ama felaket derecede şiddetli kasık ağrım ve yum. akıntım var cok net hissediyorum yani
kuru incirin faydaları olabilir zaten düzenliydi yumurtlamam ama adet olcak gibi net kasık ağrım var ve akıntı
aminnn aminnn aminnn inşallah canım benimBen yemin ederim ağlarım bak hormonlarım devamlı ağlatıyor bu ara bana böyle şeyler yazmayınKurban olurum inşallah arta arta devam etsin
Sen biizm yol arkadaşımızsın .inşallah canım benim inşallah
ayyy kızlar siz böyle dua edince gözlerim doldu Allah bin kere razı olsun sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alın inşallah aminnnmorcivertkedi H E Red Phoenix
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?