İnşallah kuzum ya tek dileğim
İlk olanlarda öyle heyecan normal kuzumYaa :)) çok net cizgiyi görüyorum, bugünkü yaptığın testte de gördüm cizgiyi. Iyi dayanıyorsun valla ben hastane acilmadan kapısında olurdum bugün
Belki erkendir canım ümidi kaybetmeyelim
Bu ay benimde ilk kez 2 gün sürdü pik zor silikleşti netten baktım da kaliteli yumurta böyle 2 gün sürermiş pik, inşallah seninde tutacak kuzum bu ay en sağlıklısındanBende artık kesin olarak çatladım galiba
14 ve 15 değerlendirdik bugun ve yarınıda değerlendirmeye çalışıcam
Gerisi allahtan
senin tertemiz negatif gördüügn şeyde ben çizgi görüyorum bekleyelim görelim bakalım ortalama 1 saat geçmiş şuan ne durumdaa
Yumurtlamayı baz alırsak 4 gün var sata göre 6 gün var kuzum kuruma değil hemen çektim
Bende görüyorum hafif çizgi 1 2 saat sonrasını da atsana canım bence hafif belirgin olabilir
Evet kuzum ama bununla kıyaslayınca onlar kuruma çizgisi gibi bakalım hayırlısı olur inşallahBelki erkendir canım ümidi kaybetmeyelimönceki testlerde de sonradan çıkmıştı ama dimi, bakalım inşallah vardır canım sende de
anammm benim teorim internetleremi düşmüşBu ay benimde ilk kez 2 gün sürdü pik zor silikleşti netten baktım da kaliteli yumurta böyle 2 gün sürermiş pik, inşallah seninde tutacak kuzum bu ay en sağlıklısından
Hadi yaaanammm benim teorim internetleremi düşmüşkaliteli yumurtlama 2 gün pik gösterir diye ben söylemiştim noterde onaylatsaydım keşke
evet olabilir inşallah tutmuşturArkdaslar merhaba benim de bu ay oncce t çizgisi c den koyuydu ertesigun tsiliklesir derken ikisi de ayni renkteydi sonraki gun c den daha silik hale geldi.Budurumdaayni olabilir miacaba
İnsalllah bir de arkdaslar buradakiarkdaslarin oruc tutma durmunu merak eediyorumzararli gorruptutmayanlar var mievet olabilir inşallah tutmuştur
genel olarak gebelik sürecinde olan arkadaşlarımız tutmuyor gebelik düşünen arkadaşlarımızda genellikle niyetli her hangi bir sorun oluşturmayacagı için gebeliğe hazırlıkta oruç tutulabilir uyguladıkları diyetleri iftar ile sahur arasında uyguluyorlarİnsalllah bir de arkdaslar buradakiarkdaslarin oruc tutma durmunu merak eediyorumzararli gorruptutmayanlar var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?