Merhaba, ben de misafir geldim bugün yanınıza. Gelmişken yazmadan gitmeyeyim dedim. Biliyorsunuzdur belki ama Doktorunuza danışarak yürüyüşlerinizi ve özellikle kegel egzersizlerini yaparsanız, doğumunuz kolaylaşır. Normal doğum çok özel ve güzel bir deneyim. Sağlıkla kucağınıza alın bebişiniziyok kız ben korkmuyorum kihatta aksine insallah sağlıklarımız izin verdiği sürece normal doğum olur. o an icin sabırsızlanıyorum
Tamam canım haber veriirm mutlakahaber verirsin onlara da gitsen :) neslihan hanımın muayenesi 2018 aralıkta 180₺di. belki artmıştır bile.
sormaa top gibi oldumbüyüyoruz artık en keyifli dönemdeyim, yaklastıkca ve doğumu düşündükçe bi heyecan basıyor anlatamam yaa.❤
kendimi öyle rahatlatıyodum dedin ya ona dedim bendeİnşallah sağlıkla kuzuu korkudan demedim bende korkmadım.. heyecanlıyım dedin ya..:)
amiin teşekkür ederim :) doğal doğum için elimden geleni yapıcam doktorum da bu düşüncemi biliyor yürüyüşlerim vs hepsini söyledi. kegel için 35leri beklicez dedi :)Merhaba, ben de misafir geldim bugün yanınıza. Gelmişken yazmadan gitmeyeyim dedim. Biliyorsunuzdur belki ama Doktorunuza danışarak yürüyüşlerinizi ve özellikle kegel egzersizlerini yaparsanız, doğumunuz kolaylaşır. Normal doğum çok özel ve güzel bir deneyim. Sağlıkla kucağınıza alın bebişinizi
aynen tam vakti olurTamam canım haber veriirm mutlakakan vereyim de yarın artışa da bakarım 2 günde 1, sanırım bayramdan sonra 6 haftalık oluyo o zaman kalp atışı için alırım randevu
canım dün ki ateşin neydiiGünaydın kızlarrrrrrr1609ece ece cnm ateş 36:2
2 günde bir takip yapmak standart ama istersen artık 3 4 güne çıkarabilirsin kaldı ki zaten fazla uzun sürmez keseyi görmenSalı tekrarlasam mı testi yoksa biraz beklesem mi. Böyle sürekli test yapınca da tedirgin oluyorum sürekli aklımın bi köşesinde kalıyo rahatlayamıyoru
Allah razı olsun kuzum, benimde içimden hep kızım olacak gibi his var bakalımAllah sana da gönlünden ne gwçiyorsa onu nasip etsin 10 15 gün sonra müjdeni alalım
Ama ben görüyorumKızlar benim testler bozukmuş galiba. Bugün adetim geçti yine test yaptım. Silik çizgı var yok gibi . Ben de hamile sandim testler yüzünden kendimi.
Senin yeni yumurtlaman olmadımı kuzum?
Bir de control çizgisi çıkmamış bunun hatalı olma ihtimali fazla sanırım canım
Ilk 10 dk . Ben anlam veremiyorum niye böyle oluyor.Ama ben görüyorumKaç dk sonra çıktı?
Bata kaç var?Ilk 10 dk . Ben anlam veremiyorum niye böyle oluyor.
Yumurtlamaya göre dün veya bugün bat günüm. Ovulasyon testi kullandım çünkü.Bata kaç var?
abla iki ay önceydi sanırım aynısı bana oldu sonra adetim çoook ağrılı geçmişti kimyasal herhalde dedim. senin de mi öyle oldu acabakızlar sanırım testler beni yanılttı yani normalde olsa çıkması lazımdı hep kuruyunca ve 4-5 saat sonra çizgi oluştu
işin ilginç tarafı geçen ayda kaç tane test yaptım kuruma bile çıkmamıştı
hoş adet olmadım daha ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?