Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet dediim sonra düzenledim hatta hemşerim G gamzeli_bebis i de yazmıştım ama eksikti diye duzenliyim dedim canım yakalanmisim
ince düşünen kuzumm benim.. buradaki herkes herkesin art arda gelmesini ister kuzumm dert etme..
sen nasılsın bebişin nasıl artık sen de hissediyorsundur sanırım:)

Günaydın canlarım Red Phoenix günaydın kuzum ben bugun gitmedim işe o yüzden yazamadım diğer yerden online olmiyim şimdi
Aradm rahatsızım biraz dedim belki öğlen giderim belki gitmem bugun
Felaket yorgunum dün görümcelerim falan yemeğe geldiya canım cıktı cumartesi temizlik cumartesi gecesi sahura kadar dışardaydık dünde 13 kişiyi iftara alınca ben pert

Kız ne gitcen öğlen falan yat dinlen valla, baya yoruldun dün gerçekten sefan olsuuun

ince düşünen kuzumm benim.. buradaki herkes herkesin art arda gelmesini ister kuzumm dert etme..
sen nasılsın bebişin nasıl artık sen de hissediyorsundur sanırım:)
Evet sahiden duamdasiniz,hepimiz yakın zamanlarda hamile kalalim,birbirimizin bebeklerinin minik arkadaşları olmalarını çok istiyorum insallah ya iki üç gün önce içerden elimle dokunmadan bı pit pıt hissetmistim onun haricinde elimle dokundukca hissediyorum,çok şükür Allah'a tüm isteyenler olarak bu güzellikleri yaşayalım inşallah canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…