Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maria26 çok sevindim şimdi gördüm hepsini
İnşallah sağlıklı nur topu bi bebiştir kuzum yaa
İnşallah kuzum ya tek dileğim bakalım yarın sabah inşallah koyulaşma olur biraz daha 4 5 gün kala bu kadar belli oluyosa sağlıklıdır inşallah diye geçiyor gönlümden ama bakalım

Yaa :)) çok net cizgiyi görüyorum, bugünkü yaptığın testte de gördüm cizgiyi. Iyi dayanıyorsun valla ben hastane acilmadan kapısında olurdum bugün
İlk olanlarda öyle heyecan normal kuzum 3 yaşında oğlum var, birde 3 kayıp 2 kimyasal var ondan bu sakinliğim salı gününe kadar evde takip edicem inşallah koyulaşırsa salı kan veririm

Bende artık kesin olarak çatladım galiba
14 ve 15 değerlendirdik bugun ve yarınıda değerlendirmeye çalışıcam
Gerisi allahtan
Bu ay benimde ilk kez 2 gün sürdü pik zor silikleşti netten baktım da kaliteli yumurta böyle 2 gün sürermiş pik, inşallah seninde tutacak kuzum bu ay en sağlıklısından

Bu ay benimde ilk kez 2 gün sürdü pik zor silikleşti netten baktım da kaliteli yumurta böyle 2 gün sürermiş pik, inşallah seninde tutacak kuzum bu ay en sağlıklısından
anammm benim teorim internetleremi düşmüş kaliteli yumurtlama 2 gün pik gösterir diye ben söylemiştim noterde onaylatsaydım keşke

anammm benim teorim internetleremi düşmüş kaliteli yumurtlama 2 gün pik gösterir diye ben söylemiştim noterde onaylatsaydım keşke
Hadi yaa bende 10 gün önce işte ilk kez kaç aydır pik uzun sürdü araştırdım acaba kist falanmı olur dedim ki birden fazla yumurta olunca ve kaliteli yumurtlama 2 3 gün sürermiş ikiz mikiz olmasında kaliteli olsun dedim bende

Arkdaslar merhaba benim de bu ay oncce t çizgisi c den koyuydu ertesigun tsiliklesir derken ikisi de ayni renkteydi sonraki gun c den daha silik hale geldi.Budurumdaayni olabilir miacaba

İnsalllah bir de arkdaslar buradakiarkdaslarin oruc tutma durmunu merak eediyorumzararli gorruptutmayanlar var mi
genel olarak gebelik sürecinde olan arkadaşlarımız tutmuyor gebelik düşünen arkadaşlarımızda genellikle niyetli her hangi bir sorun oluşturmayacagı için gebeliğe hazırlıkta oruç tutulabilir uyguladıkları diyetleri iftar ile sahur arasında uyguluyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…