Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben sizi ilk defa görüyorum yeni katıldınız galiba ? 2. çocugu mu düşünüyorsunuz
Hayır aslında topiğin başından beri var sayılırım fakat yoğunluktan fazla aktif olamıyorum
Evet Rabbim nasip ederse ikinciyi düşünüyoruz ama umudu kestim iyice
Bu arada bebişiniz hayırlı olsun inşaallah sağlıkla alırsınız kucağınıza

anladım o zaman hiç denk gelemedik seninle :) sagol teşekkür ederim iki olduysa ikincide illa ki olur vakti vardır :)

anladım o zaman hiç denk gelemedik seninle :) sagol teşekkür ederim iki olduysa ikincide illa ki olur vakti vardır :)
Üç buçuk senedir uğraşıyoruz bi kere gebe kaldım bu süre içerisinde o da boş gebelik oldu düşükle sonuçlandı ve üzerinden tam bir buçuk yıl geçti tık yok hala ve hepsini geçtim aylarca adet olmuyorum kaç doktora gittiysem bi sorun yok herşeyin normal deyip gönderiyorlar

Inşallah vardır abla ya bende geçen ay hep çizgi cıktı değerinde şüpheliydi kimyasalmi oldu anlamadım hatta iki gün önce tekrar yaptım testlerimi bozuk diye çizgi felan çıkmadı bekledi okdr inşallah vardır güzel haberlerle gelirsin ❤

bende çatladım sanırım H E sabahki böyle çıktı :)
15. gün olan bugun
yazısız olan ortadakide dün akşam yani 14. gün akşam oluyo o

sizce devam ediyomu pik yoksa çatlamışmı

Ediyor gibi cnm sen durma devam et pazar gününe kadar kaliteli yumurtaların bu ayki inşallah tutar ❤

aminnn inşallah kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…