Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy inşallah var yaa

bende çatladım sanırım H E sabahki böyle çıktı :)
15. gün olan bugun
yazısız olan ortadakide dün akşam yani 14. gün akşam oluyo o

sizce devam ediyomu pik yoksa çatlamışmı
Sanki çatlamış kuzum biraz siliklesmis bugün bir tane daha yap istersen bugün önemli galiba

Kızlar bende varım tam bilmesem de pazartesi kaç haftalık olduğumuz belli olacak ınslalah minnosumuz tüp bebek ile oldu teyzeleri bızıde listeye alırmısıniz

tamam hemşerim o iş bende
sen nasılsın neler yapıyosun bebiş nasıl :)
Sana guveniyoruuzz
19 Mayıs hazırlıklarıyla mahvolmuş durumdayım bedenen zihnen hemserim,güya boş günüm okula gitmedim saat başı arandim Bebeği sabah gordum,çok şükür,onda yorgunluk yoktu
Memleketinden de haber vereyim,hep yağmurlu beyaa, 14 saat süren elektrik kesintisi yaşattı bir de bize bugün.Resmen illallah dedirtti

ay benim öğretmen arkadasım var iyi biliyorum 0 19 mayıs telaşlarını allah kolaylık versin kuzu :)
ay istanbulda öyle hemşerim kapalı bugun yağmurlu
14 saat elektirik kesintisimiiiii canım memleketim yapmazdı öyle şeyler ama
bebişin iyi olmasınada cok sevindimm masallah

Buzlugu yakın zamanda bosaltmistim,yoksa öylesine konan dondurmalar,kasarlar filan hep ziyan oldu sahiden hemşerim baharı bekliyorum,gözüm yolda

Ay hadi hayırlısı

Bugünkü ovu 5 dk sonra bu şekildeydi mesela

Canım regl döngülerimiz yakın benm de 33 günde bir normalde.. Sen şu an kaçıncı günündesin? Benim reglin 7. günü acaba ovüye başlasam mı ki?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…