Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben hgc testinde net cizgi gordum insaah vardir canim

bunun daha hatası falan yok tebrik ederim canım inşallah güzel ilerler bugün hemen ilk işin kan vermek olsun

Ay gördüümm 5 gün var daha siliklik normal bencee katlanarak artsın inşallahh biz hala hamile kalamayanlara da bulaştır kuzu.. farklı bişiy yaptın mı? Eşin görünmedi demi daha?

Ay gördüümm 5 gün var daha siliklik normal bencee katlanarak artsın inşallahh biz hala hamile kalamayanlara da bulaştır kuzu.. farklı bişiy yaptın mı? Eşin görünmedi demi daha?
Yok canım işte olmazsa aşılama için baktırıcaktı kendi de. 2 aydır ara ara keçiboynuzu kürü yaptım o da pekmezini yedi oğlumda da 2 ay kürü yapmıştım kalmıştım. Kendimde 10 gün çörekpru kürü yedim canım dene sende bak mutlaka bunları bir de gün aşırı ilişki 2 kez oldu zaten

Ovu testine göre 12.gün kesin çatladı o yüzden 22mayıs olabilir regl.4 gün kaldı diyelim yani ay sevinip kendimi kaptırmak istemiyorum sonu kimyadalla bitebiliyor. Susup oturucam her sabah yapayım bakalım salı gününe kadar salı akşam kan vermek nasip olur inşallah

Aynen güzeli düşünüyoruzz susup oturuyorsun elinde var mı test bol takip yaparsın inşallah o ay bu aydırr:)

Aynen güzeli düşünüyoruzz susup oturuyorsun elinde var mı test bol takip yaparsın inşallah o ay bu aydırr:)
8 tane kaldı bekledikçe dün akşamkiyle aynı çıktı şu 1 2 gün koyulaşsa kimyasal korkum geçecek yarın sabah bakalım nasık çıkıcak. Hiç akıntım yok da hafif hafif regl sancısı var sağlı sollu batma gibi oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…