Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kizlar, bende bugün muayeneye gittim. Doktor sadece keseyi görebildi. Geç döllenme varmıș sanırım 5hafta1günlük. 10 gün sonra tekrar gidicem. Yarında tekrar değerime baktırmayı dusunuyorum. Gecen hafta çarsamba gunu 1240 civarindaydi. Birde șuan sol kasik tarafimda sanci hissediyorum normalmi

normal hepsi. keseyi görmüş ya şükür dış gebelik falan değil. darısı kalp atısına
bu sürecte vücudunu çok dinleyip paniğe kapılma içerde hummalı çalışmalar var regl olmamışsın hepsi normal

Benim de geç döllendi kuzum biliyorsundur belki, ne güzel keseyi görmüşsün dış gebelik değil demek ki.. O ağrılar falan çok normal

Maria26 yaa çok sevindiiim hadi sağlıkla devam etsin insallah. doktor arayışına girersin sende bizim civarda
Evet kuzummm çok şükürr ya benim dr emsey de ama bizim sigorta orda artık geçmiyo tamamlamıyor. Eşim araştırdı medicalparkta da tamamlamıyo orda da vardı dr tanıdık. Özel sigortamız şu an sadece sizin orda ada tıp da tamamlayıcı geçiyor doğum vs herşey i kapsıyor. Adatıp da yeliz akçelik var oğlumda da gitmiştim 2 3 kez onu da tanıyprum çok şeker o da bütün dr ları tanıyorum ben bi önce yeliz hnm a giderim baktım anlaşamadık emsey e geri dönerim oğlum emseyde doğmuştu bakalım sen medical e gidiyosun dimi? Doğuma kadar medical de şu sigortayı ayarlarsak çok fiyat çıkmazsa belki oraya devam ederim medical daha yakın bana ben pendik e5 teyim hemen

Sancılar normaldir 2.aya kadar devam ederdi benim gebeliklerimde de hep. Geç döllenme ise de korkmayın erken daha ama için rahatlasın kan ver iatersen

aa sende mi tutturrduun kuzuu maşallah sana da, keseyi görmüşsün gözün aydın artık sakince bekle bence.

medicale gidersen neslihan alan öneririm yada halide yüksel. ben ersoya gidiyorum canım ayşegül kalına. memnunum ben

medicale gidersen neslihan alan öneririm yada halide yüksel. ben ersoya gidiyorum canım ayşegül kalına. memnunum ben
Hee bide geçenlerde ersoy da da geçiyor dedi eşim ama orda hiç tanıdık dr yok demiştim.. eğer karar veremezsem oraya bakarım canım sana yazarım mutlaka.. neslihan hnm da çok şeker ona giderim kesin zaten canım medical e gidersem

haber verirsin onlara da gitsen :) neslihan hanımın muayenesi 2018 aralıkta 180₺di. belki artmıştır bile.
ayyy minnoşuum sen napıyosun 25 olmuşsunn morcivertkedi
sormaa top gibi oldum büyüyoruz artık en keyifli dönemdeyim, yaklastıkca ve doğumu düşündükçe bi heyecan basıyor anlatamam yaa.

heyecanını anlıyorum kuzum Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. ben amann herkes doğurdu içerde kalmayacak ya bi şekilde çıkıcak diye kendimi rahatlatıyordum :)

heyecanını anlıyorum kuzum Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. ben amann herkes doğurdu içerde kalmayacak ya bi şekilde çıkıcak diye kendimi rahatlatıyordum :)
yok kız ben korkmuyorum ki hatta aksine insallah sağlıklarımız izin verdiği sürece normal doğum olur. o an icin sabırsızlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…