Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnsalllah bir de arkdaslar buradakiarkdaslarin oruc tutma durmunu merak eediyorumzararli gorruptutmayanlar var mi
Oruç sağlıktır...
Böyle birşey bahane edip oruç tutmamazlık olmaz böyle bir ayı güzel değerlendirip oruçlarımız hakkıyla tutup Allah’tan istememiz lazım herşeyin hayırlısını....
uzmanlar bile orucun ne kadar sağlıklı olduğunu söylüyorlar

İmsalah allaah tutugumuz oriccari kabul eder bebekerimiizi bizr sağlıkla verir

dvtb kuızm inşallah vardır ben test körü olduğum için yorum yapamıyorum ama dualarım seninle
Maria26 gözğnaydın canım birkaç güne koyulaşır benimde ilk iki gün belli belirsizdi sonra birden koyulaştı ama şöyle birşey oldu ilk idrarla daha silik tokken daha belirgin çıkıyordu benim testler

Selamün aleyküm kızlar nasılsınız yazamıyorum Bayadır test yapanlar var gördüm dvtb testini gördüm cnm vala ben görme kabiliyeti olmayanlardanm ama burdaki keskin gözlere de inanıyorum insAllah koyulasir bende görürüm sağlıkla...
Benim bata son 5 gun son derece ümitsizim tutmadığını biliyorum hep ve sırt ağrılarım başladı gününü hiç sektirmeden gelir eminim hayırlısı bklm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…