Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yok kız ben korkmuyorum ki hatta aksine insallah sağlıklarımız izin verdiği sürece normal doğum olur. o an icin sabırsızlanıyorum
Merhaba, ben de misafir geldim bugün yanınıza. Gelmişken yazmadan gitmeyeyim dedim. Biliyorsunuzdur belki ama Doktorunuza danışarak yürüyüşlerinizi ve özellikle kegel egzersizlerini yaparsanız, doğumunuz kolaylaşır. Normal doğum çok özel ve güzel bir deneyim. Sağlıkla kucağınıza alın bebişinizi

Tamam canım haber veriirm mutlaka kan vereyim de yarın artışa da bakarım 2 günde 1, sanırım bayramdan sonra 6 haftalık oluyo o zaman kalp atışı için alırım randevu

Kızlar benim testler bozukmuş galiba. Bugün adetim geçti yine test yaptım. Silik çizgı var yok gibi . Ben de hamile sandim testler yüzünden kendimi.

Eklentiler

• Screenshot_20190520-121711_Gallery.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 54
İnşallah sağlıkla kuzuu korkudan demedim bende korkmadım.. heyecanlıyım dedin ya..:)
kendimi öyle rahatlatıyodum dedin ya ona dedim bende aminn sağol kuzum
amiin teşekkür ederim :) doğal doğum için elimden geleni yapıcam doktorum da bu düşüncemi biliyor yürüyüşlerim vs hepsini söyledi. kegel için 35leri beklicez dedi :)
Tamam canım haber veriirm mutlaka kan vereyim de yarın artışa da bakarım 2 günde 1, sanırım bayramdan sonra 6 haftalık oluyo o zaman kalp atışı için alırım randevu
aynen tam vakti olur oruc tutuyor musun?

Salı tekrarlasam mı testi yoksa biraz beklesem mi. Böyle sürekli test yapınca da tedirgin oluyorum sürekli aklımın bi köşesinde kalıyo rahatlayamıyoru
2 günde bir takip yapmak standart ama istersen artık 3 4 güne çıkarabilirsin kaldı ki zaten fazla uzun sürmez keseyi görmen

Allah razı olsun kuzum, benimde içimden hep kızım olacak gibi his var bakalım Allah sana da gönlünden ne gwçiyorsa onu nasip etsin 10 15 gün sonra müjdeni alalım

Ah keşke abla ama sabah biraz bakindim amilyat sonra si o ay hamile kalan hiç yok denk gelmedim yada kısmet bakalım

Senin yeni yumurtlaman olmadımı kuzum?
Bir de control çizgisi çıkmamış bunun hatalı olma ihtimali fazla sanırım canım

Ovi testlerim bazıların içinde idrarari çeken çubuktan çıkmıyor abla Bende gebelik testini açtım plastik cubu almak için teste gölgelik görünce bitane daha açtım oda aynı elimde bissürü test var sınır oldum verdim paraya yazik oldu

abla iki ay önceydi sanırım aynısı bana oldu sonra adetim çoook ağrılı geçmişti kimyasal herhalde dedim. senin de mi öyle oldu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…