Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay hadi hayırlısı

Canım regl döngülerimiz yakın benm de 33 günde bir normalde.. Sen şu an kaçıncı günündesin? Benim reglin 7. günü acaba ovüye başlasam mı ki?
Canım benim adetin 15.günü bugün 3 mayısta olmuştum. 8.günde başladım ben ne olur ne olmaz kaçırmayayım diye. sende bir kaç güne başla bence. ovu testlerinde 30-31 gün olanlar 13.gün falan başlasın diyor ben erken yapıyorum

Kızlaarr nasılsınız ben bu ara pek giremiyorum ramazan yoğunlukları fazla elhamdülillah :)

Ben geçen ay pikten 14 gn sonra adet oldum yani olması gerektiği gibi
bu ayda aynı günümde yımırtladım ona göre batıma 8 gün kaldı
Bugün ovu yaptım çok silik çıkmadı sankim sizce nasıl ?

Hayalleeerr umutlaaarr acabalaarr :)

Eklentiler

• 20190517_132344.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 22
kızlar size bir tavsiyem daha olacak test yapmayı alışkanlık haline getirmeyin gebe kalınca test yapmaya gerek kalmıyor ve kocaman bir boşluga düşüyorsunuz
Bu ay bir sürü test aldım ovu da 15 20 tane var, gebelikte 10 tane falan var ama yapmam herhalde zaten erken yumurtlama oldu 4 5 tane kullandım bıraktım silikleştikten sonra. Ben her ay yumurtlama ağrısı yaşıyprum dr bide çok şanslısın demişti ama hiçbişey yok ortada kaç aydır ama bu ay çörekotu kullandım ilk kez 2 gün pik kaldı ovu testi bakalım 2 deneme yaptık gün aşırı. Beklemedeyiz 22 23 mayıs bat sanırım

Öyleisne bir saatte mi yaptın canım bende deniyim diyorum da vazgeçiyorum sonra benimde 5 gün falan kaldı hcg testte var ama hiç içimden gelmiyo onu yapmak

Arkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum.Acaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?

Ay ben duşa giricektim dur ya öylesine yapayım dedim çay da içmiştim. Yaptım bıraktım amannn yine boş dedim dultan çıktım 10 dk sonra bunlar çıktı kızlar ben inanamıyorum ama pek de güvenmek de gelmiyor içimdenn bazı arkadaşlarda hatalı çıktı ya bat 23 nisan galiba

Ayyy kuzuuu inşallahh süppeeerr çoookk sevindimmmm sonundaa nasıl şaşırdıysan nisan demişin bata :)

Ay bayağı belirgin yaa hadi inşallah canım

Yes beee daha ne olsun ne güzel bir hcg

Arkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum.Acaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?

Yes beee daha ne olsun ne güzel bir hcg
Yaaaaa inşallah şimdilik ilk korkum kimyasal olma ihtimali sonraki kalp atışı sonrası da 3 ayı sağlıkla bitirebilme .. o yüzden evde testlerke koyulaşmayı takip edeyim haftaya inşallah kan vermek nasip olur

Ayyy kuzuuu inşallahh süppeeerr çoookk sevindimmmm sonundaa nasıl şaşırdıysan nisan demişin bata :)
Hahahah ben hala şaşkınımmm valla hiç veklentim yoktu ben harıl harıl aşılamaya hazırladım kendimi belli değil gerçi de canımmm yaa inşallah vardır da sana da bulaştırayım hamişliği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…