Canım benim adetin 15.günü bugün 3 mayısta olmuştum. 8.günde başladım ben ne olur ne olmaz kaçırmayayım diye. sende bir kaç güne başla bence. ovu testlerinde 30-31 gün olanlar 13.gün falan başlasın diyor ben erken yapıyorumAy hadi hayırlısı
Canım regl döngülerimiz yakın benm de 33 günde bir normalde.. Sen şu an kaçıncı günündesin? Benim reglin 7. günü acaba ovüye başlasam mı ki?
Bu ay bir sürü test aldım ovu da 15 20 tane var, gebelikte 10 tane falan var ama yapmam herhaldekızlar size bir tavsiyem daha olacak test yapmayı alışkanlık haline getirmeyin gebe kalınca test yapmaya gerek kalmıyor ve kocaman bir boşluga düşüyorsunuz
Öyleisne bir saatte mi yaptın canım bende deniyim diyorum da vazgeçiyorum sonraKızlaarr nasılsınız ben bu ara pek giremiyorum ramazan yoğunlukları fazla elhamdülillah :)
Ben geçen ay pikten 14 gn sonra adet oldum yani olması gerektiği gibi
bu ayda aynı günümde yımırtladım ona göre batıma 8 gün kaldı
Bugün ovu yaptım çok silik çıkmadı sankim sizce nasıl ?
Hayalleeerr umutlaaarr acabalaarr :)
Saati de mi var bunun ya?Öyleisne bir saatte mi yaptın canım bende deniyim diyorum da vazgeçiyorum sonrabenimde 5 gün falan kaldı hcg testte var ama hiç içimden gelmiyo onu yapmak
Öyleisne bir saatte mi yaptın canım bende deniyim diyorum da vazgeçiyorum sonrabenimde 5 gün falan kaldı hcg testte var ama hiç içimden gelmiyo onu yapmak
Ben göremiyorum ama şahin gözlü arkadaşlar yorum yaparlar şimdi4 gün gecikmeye rağmen hala erkenmi sizce
Ayyy kuzuuu inşallahh süppeeerr çoookk sevindimmmm sonundaa nasıl şaşırdıysan nisan demişin bata :)Ay ben duşa giricektim dur ya öylesine yapayım dedim çay da içmiştim. Yaptım bıraktım amannn yine boş dedim dultan çıktım 10 dk sonra bunlar çıktı kızlarben inanamıyorum ama pek de güvenmek de gelmiyor içimdenn bazı arkadaşlarda hatalı çıktı ya bat 23 nisan galibaEki Görüntüle 2269932
Ay bayağı belirgin yaa hadi inşallah canımAy ben duşa giricektim dur ya öylesine yapayım dedim çay da içmiştim. Yaptım bıraktım amannn yine boş dedim dultan çıktım 10 dk sonra bunlar çıktı kızlarben inanamıyorum ama pek de güvenmek de gelmiyor içimdenn bazı arkadaşlarda hatalı çıktı ya bat 23 nisan galibaEki Görüntüle 2269932
Yes beeeAy ben duşa giricektim dur ya öylesine yapayım dedim çay da içmiştim. Yaptım bıraktım amannn yine boş dedim dultan çıktım 10 dk sonra bunlar çıktı kızlarben inanamıyorum ama pek de güvenmek de gelmiyor içimdenn bazı arkadaşlarda hatalı çıktı ya bat 23 nisan galibaEki Görüntüle 2269932
YaaaaaYes beeedaha ne olsun ne güzel bir hcg
Yaaaa
Hahahah ben hala şaşkınımmmAyyy kuzuuu inşallahh süppeeerr çoookk sevindimmmm sonundaa nasıl şaşırdıysan nisan demişin bata :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?