İnşallah canım benim bakalım hayırlısıSelamün aleyküm kızlar nasılsınız yazamıyorum Bayadır test yapanlar var gördümdvtb testini gördüm cnm vala ben görme kabiliyeti olmayanlardanm ama burdaki keskin gözlere de inanıyorum insAllah koyulasir bende görürüm sağlıkla...
Benim bata son 5 gun son derece ümitsizim tutmadığını biliyorum hep ve sırt ağrılarım başladı gününü hiç sektirmeden gelir eminim hayırlısı bklm
Ay evet canım yaaaLh testini görünce sana demistim abla hatırlıyor musun bu ay kesin hamile kalcan kimin testi böyle olduysa hamile kaldı diye inşallah inşallah vardır sağlıkla devam eder ❤
Canım regl döngün kaç gün?Kızlar bugün reglim bitti, 8. günüm.. İlk kez ovü testi yaptım. Bu test neden koyu böyle? Açık olması gerekmiyor muydu?
H E dvtb Red Phoenix @Almilaaazey ve dahası
Düzensiz.. Normalde 33 gündü 1 yıl boyunca.. Son 3 aydır 40 gün olduğu da oldu 25 gün olduğu da..Canım regl döngün kaç gün?
Yumurtlama erken olabilri yada düzensizse lh arada yükselebilir yadaDüzensiz.. Normalde 33 gündü 1 yıl boyunca.. Son 3 aydır 40 gün olduğu da oldu 25 gün olduğu da..
Erken yumurtlama olabilir kuzum takibe devam etKızlar bugün reglim bitti, 8. günüm.. İlk kez ovü testi yaptım. Bu test neden koyu böyle? Açık olması gerekmiyor muydu?
H E dvtb Red Phoenix @Almilaaazey ve dahası
Zfol verdi doktorum.basja şeyler de var içindeKızlar folik asit olarak ne kullanıyorsunuz siz? Ve kaç mg?
Pik çok daha koyu oluyor değil mi? Bugünden başlayacağız çalışmalara bakalım. Adama iftarda az yediyorum Allah affetsinTikkabilla kuzum teste devam et yakında pik olabilir o bende ilk ovü yaptığımda erken pik yakalamıştım 10.gündü
Öncesi,sırası ve sonrasiSelam kızlar bir sorum var ya yumurtlama günü ve sonrasını mı değerlendiriyoruz.
Ondada sorun yok hayırlısı diyip bekliyoruz
İnşallah tutar kuzum herşey mümkün kalbini ferah tut
Ay evet canım yaaa❣ hadi darısı size inşallahhh dua edicem size de
Pik çok daha koyu oluyor değil mi? Bugünden başlayacağız çalışmalara bakalım. Adama iftarda az yediyorum Allah affetsin
Hee tamam. Senin kaçıncı gün peki?Bak kuzum pik böyle t çizgisi daha koyu oluyor benimde öğlen yaptım koyuydu akşam üstü bida test yaptim daha belirgin oldu ama resmi anca çekebildim misafirlerimi şimdi yolladim
Unutmadım kuzumH E kuzum ben son bat ımla bebeğimin beklenen doğum tarihini yazdım ama sen yazmamışsın listeye unuttun galibaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?