inşallah canım inşallah aminnn
[/QUOTE kısmet olursa ilk gebeliğin mi oluvak
İnşallah canım inşallah hayırlısı ileilk olacak inşallah öncesinde bi düşük bi de kimyasal var Rabbim inşallah sağlıklı bi şekilde nasip eder
Ama daha battina var ondan hemen cikmamistir insallah bat gunu tavan yapacak o cizgilerİnşallah kuzum inşallah hemen çıkmıyor ya ondan naz yapıyor zaar
inşallah kuzum aminnnAma daha battina var ondan hemen cikmamistir insallah bat gunu tavan yapacak o cizgiler
Ayy inşallah var yaaGünaydın kızlar Cumanın hayrı ve bereketi üzerinize üzerimize olsun inşallah
Kızlar bunlar benim üç gündür bekledikten sonra çizgi çıkan testlerim
Hatta kuruma çizgisi diye su damlattım bekledim silinmedi
Kafamda deli sorular Eki Görüntüle 2269643
Sanki çatlamış kuzum biraz siliklesmis bugün bir tane daha yap istersen bugün önemli galibabende çatladım sanırımH E sabahki böyle çıktı :)
15. gün olan bugun
yazısız olan ortadakide dün akşam yani 14. gün akşam oluyo o
sizce devam ediyomu pik yoksa çatlamışmı
akşama iftardan önce bitane yapcam canımm aynen bugun yarın falan önemliSanki çatlamış kuzum biraz siliklesmis bugün bir tane daha yap istersen bugün önemli galiba
Bugunde çok önemli hemseriimbende çatladım sanırımH E sabahki böyle çıktı :)
15. gün olan bugun
yazısız olan ortadakide dün akşam yani 14. gün akşam oluyo o
sizce devam ediyomu pik yoksa çatlamışmı
tamam hemşerim o iş bendeBugunde çok önemli hemseriim
Sana guveniyoruuzztamam hemşerim o iş bende
sen nasılsın neler yapıyosun bebiş nasıl :)
ay benim öğretmen arkadasım var iyi biliyorum 0 19 mayıs telaşlarını allah kolaylık versin kuzu :)Sana guveniyoruuzz
19 Mayıs hazırlıklarıyla mahvolmuş durumdayım bedenen zihnen hemserim,güya boş günüm okula gitmedim saat başı arandimBebeği sabah gordum,çok şükür,onda yorgunluk yoktu
Memleketinden de haber vereyim,hep yağmurlu beyaa, 14 saat süren elektrik kesintisi yaşattı bir de bize bugün.Resmen illallah dedirtti
akşama iftardan önce bitane yapcam canımm aynen bugun yarın falan önemli
Buzlugu yakın zamanda bosaltmistim,yoksa öylesine konan dondurmalar,kasarlar filan hep ziyan oldu sahiden hemşerimay benim öğretmen arkadasım var iyi biliyorum 0 19 mayıs telaşlarını allah kolaylık versin kuzu :)
ay istanbulda öyle hemşerim kapalı bugun yağmurlu
14 saat elektirik kesintisimiiiiicanım memleketim yapmazdı öyle şeyler ama
bebişin iyi olmasınada cok sevindimm masallah
Günaydın kızlar Cumanın hayrı ve bereketi üzerinize üzerimize olsun inşallah
Kızlar bunlar benim üç gündür bekledikten sonra çizgi çıkan testlerim
Hatta kuruma çizgisi diye su damlattım bekledim silinmedi
Kafamda deli sorular Eki Görüntüle 2269643
Bugünkü ovu 5 dk sonra bu şekildeydi mesela
inşallah canımAy hadi hayırlısı
Canım regl döngülerimiz yakın benm de 33 günde bir normalde.. Sen şu an kaçıncı günündesin? Ben reglin 7. günü acaba ovüye başlasam mı ki?
hadi yaaa cok uzun süree oldugu için haklısınnBuzlugu yakın zamanda bosaltmistim,yoksa öylesine konan dondurmalar,kasarlar filan hep ziyan oldu sahiden hemşerimbaharı bekliyorum,gözüm yolda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?