İnşallahhAy bayağı belirgin yaa hadi inşallah canım
Merhaba, bende yerleşme kanaması olmadığı için pek bilemiyorum ama yaşayan arkadaşlar vardı, olmazsa birkaç güne test yaparsınız, inşallah hayırlı haberlerle gelirsiniz.Arkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum.Acaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?
Canım benim hiçbir gebeliğimde yerleşme kanaması olmadı. Ama çoğu kişide olabiliyor. Benim 6 gün var regle hiçbi belirtim akıntım yok öylesine test yaptım silik var gibi ama bakalım. İnşallah sende de vardırArkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum.Acaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?
cok sevindimm cnm senin adina..insallah bendede vardir :)Canım benim hiçbir gebeliğimde yerleşme kanaması olmadı. Ama çoğu kişide olabiliyor. Benim 6 gün var regle hiçbi belirtim akıntım yok öylesine test yaptım silik var gibi ama bakalım. İnşallah sende de vardır
İnşallahhhcok sevindimm cnm senin adina..insallah bendede vardir :)
Aminnn canim insallah :)İnşallahhhben aylardır zamanı ne zamansa o zaman gelecek dedim. Belki de zamanı bu aydır bizim için ❣
İnşallah canım benim inşallah AminnnAyyy hadi inşallahh yaaaa ikimizdeeee
Bat ne zaman kuzum
Ayy çıkmışl resmenAy ben duşa giricektim dur ya öylesine yapayım dedim çay da içmiştim. Yaptım bıraktım amannn yine boş dedim dultan çıktım 10 dk sonra bunlar çıktı kızlarben inanamıyorum ama pek de güvenmek de gelmiyor içimdenn bazı arkadaşlarda hatalı çıktı ya bat 23 nisan galibaEki Görüntüle 2269932
Valla apaçık gözüküyor hayırlısı olsun inşallah çok sevindim darısı başımıza olsun inşallah
Benimde böyleydi bat 4 kala inşallah sağlıkla ilerler hakkınızda hayirlisi
Ay ben duşa giricektim dur ya öylesine yapayım dedim çay da içmiştim. Yaptım bıraktım amannn yine boş dedim dultan çıktım 10 dk sonra bunlar çıktı kızlarben inanamıyorum ama pek de güvenmek de gelmiyor içimdenn bazı arkadaşlarda hatalı çıktı ya bat 23 nisan galibaEki Görüntüle 2269932
Arkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum.Acaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?