Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maria26 cok gyzel koyulasma var cnm sağlıkla ilerlesim kanda da poztifi gor bi an once insAllah
Melteminaa insAllah hayırlısıyla tutunur bu ay cnm minnqgin ne sorucaksn

Benim de bata son 3 gün bklm vallahi topige girmesem kac gun kqldgini bilmiorum
Gelecekse gelsin bi an once de bayram temizligimi yapayim

Kızlar merhaba. Beta hcg değerlerimi paylaşmak istiyoru. Sizinle 115 226 448 tam ikiye katlanma söz konusu değil gördüğünüz gibi böyle olupta normal bi gebelik yaşayanınız var mı acaba?
Yükselişi gayet normal annesi izin ver büyüdükçe yükselir kuşku yaratma kafanda

Yaşadıklarının hepsi normal canım hemen doktoruna git o sana söylesin uygun olanı kimisi kullanır bişey olmaz ama sana ve bebeğine dokunabilir

Merhabalar tüm anne adayları ve bebiş bekleyen anneler.
Benide takvime ekleyin lütfen bat bugün yani 20:04:2019 ovülasyon testi yaptım yumurtlama günümde olmadığı kadar belirgin koyulaştı ve sonuç
İnşallah diyorum kan testi yaptırdım dayanamayıp 2 gün sonra tekrardan baktırıcam.
Rabbim olmayanlara isteyenlere isteyipte olamayan herkese anneliği nasip edip tattırsın. Aminnnnn

Eklentiler

• 882AEB93-545C-4964-9396-B18CDBF413DD.webp
    16 KB · Görüntüleme: 41
Kızlar galiba kimyasal değil dünküde akşam üstü öylesine yapmıştım 1 saat öncede öylene sıvı alımına bakmadan yaptım bata 2 3 var Eki Görüntüle 2270477

Şükür abla ya çok güzel olmuş rengi felan anne ben burdayım korkma diyor ay gözlerim doldu benimkide iki gündür pik inşallah kaliteli yumurtadır tutar ya ❤

Şükür abla ya çok güzel olmuş rengi felan anne ben burdayım korkma diyor ay gözlerim doldu benimkide iki gündür pik inşallah kaliteli yumurtadır tutar ya ❤
Ay inşallah kuzum yaa ❣❣ inşallah inşallahh bak kimin 2 gün sürse hamiş kalıyoo seninkide kaliteli kesin güzel değerlemdir ama çok da takma akışa bırak. Bak ben valla öylesine yaptık bu ay yani kendimi bayram sonrası tedaviye hazırlıypdum hep üzülmemek için. Çok şükür inşallah sağlıkla ilerler de tedaviye gerek kalmaz size de dua edicem hep ediyordum zaten çifte bayram olsun hepimize ❣❣❣

Maşallah canim sağlıkla devam etsin ınşallah

Ay amin abla inşallah ya şükürler olsun bu ay tahminimce pes peşe güzel haberler alacaz ❤❤❤

Hayırlı olsun sizede ❣ benimde daha kn vermedim ama var gibi inşllah son testim de sizinki.gibi galiba. Sizin kaç çıktı kan da? Bende yarın kan vermeyi düşünüyorum 2 gğnde 1 artışa bakarız. 2 gün kaldı regle

Oğlumda falan bat günü 360 larda çıkmıştı hep benim bat günü normalde çarşamba 27.gün.
Ama yarın kan veririm akşam

Ay hadi bakalım şimdi inşallah kandan sonra değerlerin güzelce artarak devam eder sonra kese sonra kalp atışı allah sağlıkla kucağınıa almayı nasip etsin kızını ❤

Ay hadi bakalım şimdi inşallah kandan sonra değerlerin güzelce artarak devam eder sonra kese sonra kalp atışı allah sağlıkla kucağınıa almayı nasip etsin kızını ❤
Ayyy inşallah canım ❣ yok valla kız falan da şartlamadım kendimi hiç sadece gönlümden içimden geçen hep o, erkek olsa da farketmez, sağlıklı olsun yeterki bize 2.evlat oğluma da can kardeş olsun ama çin takvimnde falan da kız gösteriyo cinsiyet Rabbim sağlıklı, hayırlı, eli yüzü düz evlatlar vermeyi nasip etsin hepimize yoksa kız erkek önemi yok ❣

Kizlar golgelik gorebiliyormisunuz ben elimde çok net görüyorum çubuğunu almak için feda ettim bi testi elime aldığımda şaşırdım bitane daha açtım oda aynını diye aynı ovi testinden kalan idrarla testede damlattim bakalım akşam nasıl olacak frerly testlerim geçen ay belkide hep böyleydi ben farketmemistim daha güvenim kalmadı bu testlere

Eklentiler

• 20190520_072932.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 66

Içime doğanı yazdım abla ben burda kimseye daha yazmadım kız erkek içime doğmadan yazmıyorum çünkü ❤

Içime doğanı yazdım abla ben burda kimseye daha yazmadım kız erkek içime doğmadan yazmıyorum çünkü ❤
Allah razı olsun kuzum, benimde içimden hep kızım olacak gibi his var bakalım Allah sana da gönlünden ne gwçiyorsa onu nasip etsin 10 15 gün sonra müjdeni alalım

Senin yeni yumurtlaman olmadımı kuzum?
Bir de control çizgisi çıkmamış bunun hatalı olma ihtimali fazla sanırım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…