Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen biizm yol arkadaşımızsın .
Emin ol süreklide aklımızdasın ♥
İnşllah bebekleri beraber büyütcez
biliyorum kuzum bilmez miyim
ayyy inşallah hayırlısıyla emin olalım
tabi ki birlikte büyütcez bebişimin öz teyzesi olamıcak belki ama gönülden bağlı bi çok teyzesi olacak Allah'ın izniyle

biliyorum kuzum bilmez miyim
ayyy inşallah hayırlısıyla emin olalım
tabi ki birlikte büyütcez bebişimin öz teyzesi olamıcak belki ama gönülden bağlı bi çok teyzesi olacak Allah'ın izniyle
Aynen öyle

Hadi inşllah hayırlı haberlerini beklıyorum

ben de sana yazacaktım bu konuda uzman sensin diye kalp kalbe karşıymış

kan için adeti beklicem kuzum sonra çok üzülüyorum
saatler sonra çıkan kuruma çizgisine ben pek inanmıyorum lakin çıkan çizgi pembe çıkıyorsa aynı senin ki gibi bir ümit var demektir ozaman şöyle yapalım bat gününe kadar her sabah yap hcg testini çizgi çıkma süresi azalıyormu kaça düşüyor görelim takip edelim abla

Kalp atışını duyduğun gibi sağlık ocağına gidiip gebelik kartı açtırıyorsun. Hayırlı olsun. Allah tamamina erdirsin canım. Doktorun sana söyler şu zaman gel diye zaten.

tamam kuzum yalnız testi ne zaman yapsam daha doğru sonuç aılrım acaba onu bilemedim sahurda mı sabah mı

bende yumurtlamayı hissettigimde hamile kaldımm olacak inşallahh incirin faydalarııı

tamam kuzum yalnız testi ne zaman yapsam daha doğru sonuç aılrım acaba onu bilemedim sahurda mı sabah mı
eger iftar ile sahur arasında uyuyorsan sahurda da test yapabilirsin önemli olan vakit degil 4 5 saat hiçbirşey tüketmeyip uyuyor olman biriken ilk idrar ile test yapıyorsun

eger iftar ile sahur arasında uyuyorsan sahurda da test yapabilirsin önemli olan vakit degil 4 5 saat hiçbirşey tüketmeyip uyuyor olman biriken ilk idrar ile test yapıyorsun
o zaman sabah yapmam daha doğru olur sahura kadar en fazla 3 saat uyuyorum sahurdan sonra da 4 saat falan oluyor sabah 10-11 gibi falan yapsam sanırım daha doğru olur gibi

o zaman 4-5 saatten fazla olmuş oluyor

Çok belli çizgiler inşaallah vardır ya

o zaman sabah yapmam daha doğru olur sahura kadar en fazla 3 saat uyuyorum sahurdan sonra da 4 saat falan oluyor sabah 10-11 gibi falan yapsam sanırım daha doğru olur gibi

o zaman 4-5 saatten fazla olmuş oluyor
tamam sahurdan sonra yap o zaman abla ve yapar yapmaz ilk 5 dakika halinde olan resmi çek sonra beklemeye geç ama ilk halini çek mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…