Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tünaydın kızçelerim eşek gibi uyumuşum kafam kazan gibi, dvtb bebeğim yalnız çizgi var o testte

Maria26 ayy ne zaman kan vercen kesin var
Kuzum salı günü veririm heralde iyice belirsin bakalım şimdi baktım böyle olmuş kesin var ama korkum kimyasal olmasın diye regle kadar yapıcam evde

Kuzum salı günü veririm heralde iyice belirsin bakalım şimdi baktım böyle olmuş kesin var ama korkum kimyasal olmasın diye regle kadar yapıcam evde Eki Görüntüle 2270083
Ay nolursun iyi düşün çağırma kimyasal diye diye, benim değer 9 çıkınca kendimi harap etmiştim noldu? Boşuna üzülmüşüm

İnsalllah bir de arkdaslar buradakiarkdaslarin oruc tutma durmunu merak eediyorumzararli gorruptutmayanlar var mi

Canım bende gebe kalmak için uğraşıyorum eşimde bende macun felan kullanıyoruz oruç tutuyoruz ne biliyim bi ay hiç bir ibadetimi yapamıyorum bari bunhu yapayim diye bırakmadım valla bugünde yumurtlama günüm hayırlısı allah'tan olacağı varsa her türlü olur

Bende tuttum canım hiç bir sorun olmadı, sağlık sorunu yoksa ibadetini yerine getirmek isteyen getirebilir tabikii tiroid sorunum arada çarpıntı yaptı dr ara vererek tut demişti dedği gibi yaptım sadece

Yarım saat önce bi daha yaptım bi daha yapamam diye akşam falan ay inşallah sağlıklıdır yaaa ❣ 4 gün var bata, ovu testine göre Eki Görüntüle 2270082

Lh testini görünce sana demistim abla hatırlıyor musun bu ay kesin hamile kalcan kimin testi böyle olduysa hamile kaldı diye inşallah inşallah vardır sağlıkla devam eder ❤

Bende tuttum canım hiç bir sorun olmadı, sağlık sorunu yoksa ibadetini yerine getirmek isteyen getirebilir tabikii tiroid sorunum arada çarpıntı yaptı dr ara vererek tut demişti dedği gibi yaptım sadece

Bencede ya hatta ben tutmazsam olmaz diye düşünürum allah'ım tuttuğumuz oruçları kabul eylesin ❤

Herkesin dediği t çizgisi daha koyu olacak dediği şeyi sonunda bende gördüm şükürler olsun ❤ dünü değerlendirdim bugün kaynanamlar gelecek onlar da gider gitmez değerlendiririm yarında sonrası teste göre inşallah bu ay tutar gerçi amilyat sonra si ilk ilişkide tutan varmı bilmiyorum ama insallah diyorummm

Eklentiler

• 20190518_142738.webp
    46,8 KB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…