- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
2 hazirana kadar bende yapmiyacam belirtim olursa yaparim
Bende ilk kez takvimle aynı gidiyorum surda ne kaldık ki 14 günOzaman ikisinde beraber yaparızayın 1 adet günüm şuan takvimle aynı gidiyorum kısmet bakalım. Hayırlısı allah'tan ❤
Teşekkür ederim . 2 değerlendirme ne zaman olmuştu iki koyu çizgi günü mu acabaEşime içirdim ara ara 2 ay
Bende ilk kez takvimle aynı gidiyorum surda ne kaldık ki 14 gün
Kızlar folik asit olarak ne kullanıyorsunuz siz? Ve kaç mg?
Insallah çatlar canım ya benim çok akintim var ne zamandır bebek istiyorsun benim 2 yıl geçtiBakalım yarın catlayacakmiyiz
Aynen canım ilaç olanını, benimki folbiol 5 mg mesela.. Dahiliye doktorum dedi ki bunu genelde tedavi edici kullanıyoruz ama kadın doğum doktorları gebeliğe hazırlık olarak 1 mg lık falan veriyorlar dedi. Ben kafama göre alıp başlamıştım buna..Folik asit ben folic trio kullanıyorum ama sadce folikasit o 400 mg ilaç değil sen ilaç olanını mi soruyorsun ?
Insallah çatlar canım ya benim çok akintim var ne zamandır bebek istiyorsun benim 2 yıl geçti
Aynen canım ilaç olanını, benimki folbiol 5 mg mesela.. Dahiliye doktorum dedi ki bunu genelde tedavi edici kullanıyoruz ama kadın doğum doktorları gebeliğe hazırlık olarak 1 mg lık falan veriyorlar dedi. Ben kafama göre alıp başlamıştım buna..
Benim bir kadın doğumcuya gitmem şart oldu. Bu hafta giderim belkim.. Folbiolu bıraktım, belki kırıp içerim gidene kadar..Bende almıştım icerigini okuyunca bıraktım vitamin olanından aldım doktor vermeden kullanmak istemedim onu ama gebelik için sabahları yarim içenleri duydum
Doktora çok gittim ama bir sorun bulamadılar bir kez klomen kullandım catlatma iğnesi kullandım yine olmadı zamana bıraktım artık altarnatif tıpa yöneldimBizde evleneli 2 yıl oldu ama bu ay 8 ay olacak sebebi varmı doktor kontrolundemisin
Folidoce kullanıyorum ben canım memnunumKızlar folik asit olarak ne kullanıyorsunuz siz? Ve kaç mg?
Benim bir kadın doğumcuya gitmem şart oldu. Bu hafta giderim belkim.. Folbiolu bıraktım, belki kırıp içerim gidene kadar..
Doktora çok gittim ama bir sorun bulamadılar bir kez klomen kullandım catlatma iğnesi kullandım yine olmadı zamana bıraktım artık altarnatif tıpa yöneldim
Ondada sorun yok hayırlısı diyip bekliyoruzEşindede mi sorun yok kısmeti var demekki hayırlısı neyse o olsun canim
İnşallah tutar kuzum herşey mümkün kalbini ferah tutHerkesin dediği t çizgisi daha koyu olacak dediği şeyi sonunda bende gördüm şükürler olsun ❤ dünü değerlendirdim bugün kaynanamlar gelecek onlar da gider gitmez değerlendiririm yarında sonrası teste göre inşallah bu ay tutar gerçi amilyat sonra si ilk ilişkide tutan varmı bilmiyorum ama insallah diyorummm
Sağol kuzum inşallah bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?