- 29 Aralık 2018
- 2.523
- 9.353
- 108
Çok mutlu oldum yaaKızlar galiba kimyasal değildünküde akşam üstü öylesine yapmıştım 1 saat öncede öylene sıvı alımına bakmadan yaptım bata 2 3 var Eki Görüntüle 2270477
Allah razı olsun canımmÇok mutlu oldum yaahayırla saglikla devam etsin inşallah
Evet listemiz teker teker doluyor çok şükürAllah razı olsun canımmçok.şükür tek tek geliyoruz peşinizden ❣
İnşallah inşallahh aminnnEvet listemiz teker teker doluyor çok şükürdarısı tüm isteyenlere inşallah canım
darısı sana dedindi sanırım etiket göremedim sonradanEvet listemiz teker teker doluyor çok şükürdarısı tüm isteyenlere inşallah canım
Evet dediimdarısı sana dedindi sanırım etiket göremedim sonradan
ince düşünen kuzumm benim.. buradaki herkes herkesin art arda gelmesini ister kuzumm dert etme..Evet dediimsonra düzenledim hatta hemşerim G gamzeli_bebis i de yazmıştım ama eksikti diye duzenliyim dedim canım yakalanmisim
MAriam çokkk sevindimKızlar galiba kimyasal değildünküde akşam üstü öylesine yapmıştım 1 saat öncede öylene sıvı alımına bakmadan yaptım bata 2 3 var Eki Görüntüle 2270477
Allah razı olsun canım çok sağol darısı tüm isteyenlere hepinizeMAriam çokkk sevindimAllah sağlıkla tamamına erdirmeyi nasip etsin inşallah
Kız ne gitcen öğlen falan yat dinlen valla, baya yoruldun dün gerçekten sefan olsuuunGünaydın canlarımRed Phoenix günaydın kuzum ben bugun gitmedim işe o yüzden yazamadım diğer yerden online olmiyim şimdi
Aradm rahatsızım biraz dedim belki öğlen giderim belki gitmem bugun
Felaket yorgunum dün görümcelerim falan yemeğe geldiya canım cıktı cumartesi temizlik cumartesi gecesi sahura kadar dışardaydık dünde 13 kişiyi iftara alınca ben pert
Ay ne biliyim gene içim rahat etmezse giderimKız ne gitcen öğlen falan yat dinlen valla, baya yoruldun dün gerçekten sefan olsuuun
Tesekkürler hemşerim sizin bu güzel dileklerinizle zaten olur yakın zamandaEvet dediimsonra düzenledim hatta hemşerim G gamzeli_bebis i de yazmıştım ama eksikti diye duzenliyim dedim canım yakalanmisim
Evet sahiden duamdasiniz,hepimiz yakın zamanlarda hamile kalalim,birbirimizin bebeklerinin minik arkadaşları olmalarını çok istiyorum insallahince düşünen kuzumm benim.. buradaki herkes herkesin art arda gelmesini ister kuzumm dert etme..
sen nasılsın bebişin nasıl artık sen de hissediyorsundur sanırım:)
aşılamanın maliyeti ne kadar acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?