Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hee tamam. Senin kaçıncı gün peki?

Saat 12 geçti için 16.gün tam 15.günde piki görmüş oldum dünü değerlendirdim bugünü değerlendirdim yarında olur sonra sayıma geecerim inşallah ama hemen pik olmayabilir senin attım testler adetimin dördüncü gününe ait bi kaç gün böyle koyu oldu sonra silindi tekrar koyulaşma başladı

Eklentiler

• 20190508_210820.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 49
Unutmadım kuzum
Pc ye geçemedim maalesef
Ramazan vesilesiyle ya misafirim oluyor ya misaifrliğe gidiyorum giremedim bi türlü
Ahh sorma ramazan telaşı hepimizi vurdu gerçi ben yatıyorum bulantılarım kusmaya geçti artık yarın niyetlenemeyeceğim inşallah en kısa zamanda biter

Hadi inşallah kuzum bende varsa size de bulaştırayım hepiniz peşimden gelin

Ben bu ay İlişki esnasında falan ekstra bişey yapmadım, her ay yaptıklarımı hiç yapmadım hatta çok az yattım, sonra hemen duş alıp uyudum. Çok umutsuzdum zaten olmuyo uğraşmaya gerek yok nasıl olsa aşılamaya kalıcaz biz dedim 2gün pik kaldı, 2.günü akşam baktım silikleşmeye başlamış ve aşırı yürüyemez hale geldim sağlı sollu kasık ağrılarım oldu. O akşam tek doğru düzgün ilişki oldu. Zaten o ilişki üstünden hesapladım 10.gün test yaptım. Çörekotu kürü yedim 7 gün falan. O çok hareketlendirdi zaten sağlı sollu birden fazla yumurta oluşturduğunu hisseetim sanki çok dolgunluk vardı kasıklarımda. Bir de medineden orjinal hurma gelmişti şekersiz doğal, hergün 1 2 tane ondan yedim. Allah a ne zaman hayırlısı ise o vakit ver Rabbim diye dua ettim bekledim 1 sene olacak arada denemedik korunmalar oldu ama kürtaj üstünden 1 sene geçti. İnşallah sağlıklıdır ve zamanı gelmiştir

18i çatlamış kuzu bence kaliteliler demek ki zaten geçen ay da kimyasaldı bu ay tutacak inşallahh❤

Ama abla en baştaki test soluk olan dün sabaha ait onun altındaki akşam 7 gibi yaptım daha koyuydu en alttaki ayrı olan bu sabaha ait daka koyu gibi geldi bana silinince çatlamış olmuyormu ay abla inşallah ya bu aydan çok umidim var ❤❤ sen ne yaptın yumurtlama geçtimi senin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…