- 15 Şubat 2019
- 820
- 1.071
- 113
- 34
Galiba 14.gün pik imiş tatlım. Çünkü ertesi gün silinmiş. O akşam değerlendirilmiş. Şansın yüksek bence. Inşallahhh.Kizlar ben bu ay hicbirsey anlamadim bu testlerden bi bakar mısınız ya
İnşallah canım geçmesini bekleyeyim olmazsam tekrar yaparım yoksa doktor artıkBenim adet günüm hala çok silik çıkıyor. Bence umudunu kaybetme. Inşallaj vardır bebis.
Ay var vaaar masallahAy ben duşa giricektim dur ya öylesine yapayım dedim çay da içmiştim. Yaptım bıraktım amannn yine boş dedim dultan çıktım 10 dk sonra bunlar çıktı kızlarben inanamıyorum ama pek de güvenmek de gelmiyor içimdenn bazı arkadaşlarda hatalı çıktı ya bat 23 nisan galibaEki Görüntüle 2269932
Ay masallah ne güzel koyulaşmış cok sevindim mariaKızlar galiba kimyasal değildünküde akşam üstü öylesine yapmıştım 1 saat öncede öylene sıvı alımına bakmadan yaptım bata 2 3 var Eki Görüntüle 2270477
Ayyy maşallah canımKızlar galiba kimyasal değildünküde akşam üstü öylesine yapmıştım 1 saat öncede öylene sıvı alımına bakmadan yaptım bata 2 3 var Eki Görüntüle 2270477
Maşallah kuzum çok sevindim baya baya belli artık Rabbim sonuna kadar sağlıkla kucağına al kuzum inşallahh. Darısı bize artııkk hayırlısıyla❤Kızlar galiba kimyasal değildünküde akşam üstü öylesine yapmıştım 1 saat öncede öylene sıvı alımına bakmadan yaptım bata 2 3 var Eki Görüntüle 2270477
Ah canım ablacımMaşallah kuzum çok sevindim baya baya belli artık Rabbim sonuna kadar sağlıkla kucağına al kuzum inşallahh. Darısı bize artııkk hayırlısıyla❤
Darısı size inşallahhh canımm bayrama güzel haberlerle girelim hepimizAy masallah ne güzel koyulaşmış cok sevindim maria
Maşallah Rabbim hayırlı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı başımıza olur inşallah AminnnKızlar galiba kimyasal değildünküde akşam üstü öylesine yapmıştım 1 saat öncede öylene sıvı alımına bakmadan yaptım bata 2 3 var Eki Görüntüle 2270477
Amin amin aminMaşallah Rabbim hayırlı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı başımıza olur inşallah Aminnn
Benim tertemiz negatif
Allahin izniyle kimyasal degil belki bir prenses haberini de senden alirizKızlar galiba kimyasal değildünküde akşam üstü öylesine yapmıştım 1 saat öncede öylene sıvı alımına bakmadan yaptım bata 2 3 var Eki Görüntüle 2270477
Ayy inşallahhAllahin izniyle kimyasal degil belki bir prenses haberini de senden aliriz
Ama daha önce çok koyu olmustu pik degil sandim kuzumGaliba 14.gün pik imiş tatlım. Çünkü ertesi gün silinmiş. O akşam değerlendirilmiş. Şansın yüksek bence. Inşallahhh.
Olabilir normal canımSaol kuzum gecen ay 12. Gun olunca bu ay halen olmamasi normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?