- 29 Aralık 2018
- 2.523
- 9.353
- 108
İnsallaah hemseriimTesekkürler hemşerim sizin bu güzel dileklerinizle zaten olur yakın zamanda
Benim devlette üniversite hastanesinde oldu toplam 500 civariaşılamanın maliyeti ne kadar acaba?
tşk ederimBenim devlette üniversite hastanesinde oldu toplam 500 civari
normal hepsi. keseyi görmüş ya şükür dış gebelik falan değil. darısı kalp atısınaGünaydın kizlar, bende bugün muayeneye gittim. Doktor sadece keseyi görebildi. Geç döllenme varmıș sanırım 5hafta1günlük. 10 gün sonra tekrar gidicem. Yarında tekrar değerime baktırmayı dusunuyorum. Gecen hafta çarsamba gunu 1240 civarindaydi. Birde șuan sol kasik tarafimda sanci hissediyorum normalmi
Benim de geç döllendi kuzum biliyorsundur belki, ne güzel keseyi görmüşsün dış gebelik değil demek ki.. O ağrılar falan çok normalGünaydın kizlar, bende bugün muayeneye gittim. Doktor sadece keseyi görebildi. Geç döllenme varmıș sanırım 5hafta1günlük. 10 gün sonra tekrar gidicem. Yarında tekrar değerime baktırmayı dusunuyorum. Gecen hafta çarsamba gunu 1240 civarindaydi. Birde șuan sol kasik tarafimda sanci hissediyorum normalmi
Evet kuzummm çok şükürrMaria26 yaa çok sevindiiim hadi sağlıkla devam etsin insallah. doktor arayışına girersin sende bizim civarda
Sancılar normaldir 2.aya kadar devam ederdi benim gebeliklerimde de hep. Geç döllenme ise de korkmayın erken daha ama için rahatlasın kan ver iatersenGünaydın kizlar, bende bugün muayeneye gittim. Doktor sadece keseyi görebildi. Geç döllenme varmıș sanırım 5hafta1günlük. 10 gün sonra tekrar gidicem. Yarında tekrar değerime baktırmayı dusunuyorum. Gecen hafta çarsamba gunu 1240 civarindaydi. Birde șuan sol kasik tarafimda sanci hissediyorum normalmi
aa sende mi tutturrduun kuzuu maşallah sana da, keseyi görmüşsün gözün aydın artık sakince bekle bence.Günaydın kizlar, bende bugün muayeneye gittim. Doktor sadece keseyi görebildi. Geç döllenme varmıș sanırım 5hafta1günlük. 10 gün sonra tekrar gidicem. Yarında tekrar değerime baktırmayı dusunuyorum. Gecen hafta çarsamba gunu 1240 civarindaydi. Birde șuan sol kasik tarafimda sanci hissediyorum normalmi
medicale gidersen neslihan alan öneririm yada halide yüksel. ben ersoya gidiyorum canım ayşegül kalına. memnunum benEvet kuzummm çok şükürrya benim dr emsey de ama bizim sigorta orda artık geçmiyo tamamlamıyor. Eşim araştırdı medicalparkta da tamamlamıyo orda da vardı dr tanıdık. Özel sigortamız şu an sadece sizin orda ada tıp da tamamlayıcı geçiyor doğum vs herşey i kapsıyor. Adatıp da yeliz akçelik var oğlumda da gitmiştim 2 3 kez onu da tanıyprum çok şeker o da bütün dr ları tanıyorum ben bi önce yeliz hnm a giderim baktım anlaşamadık emsey e geri dönerim oğlum emseyde doğmuştu bakalım sen medical e gidiyosun dimi? Doğuma kadar medical de şu sigortayı ayarlarsak çok fiyat çıkmazsa belki oraya devam ederim medical daha yakın bana ben pendik e5 teyim hemen
Hee bide geçenlerde ersoy da da geçiyor dedi eşim ama orda hiç tanıdık dr yok demiştim.. eğer karar veremezsem oraya bakarım canım sana yazarım mutlaka.. neslihan hnm da çok şeker ona giderim kesin zaten canım medical e gidersemmedicale gidersen neslihan alan öneririm yada halide yüksel. ben ersoya gidiyorum canım ayşegül kalına. memnunum ben
haber verirsin onlara da gitsen :) neslihan hanımın muayenesi 2018 aralıkta 180₺di. belki artmıştır bile.Hee bide geçenlerde ersoy da da geçiyor dedi eşim ama orda hiç tanıdık dr yok demiştim.. eğer karar veremezsem oraya bakarım canım sana yazarım mutlaka.. neslihan hnm da çok şeker ona giderim kesin zaten canım medical e gidersem
sormaa top gibi oldum
heyecanını anlıyorum kuzum Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. ben amann herkes doğurdu içerde kalmayacak ya bi şekilde çıkıcak diye kendimi rahatlatıyordum :)haber verirsin onlara da gitsen :) neslihan hanımın muayenesi 2018 aralıkta 180₺di. belki artmıştır bile.
sormaa top gibi oldumbüyüyoruz artık en keyifli dönemdeyim, yaklastıkca ve doğumu düşündükçe bi heyecan basıyor anlatamam yaa.❤
Ay inşallah tek isteğim buYükselişi gayet normal annesi izin ver büyüdükçe yükselir kuşku yaratma kafanda☺☺
yok kız ben korkmuyorum kiheyecanını anlıyorum kuzum Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. ben amann herkes doğurdu içerde kalmayacak ya bi şekilde çıkıcak diye kendimi rahatlatıyordum :)
İnşallah sağlıkla kuzuu korkudan demedim bende korkmadım.. heyecanlıyım dedin ya..:)yok kız ben korkmuyorum kihatta aksine insallah sağlıklarımız izin verdiği sürece normal doğum olur. o an icin sabırsızlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?