Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum ateşe göre yum.olmuş bence ama hala geçerliliği var denemelerin.. inşallah tutsunn☺ benim de bi 15i oldu hiç sanmıyom tutcağını ☺

Kuzum ateşe göre yum.olmuş bence ama hala geçerliliği var denemelerin.. inşallah tutsunn☺ benim de bi 15i oldu hiç sanmıyom tutcağını ☺

He ateş dünkü 36.1 olan sabah kalkar kalmaz ölçmedim unuttum dusa girdim çıktın biraz yatakta uzandım öyle ölctum ama doğru olurmu bilmiyorum bu ay hiç akintim olmadı için anlayamıyorum

He ateş dünkü 36.1 olan sabah kalkar kalmaz ölçmedim unuttum dusa girdim çıktın biraz yatakta uzandım öyle ölctum ama doğru olurmu bilmiyorum bu ay hiç akintim olmadı için anlayamıyorum
He onu bilemicim. Doğrudur yine sanırım. Benim de 16sı sabahı akıntımı gördüm lakin 2 gün daha ağrım sürdü ama sonrasında deneyemedik.. hayırlısı bakalım. Beklicez görecez

Ben göremedim kuzum ya ama düşürme modunu dur bakalım belki geç döllenmedir bi geçsin bat
Beklentisiz bir aydı hiç umursamadım o yüzden belki de çok üzülmedim haziranda aşılama yaptırmayı düşünüyorum. Gerçi sebepsiz de o da olmayabiliyormuş ama deneyelim bakalım

Beklentisiz bir aydı hiç umursamadım o yüzden belki de çok üzülmedim haziranda aşılama yaptırmayı düşünüyorum. Gerçi sebepsiz de o da olmayabiliyormuş ama deneyelim bakalım
Çok kafa yormazsan gerçekten oluyor eşinle çocuk olması için birliktelik yapma kuzum istediğin için yap o zaman olucaktır okumuşsundur belkş doktorum yum tembel hormon başlaman lazım hamile kalman zor dedi ben o ay hormon kullanmadım başlamamıştım zaten kalamam diyip kafamı yormadım hiç ve hamile kaldım umut her zaman vardır çok düşünmemeye çalış

Kizlar ben bu ay hicbirsey anlamadim bu testlerden bi bakar mısınız ya

Eklentiler

• 20190519_153537.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 51

Bugün daha silik çıktı. Şimdi ben bir daha koyulaşmasını mı bekleyeceğim?

Eki Görüntüle 2270400

Bugün daha silik çıktı. Şimdi ben bir daha koyulaşmasını mı bekleyeceğim?

Evet cnm hergun yapmaya devam et ama tahminimce 16 17 sinde anca piki görürsün gibi inşallah erken yumurtlarsın en azindan bu ay deneyimlemis olursun bidaki ay daha geç başlarsın testlerine

Kızlar merhaba. Beta hcg değerlerimi paylaşmak istiyoru. Sizinle 115 226 448 tam ikiye katlanma söz konusu değil gördüğünüz gibi böyle olupta normal bi gebelik yaşayanınız var mı acaba?

Kızlar merhaba. Beta hcg değerlerimi paylaşmak istiyoru. Sizinle 115 226 448 tam ikiye katlanma söz konusu değil gördüğünüz gibi böyle olupta normal bi gebelik yaşayanınız var mı acaba?
Artışta bir problem yok tam tamına 2 katı olacak diye Birşey yok çok hızlı da yükselen var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…