- 27 Ekim 2015
- 3.110
- 5.729
- 158
ayyy inşallah vardır ben bile heyecanlandım burdan Mariam
Ben hgc testinde net cizgi gordum insaah vardir canimAy ben duşa giricektim dur ya öylesine yapayım dedim çay da içmiştim. Yaptım bıraktım amannn yine boş dedim dultan çıktım 10 dk sonra bunlar çıktı kızlarben inanamıyorum ama pek de güvenmek de gelmiyor içimdenn bazı arkadaşlarda hatalı çıktı ya bat 23 nisan galibaEki Görüntüle 2269932
ben çizgi görüyorummm :)4 gün gecikmeye rağmen hala erkenmi sizce
İnşallah canım yaBen hgc testinde net cizgi gordum insaah vardir canim
bunun daha hatası falan yok tebrik ederim canım inşallah güzel ilerler bugün hemen ilk işin kan vermek olsunAy ben duşa giricektim dur ya öylesine yapayım dedim çay da içmiştim. Yaptım bıraktım amannn yine boş dedim dultan çıktım 10 dk sonra bunlar çıktı kızlarben inanamıyorum ama pek de güvenmek de gelmiyor içimdenn bazı arkadaşlarda hatalı çıktı ya bat 23 nisan galibaEki Görüntüle 2269932
Ay gördüümm 5 gün var daha siliklik normal bencee katlanarak artsın inşallahh biz hala hamile kalamayanlara da bulaştır kuzu.. farklı bişiy yaptın mı? Eşin görünmedi demi daha?Az önce ilk idrarla yaptım hemen böyle silik çıktı bekleyince nasıl olacak acaba .. bdn kimyasal dan korktuğum için beklicem tabiki regle kadR dün sanırım 20 dk 30 dk beklemişti de öyle belirgin çıkmıştı Eki Görüntüle 2270005
Yok canım işte olmazsa aşılama için baktırıcaktı kendi de. 2 aydır ara ara keçiboynuzu kürü yaptım o da pekmezini yediAy gördüümm 5 gün var daha siliklik normal bencee katlanarak artsın inşallahh biz hala hamile kalamayanlara da bulaştır kuzu.. farklı bişiy yaptın mı? Eşin görünmedi demi daha?
Ovu testine göre 12.gün kesin çatladı o yüzden 22mayıs olabilir regl.4 gün kaldı diyelim yaniAy gördüümm 5 gün var daha siliklik normal bencee katlanarak artsın inşallahh biz hala hamile kalamayanlara da bulaştır kuzu.. farklı bişiy yaptın mı? Eşin görünmedi demi daha?
Aynen güzeli düşünüyoruzz susup oturuyorsunOvu testine göre 12.gün kesin çatladı o yüzden 22mayıs olabilir regl.4 gün kaldı diyelim yaniay sevinip kendimi kaptırmak istemiyorum sonu kimyadalla bitebiliyor. Susup oturucam her sabah yapayım bakalım salı gününe kadar salı akşam kan vermek nasip olur inşallah
8 tane kaldıAynen güzeli düşünüyoruzz susup oturuyorsunelinde var mı test bol takip yaparsın inşallah o ay bu aydırr:)
Yaa :)) çok net cizgiyi görüyorum, bugünkü yaptığın testte de gördüm cizgiyi. Iyi dayanıyorsun valla ben hastane acilmadan kapısında olurdum bugünÇok sağol canımminşallah sağlıkla işerlesin de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?