Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Folik asit ben folic trio kullanıyorum ama sadce folikasit o 400 mg ilaç değil sen ilaç olanını mi soruyorsun ?
Aynen canım ilaç olanını, benimki folbiol 5 mg mesela.. Dahiliye doktorum dedi ki bunu genelde tedavi edici kullanıyoruz ama kadın doğum doktorları gebeliğe hazırlık olarak 1 mg lık falan veriyorlar dedi. Ben kafama göre alıp başlamıştım buna..

Bende almıştım icerigini okuyunca bıraktım vitamin olanından aldım doktor vermeden kullanmak istemedim onu ama gebelik için sabahları yarim içenleri duydum

Bende almıştım icerigini okuyunca bıraktım vitamin olanından aldım doktor vermeden kullanmak istemedim onu ama gebelik için sabahları yarim içenleri duydum
Benim bir kadın doğumcuya gitmem şart oldu. Bu hafta giderim belkim.. Folbiolu bıraktım, belki kırıp içerim gidene kadar..

Kızlar bir sorum olacak reglim dün bitti . Dün akşam ve sabah göğüs uçlarım sızladı. Şu an bişi yok ama hassasiyeti hissediyorum. Regl öncesi olurdu böyle ama regl oldu bitti. Anlamadım bişi. Başınıza böyle bişey geldiği oldu mu

İnşallah tutar kuzum herşey mümkün kalbini ferah tut

Sağol kuzum inşallah bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…