tamam kuzumtamam sahurdan sonra yap o zaman abla ve yapar yapmaz ilk 5 dakika halinde olan resmi çek sonra beklemeye geç ama ilk halini çek mutlaka
geldi geldi gelmedi teyzesi yicek azarı27 28 i gibi sonuç çıkmış oluraslan yigenim benimm hadi gelsin utandırmasın teyzesiniii
Gebe kalayım da hayırlısıyla boşluğa düşeyimde sorun değilkızlar size bir tavsiyem daha olacak test yapmayı alışkanlık haline getirmeyin gebe kalınca test yapmaya gerek kalmıyor ve kocaman bir boşluga düşüyorsunuz
ben benimkini çok para harcıyor diye azarlamıştımgeldi geldi gelmedi teyzesi yicek azarı
ben sizi ilk defa görüyorum yeni katıldınız galiba ? 2. çocugu mu düşünüyorsunuzGebe kalayım da hayırlısıyla boşluğa düşeyimde sorun değil
Hayır aslında topiğin başından beri var sayılırım fakat yoğunluktan fazla aktif olamıyorumben sizi ilk defa görüyorum yeni katıldınız galiba ? 2. çocugu mu düşünüyorsunuz
anladım o zaman hiç denk gelemedik seninle :) sagol teşekkür ederimHayır aslında topiğin başından beri var sayılırım fakat yoğunluktan fazla aktif olamıyorum
Evet Rabbim nasip ederse ikinciyi düşünüyoruz ama umudu kestim iyice
Bu arada bebişiniz hayırlı olsun inşaallah sağlıkla alırsınız kucağınıza ♥
Canım inşallah vardır bebiş çizgilerde umut var. İnşallah biz dd o günleri görürüz. Bat a ne kadar var?inşallah aminnn
Üç buçuk senedir uğraşıyoruz bi kere gebe kaldım bu süre içerisinde o da boş gebelik oldu düşükle sonuçlandı ve üzerinden tam bir buçuk yıl geçti tık yok hala ve hepsini geçtim aylarca adet olmuyorum kaç doktora gittiysem bi sorun yok herşeyin normal deyip gönderiyorlaranladım o zaman hiç denk gelemedik seninle :) sagol teşekkür ederimiki olduysa ikincide illa ki olur vakti vardır :)
kesin değil henüz canım ama inşallah vardırdvtb ayyy hadi inş bu ayda güzel haberler senden çok sevindim yaaa
aminnn inşallah kuzum bata 5 varCanım inşallah vardır bebiş çizgilerde umut var. İnşallah biz dd o günleri görürüz. Bat a ne kadar var?
İnşallah koyulaşacak testaminnn inşallah kuzum bata 5 var
inşallah canım inşallah aminnnİnşallah koyulaşacak testdaha varmış bata.
Günaydın kızlar Cumanın hayrı ve bereketi üzerinize üzerimize olsun inşallah
Kızlar bunlar benim üç gündür bekledikten sonra çizgi çıkan testlerim
Hatta kuruma çizgisi diye su damlattım bekledim silinmedi
Kafamda deli sorular Eki Görüntüle 2269643
bende çatladım sanırımH E sabahki böyle çıktı :)
15. gün olan bugun
yazısız olan ortadakide dün akşam yani 14. gün akşam oluyo o
sizce devam ediyomu pik yoksa çatlamışmı
aminnn inşallah kuzumInşallah vardır abla ya bende geçen ay hep çizgi cıktı değerinde şüpheliydi kimyasalmi oldu anlamadım hatta iki gün önce tekrar yaptım testlerimi bozuk diye çizgi felan çıkmadı bekledi okdr inşallah vardır güzel haberlerle gelirsin ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?