Ayy hadi inşallah emeklerimiz boşa ıkmasın bebişler gelsin inşallah hepimize:)bence sizinde pike cok yakın aynen yarın falan olur büyük ihtimalle.
zaten ben 28-29 günde bir oluyorum :)
biliyorum kuzum bilmez miyimSen biizm yol arkadaşımızsın .
Emin ol süreklide aklımızdasın ♥
İnşllah bebekleri beraber büyütcez♥
Aynen öylebiliyorum kuzum bilmez miyim
ayyy inşallah hayırlısıyla emin olalım
tabi ki birlikte büyütcez bebişimin öz teyzesi olamıcak belki ama gönülden bağlı bi çok teyzesi olacak Allah'ın izniyle
inşallah kuzum, sizde sağlıkla kavuşuninşallah canım benim inşallah
ayyy kızlar siz böyle dua edince gözlerim doldu Allah bin kere razı olsun sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alın inşallah aminnnmorcivertkedi H E @Brrk
aminnn inşallahinşallah kuzum, sizde sağlıkla kavuşun ❤❤
inşallah kuzumAynen öyle
Hadi inşllah hayırlı haberlerini beklıyorum ♥
saatler sonra çıkan kuruma çizgisine ben pek inanmıyorum lakin çıkan çizgi pembe çıkıyorsa aynı senin ki gibi bir ümit var demektirben de sana yazacaktım bu konuda uzman sensin diyekalp kalbe karşıymış
kan için adeti beklicem kuzum sonra çok üzülüyorum
Ayyy vakit nasıl da geçiyor. 18 haftalık mı oldun? Maşallahhh Subhanallah.İyiyim kuzum çok şükğr bir kaç gün ortalıkta kyafet kalırsa ortalıkta hasta olurum ben
Kalp atışını duyduğun gibi sağlık ocağına gidiip gebelik kartı açtırıyorsun. Hayırlı olsun. Allah tamamina erdirsin canım. Doktorun sana söyler şu zaman gel diye zaten.BEN 6BHAFTALIK HAMİLEYİM HAFTAYA KALP ATISI KESE HEP BİRLİKTE GOREYIM DIYE BEKLIYORUM. ARDINDAN YAPMAMIS GEREKENLER NELER. NE KADAR DA BI HASTANEYE GIDICEZ SAGLIK OCAGINA NE ZAMAN GİDİCEZ DOSYA ACMAMIZ LAZIMMIS. HAMİS ANNELER YARDIM LUTFEN
tamam kuzum yalnız testi ne zaman yapsam daha doğru sonuç aılrım acaba onu bilemedim sahurda mı sabah mısaatler sonra çıkan kuruma çizgisine ben pek inanmıyorum lakin çıkan çizgi pembe çıkıyorsa aynı senin ki gibi bir ümit var demektirozaman şöyle yapalım bat gününe kadar her sabah yap hcg testini çizgi çıkma süresi azalıyormu kaça düşüyor görelim takip edelim abla
bende yumurtlamayı hissettigimde hamile kaldımm olacak inşallahh incirin faydalarıııneyse ben dünü değerlendirdim bugunde değerlendirim öncesini cok değerlendiremedim bari pik ve sonrasında değerlendirim
gerisi allahtan artık olur olmaz bakıcaz
ama felaket derecede şiddetli kasık ağrım ve yum. akıntım var cok net hissediyorum yani
kuru incirin faydaları olabilir zaten düzenliydi yumurtlamam ama adet olcak gibi net kasık ağrım var ve akıntı
eger iftar ile sahur arasında uyuyorsan sahurda da test yapabilirsin önemli olan vakit degil 4 5 saat hiçbirşey tüketmeyip uyuyor olman biriken ilk idrar ile test yapıyorsuntamam kuzum yalnız testi ne zaman yapsam daha doğru sonuç aılrım acaba onu bilemedim sahurda mı sabah mı
17+2 olduk çok şükürAyyy vakit nasıl da geçiyor. 18 haftalık mı oldun? Maşallahhh Subhanallah.
bekleyip görcez bakalımbende yumurtlamayı hissettigimde hamile kaldımm olacak inşallahh incirin faydalarııı
27 28 i gibi sonuç çıkmış olurbekleyip görcez bakalım
o zaman sabah yapmam daha doğru olur sahura kadar en fazla 3 saat uyuyorum sahurdan sonra da 4 saat falan oluyor sabah 10-11 gibi falan yapsam sanırım daha doğru olur gibieger iftar ile sahur arasında uyuyorsan sahurda da test yapabilirsin önemli olan vakit degil 4 5 saat hiçbirşey tüketmeyip uyuyor olman biriken ilk idrar ile test yapıyorsun
Çok belli çizgiler inşaallah vardır yaGünaydın kızlar Cumanın hayrı ve bereketi üzerinize üzerimize olsun inşallah
Kızlar bunlar benim üç gündür bekledikten sonra çizgi çıkan testlerim
Hatta kuruma çizgisi diye su damlattım bekledim silinmedi
Kafamda deli sorular Eki Görüntüle 2269643
tamam sahurdan sonra yap o zaman abla ve yapar yapmaz ilk 5 dakika halinde olan resmi çek sonra beklemeye geç ama ilk halini çek mutlakao zaman sabah yapmam daha doğru olur sahura kadar en fazla 3 saat uyuyorum sahurdan sonra da 4 saat falan oluyor sabah 10-11 gibi falan yapsam sanırım daha doğru olur gibi
o zaman 4-5 saatten fazla olmuş oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?