- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
Hee tamam. Senin kaçıncı gün peki?
Ahh sorma ramazan telaşı hepimizi vurdu gerçi ben yatıyorum bulantılarım kusmaya geçti artık yarın niyetlenemeyeceğimUnutmadım kuzum
Pc ye geçemedim maalesef
Ramazan vesilesiyle ya misafirim oluyor ya misaifrliğe gidiyorum giremedim bi türlü
Aynen kuzum hatta bazen t çizgisi c den daha koyu oluyorPik çok daha koyu oluyor değil mi? Bugünden başlayacağız çalışmalara bakalım. Adama iftarda az yediyorum Allah affetsin
O ağrı uzun süre olacak merak etme. Bugün niyetlendin mi bilmiyorum ama bi kan ver derimAdet olacak gibi karnım ağrıyor. Oruç da var. Ayyy
18i çatlamış kuzu bence kaliteliler demek ki zaten geçen ay da kimyasaldı bu ay tutacak inşallahh❤Benim pik devam ediyor ateşe göre bugün de çatlama olmayacak heralde bugünü degerlendir semmi yarın mi degerlendirsem karar veremedim ?
Ben yine çizgiyi görüyorum
Kuzum niyetlendin mi bide kıyamamAhh sorma ramazan telaşı hepimizi vurdu gerçi ben yatıyorum bulantılarım kusmaya geçti artık yarın niyetlenemeyeceğiminşallah en kısa zamanda biter
Dün çok zorlandım. Bugün tutmuyorum. Yarın bir kan vereyim en iyisi. Erkenden öğrenmek istemiyorum ama. Bir de bugun gecti agrilarim şükür.O ağrı uzun süre olacak merak etme. Bugün niyetlendin mi bilmiyorum ama bi kan ver derim
Sizin ilerlemiş haftalar tutmayın zaten. Ben dayanırım iyi kötü ama icerde birsey olur diye niyetlenmedim.Kuzum niyetlendin mi bide kıyamam
Ben hiç tutmadım kuzum
Aç kalınca bulantılatım başlıyo
Kuzum bugün kaçta yaptın son testini?Benim pik devam ediyor ateşe göre bugün de çatlama olmayacak heralde bugünü degerlendir semmi yarın mi degerlendirsem karar veremedim ?
Bende görüyorum ama koyulaşmamış olması beni düşndürüyo inşallah vardır ve sağlıklıdır yaa
Hadi inşallah kuzum bende varsa size de bulaştırayım hepiniz peşimden gelinGünaydınlar canlarım
Maria26 dünkü testinde koyulaşma var süper biliyosun ben geçen ay kimyasal yaşadım çizgi hep aynı ayarda çıkıyodu sende farkedilir bir koyulaşma var hadi inşallah sağlıklı bi bebiştir 4 kalaya görede cok güzel çıkmış darısı başıma
18i çatlamış kuzu bence kaliteliler demek ki zaten geçen ay da kimyasaldı bu ay tutacak inşallahh❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?