Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay var vaaar masallah

8 haftalık gebeyim aşırı baş dönmesi ve halsizlik var tansiyonum 8 5 mide ağrısı da cabası gastrit yüzünden mide koruyucu mu da kullanamıyorum aranızda yeni gebelik olup mide koruyucusu kullanan var mı bu süreç çok zor baş dönmesinden yerinden kalkamıyorum

Kızlar galiba kimyasal değil dünküde akşam üstü öylesine yapmıştım 1 saat öncede öylene sıvı alımına bakmadan yaptım bata 2 3 var Eki Görüntüle 2270477
Maşallah kuzum çok sevindim baya baya belli artık Rabbim sonuna kadar sağlıkla kucağına al kuzum inşallahh. Darısı bize artııkk hayırlısıyla❤

Kızlar galiba kimyasal değil dünküde akşam üstü öylesine yapmıştım 1 saat öncede öylene sıvı alımına bakmadan yaptım bata 2 3 var Eki Görüntüle 2270477
Maşallah Rabbim hayırlı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı başımıza olur inşallah Aminnn

Benim tertemiz negatif

Maşallah Rabbim hayırlı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı başımıza olur inşallah Aminnn

Benim tertemiz negatif
Amin amin amin çok iyi anlıyorum seni canım ama sakın umutsuz olma bu ay vakti değildi de bak ben aylarca dalga geçtim kendimle amann vakti değilmiş napim dedim. Nolur hayırlı zamanda, sağlıklı evlat ver ben 1 sene daha beklerim dedim nolur sende umudunu kaybetme canım size de dua edicem hep ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…