- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
Kuzum bugün kaçta yaptın son testini?
Kuzum ateşe göre yum.olmuş bence ama hala geçerliliği var denemelerin.. inşallah tutsunn☺ benim de bi 15i oldu hiç sanmıyom tutcağını ☺Ama abla en baştaki test soluk olan dün sabaha ait onun altındaki akşam 7 gibi yaptım daha koyuydu en alttaki ayrı olan bu sabaha ait daka koyu gibi geldi bana silinince çatlamış olmuyormuay abla inşallah ya bu aydan çok umidim var ❤❤ sen ne yaptın yumurtlama geçtimi senin ?
Kuzum ateşe göre yum.olmuş bence ama hala geçerliliği var denemelerin.. inşallah tutsunn☺ benim de bi 15i oldu hiç sanmıyom tutcağını ☺
He onu bilemicim. Doğrudur yine sanırım. Benim de 16sı sabahı akıntımı gördüm lakin 2 gün daha ağrım sürdü ama sonrasında deneyemedik.. hayırlısı bakalım. Beklicez görecezHe ateş dünkü 36.1 olan sabah kalkar kalmaz ölçmedim unuttum dusa girdim çıktın biraz yatakta uzandım öyle ölctum ama doğru olurmu bilmiyorum bu ay hiç akintim olmadı için anlayamıyorum
He onu bilemicim. Doğrudur yine sanırım. Benim de 16sı sabahı akıntımı gördüm lakin 2 gün daha ağrım sürdü ama sonrasında deneyemedik.. hayırlısı bakalım. Beklicez görecez
Bana tut tut dedi herkes doktor hariç tuttuk bende ama iki gündür kötüydüm bugün den sonra bakalım ara vericemKuzum niyetlendin mi bide kıyamam
Ben hiç tutmadım kuzum
Aç kalınca bulantılatım başlıyo
Ben göremedim kuzum yaKızlar yok demibata 3 4 gün var Eki Görüntüle 2270354
Beklentisiz bir aydı hiç umursamadım o yüzden belki de çok üzülmedim haziranda aşılama yaptırmayı düşünüyorum. Gerçi sebepsiz de o da olmayabiliyormuş ama deneyelim bakalımBen göremedim kuzum yaama düşürme modunu dur bakalım belki geç döllenmedir bi geçsin bat
Çok kafa yormazsan gerçekten oluyor eşinle çocuk olması için birliktelik yapma kuzum istediğin için yap o zaman olucaktır okumuşsundur belkş doktorum yum tembel hormon başlaman lazım hamile kalman zor dedi ben o ay hormon kullanmadım başlamamıştım zaten kalamam diyip kafamı yormadım hiç ve hamile kaldım umut her zaman vardır çok düşünmemeye çalışBeklentisiz bir aydı hiç umursamadım o yüzden belki de çok üzülmedim haziranda aşılama yaptırmayı düşünüyorum. Gerçi sebepsiz de o da olmayabiliyormuş ama deneyelim bakalım
Saat 12 geçti için 16.gün tam 15.günde piki görmüş oldum dünü değerlendirdim bugünü değerlendirdim yarında olur sonra sayıma geecerim inşallahama hemen pik olmayabilir senin attım testler adetimin dördüncü gününe ait bi kaç gün böyle koyu oldu sonra silindi tekrar koyulaşma başladı
Bugün ovü testini yapınca eşimin tepkisi: Sonuç ne çıktı? Bugün yatış mı?Aynen kuzum hatta bazen t çizgisi c den daha koyu oluyorişleri var yemeğe çok vakit harcamasın kocalar
Pik yakın bir iki güne pik olur canımKizlar ben bu ay hicbirsey anlamadim bu testlerden bi bakar mısınız ya
Evet koyulaşma olması lazimdiAma koyulaşması gerekmiyor mu
Artışta bir problem yok tam tamına 2 katı olacak diye Birşey yok çok hızlı da yükselen varKızlar merhaba. Beta hcg değerlerimi paylaşmak istiyoru. Sizinle 115 226 448 tam ikiye katlanma söz konusu değil gördüğünüz gibi böyle olupta normal bi gebelik yaşayanınız var mı acaba?
Salı tekrarlasam mı testi yoksa biraz beklesem mi. Böyle sürekli test yapınca da tedirgin oluyorum sürekli aklımın bi köşesinde kalıyo rahatlayamıyoruArtışta bir problem yok tam tamına 2 katı olacak diye Birşey yok çok hızlı da yükselen var
Benim adet günüm hala çok silik çıkıyor. Bence umudunu kaybetme. Inşallaj vardır bebis.Kızlar yok demibata 3 4 gün var Eki Görüntüle 2270354
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?